Over ons, een introductie en de mensen achter ProBrace - ProBrace

Over ons


ProBrace is een jong en dynamisch bedrijf waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Daarnaast produceren wij medische korsetten en (sport)steunzolen voor diverse orthopedische bedrijven en podotherapiepraktijken. Ontwikkeling en innovatie zit in ons bloed, daarom maakt ProBrace gebruik van de nieuwste aanmeettechnieken en werkt ons team achter de schermen aan diverse innovatieve projecten op het gebied van de orthopedische technologie. 

Als onderdeel van Leuk Orthopedie Techniek B.V. kunnen wij u altijd voorzien van een passende oplossing, ook als dit maatwerk betekend. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief.

Het online platform van ProBrace is ontstaan met als doel het voordeliger en toegankelijker maken van goede hulpmiddelen, waarbij kwaliteit de boventoon voert. Wanneer u een product via onze webshop besteld wordt deze niet vergoed door uw zorgverzekeraar, uw wettelijk eigen risico blijft hierdoor wel intact en hoeft u geen duurdere *clusterprijs te betalen die zorgverzekeraars vaak hanteren. Dit is vooral wenselijk wanneer u uw eigen risico nog niet (volledig) heeft verbruikt of een groter vrijwillig eigen risico heeft afgesloten.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het aanmeten van uw voorziening die u vanuit uw zorgverzekeraar vergoed wilt hebben. Maak hiervoor een afspraak op één van onze aanmeetlocaties via onze contactpagina. Wij maken graag tijd voor u vrij om u goed te kunnen helpen, daarom werken wij altijd op afspraak en kunt u niet zomaar bij ons binnen lopen. Aan een consult zijn wel consultkosten verbonden.

Het team van ProBrace staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!


Over Ons ProBrace


- R.P. Bioch; Bewegingstechnoloog en Fysiotherapeut 
- H.A.J. Mensch; Bewegingstechnoloog tevens werkzaam als orthopedisch technoloog 
- M.M. Veenhuizen; Fysiotherapeut
- J.E. Schrijver; Bewegingstechnoloog met specialisatie in medische maatwerk korsetten
- J. Vreeken; Fysiotherapeut
- R. Bassant; Bewegingstechnoloog
 

*Clusterprijzen: Sommige verzekeraars hanteren clusterprijzen. Dit wil zeggen dat er vaste vergoedingen gegeven worden voor bepaalde voorzieningen, ongeacht de werkelijke kostprijs. Wilt u weten of ook uw verzekering clusterprijzen hanteert, dan dient u dit zelf na te vragen bij uw zorgverzekeraar.