Probrace B2b Zakelijk

Welkom bij ProBrace: Uw Online Partner in Medische Hulpmiddelen en Braces

Onze Producten

Bij ProBrace vindt u een breed assortiment aan medische hulpmiddelen, braces en orthopedische producten. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten. Van (knie)braces tot (revalidatie)hulpmiddelen, wij bieden producten van gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en effectiviteit.

Voordelen voor Zakelijke Klanten

  • Gepersonaliseerd Advies: Ons deskundige team staat klaar om u persoonlijk advies te geven over onze producten en de toepassing ervan. We begrijpen dat elk bedrijf unieke vereisten heeft, en we streven ernaar om u te helpen de juiste keuzes te maken voor uw patienten of specifieke situatie.
  • Snelle Levering: Wij begrijpen het belang van een snelle levering, vooral in de medische en zakelijke sector. Daarom zorgen we voor een efficiënte en snelle afhandeling van uw bestellingen, zodat u snel over de benodigde producten kunt beschikken.
  • Ruim Assortiment: Met een uitgebreid assortiment aan producten bieden wij oplossingen voor diverse orthopedische en sportgerelateerde behoeften. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om uw klanten te ondersteunen in hun herstelproces en activiteiten.
  • Speciale Prijsafspraken: Wij bieden op maat gemaakte prijsafspraken voor terugkerende zakelijke klanten, gebaseerd op uw specifieke behoeften en afnamehoeveelheden. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en een passende prijsafspraak te maken.
  • Betalen op factuur: Nieuwe klanten kunnen helaas nog niet gelijk op factuur bestellen. Terugkerende zakelijke klanten met een persoonlijk account kunnen bij ons ook op factuur bestellen met een betalingstermijn van 30 dagen.

Hoe Bestellen?

Het bestellen van producten als zakelijke klant bij ProBrace is eenvoudig via uw eigen account, of via onze algemene contactinformatie. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het plaatsen van uw bestelling en het beantwoorden van al uw vragen.

Neem Contact Op

Voor meer informatie over onze producten, prijzen en mogelijkheden voor zakelijke klanten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u te helpen bij het vinden van de juiste orthopedische oplossingen voor uw bedrijf.

Telefoon: +31 (0) 85 4011 911

E-mail: info@probrace.nl

Wij danken u voor uw interesse in ProBrace en hopen u te mogen verwelkomen als gewaardeerde zakelijke klant.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen
  • Schermafbeelding 2024 02 01 135954

Alles helemaal perfect.

10 / 10

Alles helemaal perfect. Het product, de verpakking en de snelle levering. Compliment.

Perfect

10 / 10

Perfect

Snelle verzending dank hiervoor.

8 / 10

Snelle verzending dank hiervoor.

Snelle lever

10 / 10

Snelle levering

Goede maat beschrijving

10 / 10

Goede maat beschrijving Snele service

Laat een review achter