Thuasne Ortel Liesbreukband

10/10  uit 3 beoordelingen

Prijs van-tot:

 72,95 80,95

De breukband kan worden gebruikt voor een liesbreuk aan de linker- of rechterzijde of aan allebei de kanten. Door de siliconen pelotte heeft de liesbreukband een hoog draagcomfort.

Wissen

Thuasne Ortel Lies Breukband – De hulp tegen een liesbreuk!

Deze Thuasne Ortel Liesbreukband kan worden gebruikt voor een liesbreuk of buikwandbreuk aan de linker- en / of rechterzijde. Door de afneembare en terug te plaatsen siliconen pelotte heeft deze liesbreukband een hoger draagcomfort en een grotere effectiviteit.

Het onderhouden van de Ortel Breukband is erg simpel. U wast de breukband uitsluitend met de hand op 40ºC met een fijnwasmiddel zonder bleekmiddel of wasverzachter. Na het wassen ontdoet u deze liesbreukband van vocht door te persen (niet wringen) en u droogt de breukband buiten bereik van een warmte bron, aan de lucht.

Indicatiestellingen Ortel Liesbreukband

 • Enkelzijdige liesbreuk
 • Dubbelzijdige liesbreuk

Eigenschappen en voordelen buikbreukband Thuasne

 • Links én rechts inzetbaar
 • Eenvoudig te dragen onder kleding
 • Zachte siliconen pelotte

Hoe aan te meten 

Voor de juiste maat meet u de omvang van de taille (zie illustratie hierboven). De Ortel Breukband is verkrijgbaar in 2 versies, enkelzijdig en dubbelzijdig. Door het unieke gesp systeem is het mogelijk om de enkelzijdige breukband zowel links als rechts te dragen (zie onderstaande uitleg hoe). De kleur van het product is grijs.

Maat    Omvang van de taille (in cm)
175-85 cm
286-97 cm
398-110 cm
4111-125 cm

Instructie voor enkelzijdige breukband. De enkelzijdige breukband kan gebruikt worden voor een liesbreuk aan de rechter- of linkerzijde.

De rechterzijde:
De enkelzijdige breukband wordt geleverd voor een liesbreuk aan de rechterzijde. U moet beide plastic geleiders na elkaar verwijderen en daarna de bijgeleverde instructies voor plaatsing volgen. 

De linkerzijde:
U moet de kleine riem verwijderen en aan de andere kant (binnenkant) plaatsen. Daarna trekt u de gesp aan met behulp van de twee plastic geleiders en draait u de gesp om en zet deze weer op zijn plaats (met de metalen haak naar buiten). Als u dat heeft gedaan verwijdert u de twee plastic geleiders na elkaar en moet u de bevestiging omkeren. De breukband is nu afgesteld voor een liesbreuk aan de linkerzijde, u volgt nu verder de bijgeleverde instructies voor plaatsing. 

 

Productvideo – Hoe trekt u de Thuasne Ortel Liesbreukband aan?

Specificaties

Gewicht0,75 kg
Afmetingen27 × 16 × 6 cm
Uitvoering

Enkelzijdig, Dubbelzijdig

Kleur

Maat

1, 2, 3, 4

Zijde

Universeel

Mate van ondersteuning

3

3 beoordelingen voor Thuasne Ortel Liesbreukband

 1. y k lee-

  voldoet aan verwachting
  Goede kwaliteit
  handig in gebruik

 2. Frans Luning-

  Prima oplossing. Operatie voorlopig van de baan.

 3. Luuk Aarts-

  Deze liesbreukband gekocht na mijn operatie aan mijn lies. Ze hebben een gaasje geplaatst in mijn buik. Deze liesbreukband zat erg fijn en hielp goed om te voorkomen dat ik niet weer een liesbreuk kreeg.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

 • sacroloc_back

  Bauerfeind SacroLoc Bekkenbrace

  5 reviews

  Vanaf:  158,95

  Bekijken