ProBrace kent meerdere mogelijkheden voor het online betalen van uw bestelling:

iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af binnen uw  eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Als u betaald hoeft met iDeal heeft u het snelste uw order in huis en hoeft u geen extra betaalkosten te betalen! Kijk voor meer informatie over iDeal op de website van iDeal.

PayPal

PayPal is één van de meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. In Nederland is PayPal ook zeer populair en won dan ook meerdere prijzen in Nederland. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Wij vragen een vaste toeslag van 1 euro voor het gebruik van PayPal, om de door PayPal in rekening gebrachte commissie van 2.9% te compenseren.  Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

Creditcard

Bij ProBrace kunt u ook betalen met behulp van uw CreditCard, wij accepteren:

Maestro

Maestro is een betaalkaart, aangeleverd door MasterCard die door heel Europa geaccepteerd wordt.  De Belgische online consument maakt bijvoorbeeld vaak gebruik van deze betaalmethode.  Kijk voor meer informatie op de website van Maestro.

VISA

VISA biedt wereldwijd betalings-technologieën aan voor consumenten, bedrijven, financiële instituties en autoriteiten. VISA levert een breed scala aan innovatieve betalingsdiensten. Met een internationaal bereik in meer dan 200 landen, is VISA een krachtige toevoeging aan uw webshop. Kijk voor meer informatie op de website van VISA.

MasterCard

MasterCard gebruikt al 50 jaar technologie en expertise om betalingen veiliger, makkelijker en slimmer te maken. Als snelste betalingsverwerker, bieden zij hun services aan consumenten, financiële instituties, retailers, autoriteiten en bedrijven aan in meer dan 210 landen. Wat begon als een kleine groep met bankmedewerkers, is nu een drijvende kracht in de betalingsindustrie. Mastercard heeft een innovatieve aanpak in de oplossingen die ze ontwikkelen en de services die ze aanbieden. Zo bieden zij een aantal producten aan die het mogelijk maken om te betalen via uw smart devices, waar u ook bent. Kijk voor meer informatie hier.

Sofort Banking (Klarna)

Met SOFORT banking kunt u bij ons betalen in uw eigen Sofort Banking omgeving. De stappen die de zijn vergelijkbaar met die van iDEAL. Momenteel is SOFORT banking mogelijk in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, België, Italië en Spanje. Voor meer informatie kijkt u hier.

Onlangs is Sofort Banking overgenomen door Klarna. Let op momenteel is het bij ons nog niet mogelijk te kiezen voor Klarna achteraf betalen! Voor achteraf betalen maken wij gebruik van AfterPay, zie ook onderaan deze pagina.

KBC

In België bedient KBC ruim 3,5 miljoen klanten met KBC, KBC Brussel en CBC. Deze betaalmethode kan gebruikt worden voor Belgische consumenten met een rekening bij KBC. Kijk voor meer informatie hier.

Bancontact / Mr Cash

Als Belgische tegenhanger van het iDeal betalingssysteem zullen met name onze Belgische klanten gebruik kunnen maken van het vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen van hun online aankoop   in vertrouwde Belgische online betaalomgeving. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen bij ons online betalen met Mister Cash, vervolgens zal uw bestelling direct worden verwerkt. Kijk voor meer informatie op de website van Mr. Bancontact.

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen / bankoverschrijving betekent dat u -na het voltooien van uw bestelling- eerst het totale orderbedrag zelf overmaakt op de bankrekening van ProBrace:

U kunt het totaalbedrag overmaken naar:

ProBrace V.O.F.
IBAN: NL76 INGB 0006 4428 47
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Houdt u er wel rekening mee dat als u geen rekening heeft bij de ING het een aantal werkdagen kan duren voordat het geld bij ons wordt bijgeschreven en er dus een vertraging kan zitten op de verwerking van uw order. Zodra wij het geld van u hebben ontvangen krijgt u hier per email een bericht van.

Let op: Pas wanneer wij uw betaling ontvangen hebben gaan wij over tot het verzenden van uw bestelling. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

AfterPay – Digitaal Factuur (Nederland)

AfterPay is een betaaloplossing voor mensen die graag eerst het product ontvangen, daarna betalen. AfterPay voert voor ProBrace het volledige ‘achteraf betaalproces’ uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay per e-mail ontvangt om de/het gekochte product(en) -aan Afterpay- te betalen. Gelieve dus niet het orderbedrag over te maken naar ProBrace! U kunt bij ProBrace betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay? Dan kunt u betalen tot een bedrag van €250,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale factuur, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Wij brengen €2,50 in rekening bij het gebruik van deze betaalmethode.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals deze omschreven is in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Door te kiezen voor AfterPay gaat u een betaalverplichting met AfterPay aan! Voor vragen m.b.t. deze betaalmethode dient u contact te zoeken met AfterPay. ProBrace is helaas niet geautoriseerd om namens u wijzigingen in uw betaalverplichting op te geven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen
  • Schermafbeelding 2024 02 01 135954

Aanrader!!

10 / 10

Snelle levering en via de mail word je op de hoogte gehouden wanneer je bestelling geleverd wordt…Top!!

Viendelijk en duidelijke uitleg aan de…

10 / 10

Viendelijk en duidelijke uitleg aan de telefoon,keurig verpakte bestelling.

Snelle levering volgens afspraak

10 / 10

Snelle levering volgens afspraak

X

10 / 10

X

Nacht Brace.

8 / 10

Nacht Brace. Deze is zeer aangenaam kwa stof. Is niet vervelend in bed. Ben de eerste ochtend na het dragen met minder pijn uit bed...

Laat een review achter