Reuma polsbrace online kopen? Hulpmiddelen voor reuma vanaf € 11,95 te koop - ProBrace

Reuma polsbrace kopen? Polsbraces voor reuma te koop in de online bracewinkel!

Heeft u een brace nodig voor uw pols omdat u reuma in uw pols hebt? Dan is ProBrace er om u te helpen. U kunt zich heel gemakkelijk laten informeren en adviseren door een specialist van ProBrace. Wij staan altijd voor u klaar met de beste informatie aangaande reuma en polsbraces.
Wat is Reuma? Reuma polsbraces te koop!

Reuma is geen op zichzelf staande aandoening, reuma is een verzamelnaam van een groot aantal verschillende aandoeningen. Reuma bestaat uit ruim 100 verschillende mogelijke aandoeningen, die allemaal betrekking hebben op de gewrichten, spieren en / of pezen en niet veroorzaakt zijn door een trauma.
 
 

Welke soorten reuma zijn er?

De drie algemeen erkende categorieën van (pols) reuma zijn:

  • Artrose / slijtage reuma
  • Ontstekingsreuma (Reumatoide artritis, de ziekte van Bechterew, etc.)
  • Wekedelen reuma (slijmbeursontsteking, peesontsteking, fibromyalgie, etc.)

Hoeveel mensen hebben reuma?

Ongeveer 2,5 miljoen Nederlanders krijgen te maken met langdurige (chronische) reumatische klachten. De meeste van deze klachten zijn idiopatisch, dat wat inhoudt dat de oorzaak onbekend is. Reuma is vandaag de dag nog niet te genezen, maar wel te behelpen met therapieën, medicijnen en diverse hulpmiddelen. Een mix van deze drie is zeker mogelijk.  

  

De symptomen van reuma; hoe herken ik reuma?

Reuma is te herkennen aan een aantal belangrijke kenmerken. Te weten:

  • Dikke gewrichten
  • Warme gewrichten
  • Langdurige pijn in de gewrichten of spieren
  • Pijn en stijfheid nadat je even stil hebt gezeten of gelegen (de zogeheten startpijn)


Herken je een of meerdere van deze klachten, raadpleeg dan een arts voor nader onderzoek.

 

Welke reuma polsbrace moet ik bestellen?

Er zijn veel verschillende polsbraces te bestellen. Om erachter te komen welke polsbrace het beste past bij uw reuma klachten, dan kunt u het beste de productbeschrijving lezen of u neemt contact op met een fysiotherapeut van ProBrace. Dit kan u doen door een email te sturen, ons te bellen of om de chatfunctie rechtsonder in beeld te starten. U kunt hier ook een offline bericht achterlaten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

De beste kwaliteit reuma polsbraces

Als u twijfelt over welke polsbrace het beste is bij reuma, dan neemt u contact op met een specialist van ProBrace. Wij zijn opgeleid om advies te geven en om aan te meten van (pols)braces en (pols)bandages. Dus, twijfelt u? Neem contact met ons op. Hier vindt u namelijk alleen geselecteerde polsbraces voor alle soorten en maten en wij begrijpen dat het overzicht snel zoek is en u niet 100% zekerheid hebt over welke polsbrace nu de juiste is.

 

 

 

Lees meer
Medspec Ryno Lacer Polsbrace

Ryno Lacer Polsbrace

De Ryno Lacer Duimbrace / Polsspalk is een duim en polsbrace in één en geeft optimale steun en bescherming. De brace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, Quervain, skiduim of na een carpaal tunnel interventie.

€59,95

Vergelijk
Informatie
Medspec Wrist lacer Polsbrace

Wrist lacer Polsbrace

De Wrist Lacer polsspalk is een comfortabele polsbrace en geeft optimale steun en bescherming voor het geïrriteerde polsgewricht. De brace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, arthrose, RSI en/of carpaal tunnel syndroom (CTS).

€49,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Form Fit Polsbrace

Form Fit Polsbrace

De Form Fit Polsbrace van Ossur heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding van het moment! Zeer betaalbaar, comfortabel en duurzaam.

€29,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Spectra Polsbrace

Spectra Polsbrace

De Össur Spectra polsbrace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, arthrose, RSI en/of carpaal tunnel syndroom. De eenvoudige sluiting en comfortabele voering maken de brace erg populair voor langdurig gebruik.

