Össur CTi OTS Kniebrace

De Össur CTi OTS Kniebrace is een lichtgewicht carbon-fiber (koolstof) kniebrace, te verkrijgen in twee versies: de ‘Standard’ versie en de ‘Pro Sport’ versie.

De Standard versie heeft een 6-laags koolstofframe. De Pro Sport versie heeft een 9-laags koolstofframe. Des te meer lagen koolstof er in het frame verwerkt zitten, des te steviger het frame. Zoals de naam al doet vermoeden is de Standard versie ontworpen voor dagelijks gebruik en low-impact sporten. De Pro Sport versie is ontworpen voor high-impact sporten, zoals motorcross, watersport, sneeuwsporten, etc.

Wissen

 944,95

Össur CTi OTS Kniebrace

Kniebrace kopen

De CTi OTS is te verkrijgen in twee uitvoeringen: de ‘Standard’ versie en de ‘Pro Sport’ versie. De Standard versie heeft een 6-laags koolstofframe. De Pro Sport versie heeft een 9-laags koolstofframe. Des te meer lagen koolstof er in het frame verwerkt zitten, des te steviger het frame. Zoals de naam al doet vermoeden is de Standard versie ontworpen voor dagelijks gebruik en low-impact sporten. De Pro Sport versie is ontworpen voor high-impact sporten, zoals motorcross, watersport, sneeuwsporten, etc.

Specificaties

Maat

S, M, L, XL, XXL

Zijde

Links, Rechts

Uitvoering

Pro Sport, Standard

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Össur CTi OTS Kniebrace” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…