Artrose polsbrace kopen? De beste polsbraces bij artrose hier te koop! - ProBrace

Artrose polsbrace kopen? Polsbraces of polsspalken bij artrose in de webshop!

(Pols)artrose is een reumatische ziekte aan het houding- en bewegingsapparaat. Dit is een op zichzelf staande aandoening, of ontstaat als gevolg van een gewrichtsontsteking of door zwakke gewrichtsbanden. Vaak denkt de mensheid bij artrose aan slijtage van gewrichten of botten. ‘Mijn knie is versleten’ of ‘ik heb een versleten pols’, zijn vaakgehoorde klachten bij de huisarts. Dit is niet helemaal correct. Het is geen versleten gewricht, maar er is een verandering in het gewricht opgetreden. 

Een stukje theorie: een gewricht is een verbinding tussen twee botdelen. Tegen het gewrichtsvlak van het bot zit kraakbeen. Dit kraakbeen is een glad weefsel dat zorgt voor het ‘soepel’ bewegen van een gewricht. Bij artrose is dit kraakbeen vervormd; het is dunner en zachter geworden. Dit zorgt ervoor dat de gewrichten zich minder gemakkelijk bewegen, hetgeen inherent staat aan een pijnlijk en stijf gevoel in de gewrichten.

 

Polsbraces bij artrose / versleten pols

Ter ondersteuning van uw gewricht kunt u gebruik maken van een polsbraceHeeft u artrose in uw pols? Dan kiest u voor een polsbrace of een polsspalk van ProBrace

Om een polsbrace of polsspalk te kopen is het verstandig om eerst informatie en advies te vragen bij een specialist. Laat u hier geheel gratis informeren en adviseren door een specialist van ProBrace.

 

Hoe vaak komt (pols)artrose voor?

Artrose is een vorm van reuma. Sterker nog; het is de meest voorkomende reumatische aandoening aan het bewegingsapparaat. Twee andere vormen van reuma zijn: wekedelenreuma en ontstekingsreuma. In 2015 werden 1,2 miljoen mensen door de huisarts gediagnosticeerd met ‘artrose’. Artrose komt het vaakst voor bij:

- Mensen boven de 45 jaar,
- Bij vrouwen,
- Bij mensen met overgewicht (obesitas),
- Bij mensen die hun lichaam zwaar belasten en
- Bij mensen bij wie artrose veel in de familie voorkomt

 

Polsartrose / versleten pols; wat nu?

Het beloop van polsartrose is per persoon en per polsgewricht verschillend. Het kan zijn dat u veel klachten heeft, maar het kan ook zijn dat u weinig klachten ervaart. Hetgeen dat helpt om beter om te gaan met polsartrose is door te informeren en te laten adviseren door een specialist. Zij geven adviezen ten aanzien van medicatie (arts), oefentherapie (fysiotherapeut) en medische & orthopedische hulpmiddelen (ProBrace).

  

Online artrose polsbrace kopen?

Als eerste kunt u zich laten informeren en adviseren door een specialist. Dit kan uw (huis)arts, paramedische specialist (fysio, ergo, etc.) of een specialist van ProBrace zijn. Zij zijn gediplomeerd, hebben ervaring en de know-how van artrose en wat de juiste behandeling is voor mensen met artrose. Wilt u specifiek iets weten ten behoeve van medische & orthopedische hulpmiddelen (braces, bandages, krukken, wandelstokken, rollators, etc.), dan raden wij u aan contact op te nemen met een van onze specialisten. Dit kan u doen door een e-mail te sturen naar info@probrace.nl of te bellen naar +31 (0)85 4011 911. 

Lees meer
Medspec Ryno Lacer Polsbrace

Ryno Lacer Polsbrace

De Ryno Lacer Duimbrace / Polsspalk is een duim en polsbrace in één en geeft optimale steun en bescherming. De brace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, Quervain, skiduim of na een carpaal tunnel interventie.

€59,95

Vergelijk
Informatie
Medspec Wrist lacer Polsbrace

Wrist lacer Polsbrace

De Wrist Lacer polsspalk is een comfortabele polsbrace en geeft optimale steun en bescherming voor het geïrriteerde polsgewricht. De brace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, arthrose, RSI en/of carpaal tunnel syndroom (CTS).

€49,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Form Fit Polsbrace

Form Fit Polsbrace

De Form Fit Polsbrace van Ossur heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding van het moment! Zeer betaalbaar, comfortabel en duurzaam.

