Betaalmethoden ProBrace - ProBrace

Betaalmethoden

ProBrace kent 6 mogelijkheden voor het online betalen van uw bestelling:


iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af binnen uw  eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Als u betaald hoeft met iDeal heeft u het snelste uw order in huis en hoeft u geen extra betaalkosten te betalen! Kijk voor meer informatie over iDeal op de website van iDeal.


PayPal / Creditcard

PayPal is één van de meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. In Nederland is PayPal ook zeer populair en won dan ook meerdere prijzen in Nederland. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Wij brengen €1,00 in rekening bij het gebruik van deze betaalmethode. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.


Mr. Bancontact

Als Belgische tegenhanger van het iDeal betalingssysteem zullen met name onze Belgische klanten gebruik kunnen maken van het vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen van hun online aankoop   in vertrouwde Belgische online betaalomgeving. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen bij ons online betalen met Mister Cash, vervolgens zal uw bestelling direct worden verwerkt. Kijk voor meer informatie op de website van Mr. Bancontact.
 
 

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen / bankoverschrijving betekent dat u -na het voltooien van uw bestelling- eerst het totale orderbedrag zelf overmaakt op de bankrekening van ProBrace:

U kunt het totaalbedrag overmaken naar:

ProBrace V.O.F.
IBAN: NL76 INGB 0006 4428 47
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Houdt u er wel rekening mee dat als u geen rekening heeft bij de ING het een aantal werkdagen kan duren voordat het geld bij ons wordt bijgeschreven en er dus een vertraging kan zitten op de verwerking van uw order. Zodra wij het geld van u hebben ontvangen krijgt u hier per email een bericht van. 
 
Let op: Pas wanneer wij uw betaling ontvangen hebben gaan wij over tot het verzenden van uw bestelling. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!


AfterPay - Digitaal Factuur (Nederland)

AfterPay is een betaaloplossing voor mensen die graag eerst het product ontvangen, daarna betalen. AfterPay voert voor ProBrace het volledige 'achteraf betaalproces' uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay per e-mail ontvangt om de/het gekochte product(en) -aan Afterpay- te betalen. Gelieve dus niet het orderbedrag over te maken naar ProBrace! U kunt bij ProBrace betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay? Dan kunt u betalen tot een bedrag van €250,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale factuur, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Wij brengen €2,50 in rekening bij het gebruik van deze betaalmethode.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals deze omschreven is in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Door te kiezen voor AfterPay gaat u een betaalverplichting met AfterPay aan! Voor vragen m.b.t. deze betaalmethode dient u contact te zoeken met AfterPay. ProBrace is helaas niet geautoriseerd om namens u wijzigingen in uw betaalverplichting op te geven.
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »