VERZENDKOSTEN
Verzendkosten zijn helaas onvermijdelijk, maar door slim te kiezen haalt u het optimale uit de verzending. In het check-out proces krijgt u diverse vervoerders en verzendmogelijkheden te zien. De verzend- en administratiekosten kunnen per bestelling wisselen.


Nederland

 PostNL DHL
 Bezorging per briefpost in de brievenbus met postzegel (zonder Track&Trace) €1,95 –
 Bezorging via brievenbuspakket  (incl. Track&Trace) €3,95 €3,95
 Servicepunt levering €3,95 €3,95
 Bezorging via pakket €3,95 €3,95
 Avondlevering €6,95 €6,95
 Op afspraak afhalen bij ProBrace in Amersfoort, NL Gratis Gratis

 

België

 PostNL DHL
 Servicepunt levering €3,95 €3,95
 Bezorging via pakket €4,95 €4,95
 Bezorging via brievenbuspakket € – €6,95
 Op afspraak afhalen bij ProBrace  in Amersfoort, NL Gratis Gratis


Duitsland

 PostNL DHL 
 Servicepunt levering €3,95 €3,95
 Bezorging via pakket €4,95 €4,95
 Op afspraak afhalen bij ProBrace  in Amersfoort, NL Gratis Gratis


Overige landen

 PostNL DHL
 Oostenrijk €9,95 €12,95
 Frankrijk €9,95 €19,95
 Verenigd Koninkrijk €12,95 €14,95
 Luxemburg €12,95 €12,95
 Denemarken €14,95 €29,95
 Italië €14,95 €24,95
 Spanje €19,95 €24,95
 Portugal €19,95 €24,95

Voor afwijkende bestemmingen kunt u altijd contact met ons opnemen.
(Al onze verzendkosten zijn inclusief BTW)

 

WERELDWIJDE VERZENDING
ProBrace verscheept op verzoek wereldwijd! Staat de gewenste bestemming niet in bovenstaand overzicht, neem dan contact op voor een maatwerk offerte. Let op: Het kan zijn dat in het land van bestemming nog importheffingen voldaan moeten worden.

AVONDLEVERING (alleen in NL)
Wanneer u kiest voor de verzendmethode avondlevering hanteren wij het beleid ‘voor 17.00u besteld, morgen bezorgd’. Wanneer u een order op een werkdag plaatst voor 17.00u, dan zullen wij de order diezelfde dag nog aanbieden bij de vervoerder. Bestelt u na 17.00u? Dan wordt de order de eerstvolgende werkdag aangeboden aan de vervoerder. De vervoerder zal de order z.s.m. verwerken in het sorteercentrum en deze -naar alle waarschijnlijkheid- de volgende werkdag in de avond op het aangegeven bezorgadres aanbieden. De levertijd kan per vervoerder verschillen, maar meestal is dit tussen 17.30-22.00u. Houd hiervoor de T&T informatie op de website van de vervoerder in acht.

GRATIS VERZENDING
Bij een bestelling in Nederland, België en Duitsland (m.u.v. avondleveringen) boven de €50 vervallen alle verzend- en administratiekosten! Voor alle overige landen is dit helaas nog niet van toepassing.

HOE WORDT UW BESTELLING VERZONDEN? 
Uw bestelling wordt verzonden via PostNL of DHL. Afhankelijk van wat u bestelt en naar welk adres de bestelling verzonden moet worden krijgt u diverse verzendmogelijkheden in de check-out te zien. Zo kiest u altijd zelf voor de vervoerder en het verzendproces (post, brievenbuspakket of pakket).

Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Kies dan altijd voor verzending per pakket, dit is de snelste verzendmethode. Pakketen krijgen (in het geval van drukte) bij alle vervoerders voorrang op brievenbuspakketten en briefpost. U ontvangt, zodra uw bestelling klaar is voor verzending, een e-mail met daarin de Track & Trace code, zo kunt u eenvoudig uw bestelling volgen.

Wij verzenden wereldwijd en via verschillende vervoerders, neem gerust contact met ons op voor de meest actuele verzendtarieven.

NIET THUIS?
Bent u niet thuis als uw pakket bezorgd wordt? Dan probeert de vervoerder het pakket standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de Track & Trace informatie van de vervoerder.

AFHALEN BIJ PROBRACE
Afhalen bij ProBrace kan uitsluitend op afspraak, binnen de aangegeven openingstijden. Zodra uw bestelling gereed is zullen wij met u contact opnemen om een afhaalafspraak in te plannen. Het afhalen is geheel kosteloos.

LEVERTIJDEN
ProBrace verzendt uw order (mits op voorraad) dezelfde werkdag en wij hanteren het beleid ‘op werkdagen voor 17.00u besteld, morgen in huis!*’. De exacte levertijden staan bij elk product apart vermeld en zijn inzichtelijk op de productpagina’s, na het kiezen van de juiste productvariant. Wij verwerken uw order pas na het ontvangen van een succesvolle betaling. Mocht uw product (tijdelijk) niet leverbaar zijn of afwijken van de standaard levertijden, dan zullen wij u hierover informeren.

* Als de bestelling succesvol is verlopen en de betaling bij ProBrace voor 17.00 uur is gedaan, verzenden wij de bestelling (mits voorradig) dezelfde werkdag nog. In Nederland wordt dit artikel meestal de volgende dag bezorgd. In andere landen kan het langer duren, afhankelijk van de vervoerder die je kiest. Het is ook mogelijk dat de zendingen van de vervoerder vertraging oplopen. U wordt hierover geïnformeerd op de Track & Trace pagina. Zonder buitengewone factoren kunt u rekenen op het volgende leveringsschema:

 Dag van bestelling (voor 17.00u) Dag van ontvangst
 Maandag Dinsdag
 Dinsdag Woensdag
 Woensdag Donderdag
 Donderdag Vrijdag
 Vrijdag Zaterdag
 Zaterdag (voor 23.59u) Dinsdag
 Zondag (voor 23.59u) Dinsdag

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien ProBrace reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de gehele aankoopsom (incl. verzendkosten) uiterlijk binnen 14 dagen na annulering aan u terugstorten.

RETOURNEREN / AFKOELPERIODE
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met de bestelling dan heeft u de mogelijkheid om (een deel van) uw bestelling te retourneren. Een retour aanmelden én retourneren doet u middels ons retourportaal.

KLIK HIER OM NAAR HET RETOURPORTAAL TE GAAN.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen Trust

Heel blij met deze enorme verbetering

10 / 10

De brace biedt een hele goede steun bij het lopen, terwijl ik nauwelijks merk dat ik hem aan heb. Vooral de steun voor mijn instabiele mediale knieband is geweldig. Alleen bij trappenlopen is die steun minder. Er zit een latex/rubber randje bovenin binnen de brace, die plakt aan de huid, waarvoor ik allergisch blijk te zijn en dat blaarvorming veroorzaakte. Dit afgeplakt met Medipore waardoor het nu goed gaat.

Aanrader!!

8 / 10

Fijn contact en omruilen van product ging zonder moeite

De Brache sluit perfect aan en het…

10 / 10

De Brache sluit perfect aan en het geeft een goed gevoel en de artrose pijn verminderd door het dragen en hij is makkelijk wasbaar en na 1 nacht droog

Als ik de brace niet draag mis ik hem.

8 / 10

Als ik de brace niet draag mis ik hem.

pasvorm is perfect

10 / 10

pasvorm is perfect. makkelijk uit en aan.

Laat een review achter