Artrose enkelbrace kopen? Enkelbraces voor artrose makkelijk en snel online shoppen - ProBrace

Artrose enkelbraces of enkelbandages online kopen? Snel thuisbezorgd via ProBrace!

Heeft u artrose ontwikkeld in uw enkelgewricht en bent u op zoek naar de beste enkelbrace of enkelbandage bij uw artrose klachten? Dan bent u bij ProBrace aan het juiste adres. ProBrace is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit enkelbraces en enkelbandages bij (enkel)artrose. In onderstaand overzicht vindt u de beste artrose enkelbraces en enkelbandages in haar soort, speciaal voor u en uw artrose klachten geselecteerd. Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies ten aanzien van uw klacht(en)? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend consult. Dit kan via de chat op onze website, info@probrace.nl of +31 (0)85 4011 911. 

 

Artrose enkelgewricht – wat is er aan de hand?

Artrose in de enkel ontwikkeld zich meestal na een trauma (inclusief fractuur). Dit in tegenstelling tot wat er in het heup- of kniegewricht gebeurd. Hier ontstaat het met name door degeneratie (achteruitgang) van het gewricht. Een kleine stand verandering van het gewricht kan grote gevolgen hebben voor de belasting op het gewricht en dit kan veel pijn en een mobiliteitsbeperking opleveren. Vaak merkt u dat u moeilijker de trap op, maar zeker ook af kan lopen en u moeilijker op uw tenen kan staan. Daarnaast is er vaak pijn te voel rondom het enkelgewricht, maar zeker aan de voorzijde van de enkel.

  

Artrose van het enkel gewricht – wat kan ik doen?

Zodra u denkt dat u artrose in de enkel hebt ontwikkeld raden wij u aan contact op te nemen met een specialist, advies in te winnen en een röntgenfoto te laten maken. Dit volstaat meestal om een artrose te diagnosticeren. Daarnaast kunt u uzelf laten adviseren door een fysiotherapeut over wat te doen bij artrose in de enkel. Daarnaast is bewezen dat het dragen van een enkelbrace of enkelbandage de pijnklachten aanzienlijk doet verminderen.* Een brace speciaal voor artrose zorgt er namelijk voor dat de pijnklachten verminderen, het fysiek functioneren verbeterd en de stijfheid verminderd. Hieronder staan verschillende producten die goed te gebruiken zijn bij een artrose in de enkel. Twijfelt u echter over welke enkelbrace of enkelbandage bij artrose voor u de beste is? Laat u dan geheel gratis adviseren door een fysiotherapeut, bewegingstechnoloog of orthopedisch instrumentmaker van ProBrace. Dit kan u doen door contact op te nemen via de online chat op www.probrace.nl, te mailen naar info@probrace.nl of bellen naar +31 (0)85 4011 911.

*Bron: https://www.fysionet-evidencebased.nl/

 

Artrose enkelbrace of enkelbandage online kopen? Alle enkelbraces bij artrose te verkrijgen!

Het enkelgewricht is van zichzelf vaak niet stabiel en sterk genoeg om op eigen kracht te genezen. Om deze reden is een enkelbrace of enkelbandage van ProBrace de beste ondersteuning om pijn te verminderen en het herstelproces te versnellen. Een enkelbrace, enkelbandage of sportbrace zorgt ervoor dat het gewricht op de juiste plekken op de juiste momenten ondersteund wordt en daardoor heeft het gewricht en omliggend weefsel relatief meer rust en tijd om te herstellen. Het hangt van uw diagnose en de daarbij horende klachten af welke enkelbrace of enkelbandage voor u de beste is. Om deze reden heeft ProBrace bij elke brace of bandage beschreven bij welke indicaties en klachten desbetreffende brace of bandage gebruikt kan worden. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Lees meer
×

Kleur

Materiaal

Basko A.S.O. Enkelbrace

A.S.O. Enkelbrace

De A.S.O. enkelbrace zorgt voor een effectieve ondersteuning en stabiliteit rondom de enkel en wordt succesvol therapeutisch ingezet bij enkelaandoeningen en problematieken, vaak veroorzaakt door sportactiviteiten.

€69,95 €59,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Sport Enkelbandage met Straps

Sport Enkelbandage met Straps

De Thuasne Sport enkelbandage met bandsluiting is een universeel inzetbare sportbrace. Deze bandage geeft ondersteuning zonder hierbij hinderlijk te zijn. De comfortabele compressie van het neopreen voorkomt vochtophoping rond de enkel.

