Alle rechten voorbehouden.

Alle inhoud (teksten, illustraties, foto’s, afbeeldingen, bestanden, ontwerpen, regelingen en andere dingen) op deze website van ProBrace.nl zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt in overeenstemming met de voorschriften van het internet. Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ProBrace.nl is het verboden om de beschermde inhoud gepubliceerd op deze website in andere programma’s of andere websites te integreren of om ze te gebruiken voor andere doelen. Deze website kan elementen bevatten die beschermd zijn door copyright en door andere wetten die onderworpen zijn aan het copyright van derden en zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd voor deze derden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen Trust

Polsbrace

10 / 10

Prima service, snelle levering, uitstekende brace.

Snelle levering

10 / 10

Snelle levering

Pasvorm prima en snelle levering

10 / 10

Pasvorm prima en snelle levering

Goed ??

6 / 10

Goed? ik weet het niet zo goed.De bestelling was te groot.Op de website zie ik dat ik kan ruilen voor een kleinere maat. ik doe dit en bestel kleiner.Twee dagen later krijg ik bericht dat geld zal teruggestort worden

blijf goed zitten op de knie

10 / 10

blijf goed zitten op de knie

Laat een review achter