Hardloopblessure? Probeer een brace! - ProBrace

Hardloop brace kopen?

Voorkom en los bestaande hardloopblessures op met een brace! Kijk snel in ons ruime assortiment of laat u adviseren door onze ervaren adviseurs!

×

Kleur

Materiaal

Zamst Filmista Enkelbrace

Filmista Enkelbrace

De Zamst Filmista is de dunste (1.3 mm!) en de lichtste enkelbrace op de markt! Ideaal tijdens het sporten door haar optimale draagcomfort en maximale bewegingsvrijheid!

€55,00 €44,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind Sports Ankle Support Enkelbrace

Sports Ankle Support Enkelbrace

Betrouwbare steun en maximale stabilisatie: de extreem lichte en onverslijtbare Sports Ankle Support beschermt uw enkelgewricht tegen verzwikken, verrekken of zijwaarts verdraaien dankzij een innovatieve tape-band die uw enkel steun biedt.

€69,00

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind Malleotrain S Enkelbrace

Malleotrain S Enkelbrace

De Bauerfeind Malleotrain S Titaan is speciaal ontwikkeld om de enkel actief te ondersteunen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. De ondersteunende enkelbrace kan gebruikt worden als alternatief voor langdurig tapen.

€47,00

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind Sports Knee Support Kniebrace

Sports Knee Support Kniebrace

De beste bescherming tegen overbelasting: De Sports Knee Support geeft compressie, steun en stabiliteit aan het kniegewricht tijdens langdurig sporten.

€79,00

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind Genutrain met Siliconen Kniebrace

Genutrain met Siliconen Kniebrace

De GenuTrain® met siliconenboord kniebrace is al jaren de best verkochte kniebrace. Zij ondersteunt het gewricht in haar functie, vermindert pijn en stimuleert een snellere mobilisatie. Al sinds de jaren '70 toonaangevend!

€61,50

Vergelijk
Informatie
Thuasne Thuasne Silistab Achillo Achillespeesbrace

Thuasne Silistab Achillo Achillespeesbrace

Bij een irritatie of ontstekking van de achillespees zorgt de Silistab Achillo Achillespeesbrace voor een verlichting van de pijn zonder enige beperking van de bewegingsvrijheid! Inclusief 2 hielkussens! In elke (sport)schoen te dragen!

€69,95 €59,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

Hardlopen met pijn? Niet langer nodig!

Hardlopen is een sport die de afgelopen jaren veel aan populariteit heeft gewonnen. Naast dat hardlopen zeer geschikt is voor lichaam en geest is hardlopen ook een blessuregevoelige sport. Een goed trainingsschema en de juiste uitrusting zijn onmisbaar om blessurevrij jarenlang van deze sport te kunnen genieten. Bij elke landing is de belasting op de voeten en knieen een aantal maal het lichaamsgewicht. Dit is niet eenmalig maar gebeurd honderden of duizenden keren per training. Blessures liggen hierbij op de loer, de meest voorkomende hardloopblessures zijn:

  • Enkeldistorsie
  • Runners knee
  • Shin splint
  • Tibialis posterior tendinitis
  • Achilles tendinitis
  • Whiplash / zweepslag
  • ITBS

Heeft u een sportbrace nodig van de beste kwaliteit? ProBrace biedt alleen braces aan waar wij als specialisten honderd procent achter staan. Ons team bestaat uit bewegingstechnologen, fysiotherapeuten en orthopedisch instrumenmakers die streven naar het beste van het beste! 

Alleen top kwaliteit braces

Wij leveren alleen de beste braces en sportbraces van dit moment. ProBrace staat voor kwaliteit!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »