Medi E⁺motion® Sportbraces

Roel

Fysiotherapeut & Bewegingstechnoloog

Nieuws

Medi E⁺motion® sportbraces

Sinds kort biedt ProBrace de nieuwe lijn E⁺motion® sportbraces van Medi aan! Deze nieuwe lijn bevat een aantal premium sportbraces voor vijf lichaamsdelen die zijn ontwikkeld met meer dan 70 jaar aan compressie-ervaring en innovatieve technologie, allemaal ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Dankzij het ergonomische sportbreiwerk en Dry Skin technologie bieden deze bandages verbeterde stabiliteit, kracht en massage. De combinatie van hoogwaardige materialen en een perfecte pasvorm biedt effectieve ondersteuning tijdens elke beweging. De synergie tussen een eigentijdse, sportieve uitstraling en de medische voordelen maakt deze braces bijzonder geschikt voor actieve mensen die op zoek zijn naar meer stabiliteit, comfort en prestatie.

Medi E⁺motion® hoge kwaliteit sportbraces voor enkel, knie, pols, elleboog en rug

De sportbraces van Medi E⁺motion® zijn de perfecte sportbraces voor sport en of dagelijkse fysieke activiteiten! De sportbraces zijn gemaakt in donkere tinten en hierdoor onopvallend onder kleding en geschikt voor zowel mannen en vrouwen en beschikbaar in verschillende maten. De Medi E⁺motion® sportbraces zijn beschikbaar als:

    KniebracePolsbraceEnkelbraceElleboogbraceRugbrace

Medi E⁺motion® Sportbraces Enkel, Pols, Rug, Elleboog, Knie

Medi Performance Material SportbracesMedi Sportbraces PERFORMANCE MATERIAL met Dry Skin Technologie en Merino Wol
De sportbraces van Medi zijn o.a. gemaakt met Merino Wol wat een natuurlijk product is. Merino Wol is geurbestendig en reguleert tevens de temperatuur. Het PERFORMANCE MATERIAL zorgt hierdoor voor een effectieve vochtafvoer. Omdat de braces ook aan de binnenkant zijn afgewerkt, is er geen pilleneffect, zelfs na herhaaldelijk wassen.  Het door Medi gebruikte Merino wol is een diervriendelijk product, omdat het mulesing free is, waardoor het scheren een stressvrij en pijnloos proces is voor de schapen.

Medi Performance Fit Sportbraces
PERFORMANCE FIT sportbandages met perfecte pasvorm
Dankzij de combinatie van Merino Wol en Dry Skin technologie bieden deze sportbandages een hoge mate van draagcomfort. De comfortabele pasvorm met XL-bewegingszone zorgt voor bewegingsvrijheid en het antislipsysteem zorgt ervoor dat de brace op de juiste plek blijft bij elke beweging.

 


Medi Performance Compression SportbracesPERFORMANCE COMPRESSION voor compressie en stabiliteit

De Medi E⁺motion® sportbandages zijn er op gericht te ondersteunen en eventuele zwellingen of vochtophopingen te verminderen. Ze verbeteren tevens de proprioceptie (balans) voor betere stabilisatie van het aangedane gewricht. Dankzij de profielkussens is de brace geschikt voor compressie van weke delen. De 3D siliconen-kwarts pads in de brace zorgen voor massage en zwelling vermindering. De brace heeft een handige afneembare band met drukschaal voor waardoor de compressie aangepast kan worden. Het zeer elastische materiaal heeft een hoge veerkracht en een zeer compacte netstructuur, omdat 25% strakker en 10% dunner is dan andere vergelijkbare breisels.

 

Vragen over dit artikel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen
  • Schermafbeelding 2024 02 01 135954

Alles helemaal perfect.

10 / 10

Alles helemaal perfect. Het product, de verpakking en de snelle levering. Compliment.

Perfect

10 / 10

Perfect

Snelle verzending dank hiervoor.

8 / 10

Snelle verzending dank hiervoor.

Snelle lever

10 / 10

Snelle levering

Goede maat beschrijving

10 / 10

Goede maat beschrijving Snele service

Laat een review achter