€44,99 €32,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Sport Duimbandage / Polsbandage

Sport Duimbandage / Polsbandage

Thuasne Sport Duimbandage. Functionele, comfortabele duimbandage met gekruiste elastische banden voor extra steun van het MCP-gewricht. polsbrace, polsbandage

€29,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

De Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk is een duim en polsbrace in één en geeft maximale steun en bescherming. De brace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, Quarvain, skiduim of na een carpale tunnel interventie.

€38,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace

Ligaflex Classic Polsbrace

De Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace is een comfortabele polsspalk en ideaal bij een goedaardige polsverstuiking, traumatische polsproblemen, Carpaal Tunnel Syndroom of instabiliteit van het polsgewricht.

€34,95

Vergelijk
Informatie
Zamst Sport Duimbrace Thumb Guard

Sport Duimbrace Thumb Guard

De Zamst Sport Duimbrace is een door warmte te vervormen duimbrace. Deze sluit hierdoor perfect aan en is ideaal te gebruiken tijdens sport activiteiten!

€45,00

Vergelijk
Informatie
NovaMed Polsbrace Novamed

Polsbrace Novamed

Wilt u een artrose polsbrace kopen? De beste polsbrace voor de diagnose artrose is bij uitstek deze Novamed polsbrace.

€22,95

Vergelijk
Informatie
Zamst Polsbandage Zamst

Polsbandage Zamst

Eenvoudig aan te trekken polsbandage van het merk Zamst. Deze polssteun is voor mensen met instabiliteitsklachten en lichte verstuikingen. Ideaal tijdens het sporten!

€19,95

Vergelijk
Informatie
PSB PSB Polsbrace

PSB Polsbrace

Wanneer u last heeft van pijnlijke polsen zorgt een brace voor ondersteuning. Deze comfortabele PSB polsbrace geeft ondersteuning zonder uw bewegingsvrijheid te beperken!

€36,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Manu Rhizo Form'It Pols- en Duimbrace

Manu Rhizo Form'It Pols- en Duimbrace

Heeft u behoefte heeft aan een stevige polsduim brace, maar u kunt niet de perfecte brace vinden? Probeer dan de Thuasne ManuRhizo Form'it! Deze spalk is door uzelf eenvoudig, keer op keer op maat te maken!

€71,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Dynastab Dual Compacte Polsbrace

Dynastab Dual Compacte Polsbrace

De Thuasne Dynastab Dual is een ideale polsbrace bij beginnende polsklachten of een verstuiking. De brace is eenvoudig in gebruik en de mate van ondersteuning is eenvoudig aan te passen.

€26,95

Vergelijk
Informatie
Push Push Med Polsbrace

Push Med Polsbrace

Wanneer belasting en beweging van uw polsen pijnlijk zorgt een brace voor ondersteuning. Deze comfortabele Push Med polsbrace geeft ondersteuning en pijnverlichting zonder uw bewegingsvrijheid te beperken!

€52,95

Vergelijk
Informatie
Match-U Wrist Brace Polsbrace

Wrist Brace Polsbrace

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De Wrist brace is een functionele pols ondersteuning en een prima preventieve ondersteuning voor sportactiviteiten. De pols ondersteuning is gemakkelijk aan te brengen en heeft een goed draagcomfort

€24,95 €21,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind ManuTrain Polsbandage

ManuTrain Polsbandage

De Bauerfeind ManuTrain is een actieve bandage ter ondersteuning van het polsgewricht. Deze polsbrace ontlast het polsgewricht bij blessures, peesschedeontsteking of polsartrose.

€75,50

Vergelijk
Informatie
Thuasne Sport Polssteun

Sport Polssteun

De Thuasne Sport Polssteun is perfect te gebruiken bij een overbelaste pols. Het comfortabele weefsel en de eenvoudige klittenbandsluiting dragen bij aan het grote gebruikersgemak.

€11,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind ManuLoc Polsbrace

ManuLoc Polsbrace

De Bauerfeind ManuLoc geeft de pols steun zonder in het dagelijks leven te hinderen. Na kneuzingen of verstuikingen ontziet en ondersteunt ze de hand zodat aandoeningen kunnen genezen.

€68,00

Vergelijk
Informatie
Incl. btw