ProBrace: Uw Partner in Beweging en Gezondheid

Onze Ambitie

Onze ambitie gaat verder dan alleen het verkopen van medische hulpmiddelen. We willen mensen helpen hun mobiliteit en gezondheid te behouden, ongeacht waar ze zich bevinden. De combinatie van geavanceerde technologie en de kennis van onze fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers stelt ons in staat om het beste individuele advies en oplossingen te bieden.

Passie voor Blessurepreventie en Innovatie

Blessurepreventie zit in ons DNA. We geloven sterk in het voorkomen van problemen voordat ze ontstaan. Onze toewijding aan onderzoek en ontwikkeling stelt ons in staat om voortdurend nieuwe innovaties te creëren. Zo blijven we vooroplopen en kunnen we u altijd voorzien van de nieuwste en meest effectieve oplossingen.

Advies op Maat, Altijd Beschikbaar

Onze deskundige adviseurs staan gratis voor u klaar om online het beste advies te geven, waar op de wereld u ook bent. We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om voor elke individuele klacht het juiste advies en product te bieden. Voor slechts een kleine investering extra bent u bij ons verzekerd van het beste product voor uw specifieke situatie.

Onze Impact

Onze reis begon met een missie en groeide uit tot een reeks succesverhalen van tevreden klanten. Meer dan 300.000 particuliere en zakelijke klanten over de hele wereld hebben ons al gevonden en vertrouwen op onze expertise. Samen zetten we stappen richting een actiever, comfortabeler en gezonder leven.

Bij ProBrace geloven we in beweging, gezondheid en de kracht van preventie. We nodigen u uit om met ons mee te gaan op deze reis. Samen werken we aan een toekomst waarin iedereen optimaal kan bewegen, waar ook ter wereld.

”Perfect to Embrace” – ProBrace

Fysiotherapie 2

Fysiotherapeut Martijn

Hallo, mijn naam is Martijn! Als bewegingstechnoloog weet ik als geen ander hoe vervelend een blessure kan zijn. Een hulpmiddel kan u letterlijk en figuurlijk ondersteunen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik help u graag verder!

Leuk Orthopedie

Als onderdeel van Leuk Orthopedie Techniek B.V. kunnen wij u altijd voorzien van een passende oplossing, ook als dit maatwerk betekent. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. In sommige specifieke gevallen kunt u daardoor ook in aanmerking komen voor vergoedingen vanuit uw zorgverzekeraar. Meer informatie over vergoedingen? Neem contact op met de klantenservice van Leuk Orthopedie via onderstaande button.

Klantenservice Leuk Orthopedie

Werkplaats Leuk Orthopedie

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen
  • Schermafbeelding 2024 02 01 135954

Aanrader!!

10 / 10

Snelle levering en via de mail word je op de hoogte gehouden wanneer je bestelling geleverd wordt…Top!!

Viendelijk en duidelijke uitleg aan de…

10 / 10

Viendelijk en duidelijke uitleg aan de telefoon,keurig verpakte bestelling.

Snelle levering volgens afspraak

10 / 10

Snelle levering volgens afspraak

X

10 / 10

X

Nacht Brace.

8 / 10

Nacht Brace. Deze is zeer aangenaam kwa stof. Is niet vervelend in bed. Ben de eerste ochtend na het dragen met minder pijn uit bed...

Laat een review achter