€29,95

Vergelijk
Informatie
DJO Global Aircast A60 Enkelbrace

Aircast A60 Enkelbrace

De Aircast A60 enkelbrace wordt gedragen door tennis-ster Andy Murray! Het is de perfecte combinatie van ondersteuning en bescherming van het enkelgewricht en dé ideale oplossing voor sporters met enkelproblemen!

€68,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind Malleotrain S Enkelbrace

Malleotrain S Enkelbrace

De Bauerfeind Malleotrain S is speciaal ontwikkeld om de enkel actief te ondersteunen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. De ondersteunende enkelbrace kan gebruikt worden als alternatief voor langdurig tapen.

€59,95 €47,00

Vergelijk
Informatie
Hielspoor Zooltjes

Hielspoor Zooltjes

Deze hielspoor zolen zijn de ideale oplossing bij klachten zoals hielspoor, een ontstoken peesplaat (fasciitis plantaris), hielpijn en andere pijn rond de hiel.

€29,95 €19,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind MalleoTrain® Enkelbrace

MalleoTrain® Enkelbrace

De Bauerfeind MalleoTrain® is een ver doorontwikkelde bandage voor de musculaire stabilisatie van het enkelgewricht. De speciale profielpelottes zorgen voor extra ondersteuning en proprioceptische werking.

€64,95

Vergelijk
Informatie
NovaMed Enkelbrace Novamed

Enkelbrace Novamed

Novamed enkelbrace - Een zeer comfortabele enkelbrace geschikt voor diverse enkelklachten.

€34,95 €19,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Malleo Action Enkelbandage

Malleo Action Enkelbandage

De Malleo Action enkelbandage is een comfortabele kleine compressie bandage. De bandage zorgt voor stabiliteit, verlichting van de pijn en voorkomt dankzij de comfortabele compressie vochtophopingen rond de enkel.

€25,95

Vergelijk
Informatie
Push Ortho Aequi Enkelbrace

Ortho Aequi Enkelbrace

De Push Ortho Enkelbrace Aequi biedt de perfecte balans tussen krachtige mechanische ondersteuning van de enkel en draagcomfort. Deze orthese is te gebruiken bij ernstige instabiliteit, enkelbandlaesies, en artrose.

€99,99 €74,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace

Malleo Dynastab Enkelbrace

De lichtgewicht Thuasne Malleo Dynastab met vetersluiting is de nieuwste enkelbrace van Thuasne.

€54,95

Vergelijk
Informatie
Push MED Enkelbrace

MED Enkelbrace

De Push med enkelbrace is gebaseerd op de principes van de functionele tapebandage. De brace is te gebruiken bij onderandere instabiliteit, enkelfractuur, postoperatief, artrose en bij een voetballersenkel.

€84,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Sport Enkelbandage

Sport Enkelbandage

De Thuasne Sport Enkelbandage garandeert een compressie van het gewricht en bevordert de proprioceptie. De anatomische pasvorm maakt dat deze enkelbandage ideaal gebruikt kan worden tijdens sportactiviteiten.

€34,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Malleo Dynastab® BOA® Enkelbrace

Malleo Dynastab® BOA® Enkelbrace

De lichtgewicht Thuasne Malleo Dynastab® BOA® is de nieuwste enkelbrace van Thuasne, maar voorzien van een BOA sluiting om het aan en uittrekken te vereenvoudigen.

€74,95

Vergelijk
Informatie
Dempende Inlegzool (bij Diabetes / Artrose)

Dempende Inlegzool (bij Diabetes / Artrose)

Deze comfortabel inlegzool is een dempende inlegzool die toegepast wordt bij mensen met metatarsalgie, neuropathische pijn onder de voeten, diabetes voeten, artrose of simpelweg voor extra comfort tijdens het staan, sporten & gaan.

€39,95 €19,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Form Fit Enkelbrace

Form Fit Enkelbrace

Vergelijkbaar met de bekende A.S.O. enkelbrace is deze Form Fit rigide enkelbrace geschikt om de ernstig verzwikte enkel te ondersteunen. Deze brace wordt ook veel gebruikt na een enkel fractuur om de eerste weken na het gips de enkel te ondersteunen...

€53,95

Vergelijk
Informatie
Push Med Enkelbrace Aequi Flex

Med Enkelbrace Aequi Flex

De Push Med Aequi Flex is een enkelbrace waarbij mobiliteit en rigiditeit goed samensmelten. De enkel wordt stevig ondersteund zonder de bewegingsvrijheid hierbij ernstig te beperken.

€88,99 €79,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw