iWalk

Ervaar met de iWalk 3.0 een ongeëvenaarde mobiliteit en comfort, aangezien deze kniekruk speciaal is ontworpen om u te helpen bij diverse onderbeenblessures. Als een verbeterde versie van de iWalk 2.0 kniekruk, biedt de iWalk 3.0 een perfecte pasvorm, een stijlvol design en een scala aan voordelen. De innovatieve kniekruk stelt u in staat om mobiel te blijven, terwijl uw lichaam wordt ontlast en u beide handen vrij heeft voor uw dagelijkse activiteiten.

De iWalk 3.0 is geschikt voor verschillende situaties. Het is ideaal voor gebruik na operaties aan de voet of enkel, biedt effectieve ondersteuning bij achillespeesrupturen, verlichting bij reumatoïde artritis, en is perfect geschikt voor diverse voetvervormingen. Bovendien is het onmisbaar bij ernstige hielspoorproblemen en ondersteunt het het herstel na fracturen of trauma aan de voet en enkel.

Wat maakt de iWalk 3.0 de juiste keuze? Deze kniekruk is ontworpen voor zowel het linker- als het rechterbeen en biedt comfort voor langdurig gebruik. U krijgt volledige handvrijheid voor uw dagelijkse activiteiten en zult merken dat u een efficiënter looppatroon ontwikkelt, wat bijdraagt aan een sneller herstel. De iWalk 3.0 is zowel binnen als buiten te gebruiken en stimuleert een actieve levensstijl. De iWalk 3.0 is ontworpen met innovatie en kwaliteit in gedachten, en biedt het veiligheid en stabiliteit bij elke stap die u zet. U zult versteld staan van de vrijheid die deze kniekruk biedt terwijl u herstelt.

Toon filters