€29,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Spectra Polsbrace

Spectra Polsbrace

De Össur Spectra polsbrace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, arthrose, RSI en/of carpaal tunnel syndroom. De eenvoudige sluiting en comfortabele voering maken de brace erg populair voor langdurig gebruik.

€44,99 €32,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Sport Duimbandage / Polsbandage

Sport Duimbandage / Polsbandage

Thuasne Sport Duimbandage. Functionele, comfortabele duimbandage met gekruiste elastische banden voor extra steun van het MCP-gewricht. polsbrace, polsbandage

€29,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

De Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk is een duim en polsbrace in één en geeft maximale steun en bescherming. De brace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, Quarvain, skiduim of na een carpale tunnel interventie.

€38,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace

Ligaflex Classic Polsbrace

De Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace is een comfortabele polsspalk en ideaal bij een goedaardige polsverstuiking, traumatische polsproblemen, Carpaal Tunnel Syndroom of instabiliteit van het polsgewricht.

€34,95

Vergelijk
Informatie
Zamst Sport Duimbrace Thumb Guard

Sport Duimbrace Thumb Guard

De Zamst Sport Duimbrace is een door warmte te vervormen duimbrace. Deze sluit hierdoor perfect aan en is ideaal te gebruiken tijdens sport activiteiten!

€45,00

Vergelijk
Informatie
NovaMed Polsbrace Novamed

Polsbrace Novamed

Wilt u een artrose polsbrace kopen? De beste polsbrace voor de diagnose artrose is bij uitstek deze Novamed polsbrace.

€22,95

Vergelijk
Informatie
Zamst Polsbandage Zamst

Polsbandage Zamst

Eenvoudig aan te trekken polsbandage van het merk Zamst. Deze polssteun is voor mensen met instabiliteitsklachten en lichte verstuikingen. Ideaal tijdens het sporten!

€19,95

Vergelijk
Informatie
PSB PSB Polsbrace

PSB Polsbrace

Wanneer u last heeft van pijnlijke polsen zorgt een brace voor ondersteuning. Deze comfortabele PSB polsbrace geeft ondersteuning zonder uw bewegingsvrijheid te beperken!

€36,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Manu Rhizo Form'It Pols- en Duimbrace

Manu Rhizo Form'It Pols- en Duimbrace

Heeft u behoefte heeft aan een stevige polsduim brace, maar u kunt niet de perfecte brace vinden? Probeer dan de Thuasne ManuRhizo Form'it! Deze spalk is door uzelf eenvoudig, keer op keer op maat te maken!

€71,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Dynastab Dual Compacte Polsbrace

Dynastab Dual Compacte Polsbrace

De Thuasne Dynastab Dual is een ideale polsbrace bij beginnende polsklachten of een verstuiking. De brace is eenvoudig in gebruik en de mate van ondersteuning is eenvoudig aan te passen.

€26,95

Vergelijk
Informatie
Push Push Med Polsbrace

Push Med Polsbrace

Wanneer belasting en beweging van uw polsen pijnlijk zorgt een brace voor ondersteuning. Deze comfortabele Push Med polsbrace geeft ondersteuning en pijnverlichting zonder uw bewegingsvrijheid te beperken!

€52,95

Vergelijk
Informatie
Match-U Wrist Brace Polsbrace

Wrist Brace Polsbrace

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De Wrist brace is een functionele pols ondersteuning en een prima preventieve ondersteuning voor sportactiviteiten. De pols ondersteuning is gemakkelijk aan te brengen en heeft een goed draagcomfort

€24,95 €21,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind ManuTrain Polsbandage

ManuTrain Polsbandage

De Bauerfeind ManuTrain is een actieve bandage ter ondersteuning van het polsgewricht. Deze polsbrace ontlast het polsgewricht bij blessures, peesschedeontsteking of polsartrose.

€75,50

Vergelijk
Informatie
Thuasne Sport Polssteun

Sport Polssteun

De Thuasne Sport Polssteun is perfect te gebruiken bij een overbelaste pols. Het comfortabele weefsel en de eenvoudige klittenbandsluiting dragen bij aan het grote gebruikersgemak.

€11,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind ManuLoc Polsbrace

ManuLoc Polsbrace

De Bauerfeind ManuLoc geeft de pols steun zonder in het dagelijks leven te hinderen. Na kneuzingen of verstuikingen ontziet en ondersteunt ze de hand zodat aandoeningen kunnen genezen.

€68,00

Vergelijk
Informatie
Incl. btw