Maatwerk steunzolen laten aanmeten? Maak een afspraak!

Steunzolen en sportzolen worden veelal voorgeschreven om een correctie te bewerkstelligen van uw steun- en bewegingsapparaat. Reguliere steunzolen, maar ook sportzolen kunnen worden voorgeschreven door medisch specialisten. Bijvoorbeeld: orthopedisch arts, trauma arts, revalidatie- of huisarts. Daarnaast bent u ook altijd van harte welkom op eigen initiatief voor een geheel gratis voetenconsult.

Steunzolen aanmeten

Bij ProBrace meten onze gediplomeerde maatnemers steunzolen en sportzolen aan met behulp van de nieuwste analyse en 3D-scantechnieken. Wilt u een paar steunzolen laten aanmeten door ProBrace, maak dan een afspraak via +31 (0)85 – 4011 911 en kom langs voor een vrijblijvend voetenconsult. U bent welkom op één van onze volgende aanmeetlocaties:

Hoofdvestiging ProBrace
Ambachtstraat 3, 2861EW in Bergambacht
Gelieve een afspraak te maken via ProBrace
Telefoon: +31(0)85-4011911
Email: info@probrace.nl

Gezondheidscentrum Het Kruispunt
Dr. H.J. van Mooklaan 33F, 2286BB in Rijswijk
Gelieve een afspraak te maken via Bioch/Van der Lans fysiotherapie
Telefoon: +31(0)70-3963978
E-mail: info@biochvanderlans.nl

Steunzolen en uw verzekering

Steunzolen worden niet meer vergoed vanuit het basispakket. Afhankelijk van uw aanvullende pakket vergoedt uw verzekering maatwerk steunzolen gedeeltelijk of volledig. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding heeft u bij sommige zorgverzekeraars een verwijzing nodig van een medisch specialist of huisarts. Om zeker te weten of uw zorgverzekering steunzolen vergoedt, raden wij u aan uw polisvoorwaarden te controleren of om uw zorgverzekeraar te raadplegen. Dankzij een S.E.M.H gecertificeerde en NVOS-Orthobanda aangesloten partner is het mogelijk uw kosten te declareren bij alle zorgverzekeraars. Voor de meest actuele vergoedingen klikt u hier. Neem hiernaast ook altijd contact op met uw zorgverzekeraar.

Kosten maatwerk steunzolen

De kosten voor steunzolen of sportzolen bedragen 155 euro voor volwassenen en 125 euro voor kinderen onder de 14 jaar. Mocht u een extra paar maatwerk steunzolen willen bestellen dan kunt u dit telefonisch of per e-mail doorgeven. U hoeft hiervoor geen nieuwe afspraak te maken, mits de zolen minder dan 24 maanden oud zijn. Bestelt u binnen 3 maanden na het afleveren een herhalingspaar, dan zijn de kosten per paar steunzolen: 100 euro voor kinderen en 135 euro voor volwassenen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen Trust

Snelle en zeer klantvriendelijk service

10 / 10

Snelle en zeer klantvriendelijk service

Helemaal toppie de ene dag besteld…

10 / 10

Helemaal toppie de ene dag besteld andere dag in huis zee tevreden

Snelle levering

10 / 10

Snelle levering , voor 15u besteld en de dag erna de brace ontvangen , geen verzendkosten en de prijs was prima.

alles was naar wens verlopen

10 / 10

alles was naar wens verlopen

Deze brace paste precies,was wat we…

6 / 10

Deze brace paste precies,was wat we zochten.PRIMA

Laat een review achter