Reh4Mat Navelbreukband voor Baby’s

Prijs:

 29,95

Heeft jouw baby last van een navelbreuk? De Reh4Mat navelbreukband voor baby’s is een fijne oplossing voor het verlichten van het ongemak! De buikband voor baby’s is gemaakt van hoogwaardig ActiveDistance™ materiaal wat er voor zorgt dat de navelbreukband op de juist plek blijft zitten en ook nog eens zacht en comfortabel voelt voor je baby. De baby buikband is voorzien van een zachte siliconen pad die de hernia zachtjes naar achteren drukt. Geef je baby de ondersteuning die hij nodig heeft en verlicht zijn ongemak met deze betrouwbare navelstreng hernia buikband.

Wissen

Reh4Mat Comfortabele Navelbreukband voor Baby’s

Is er een Navelstreng Hernia of navelbreuk ontstaan bij jouw baby? De Reh4Mat navelbreukband voor baby’s is een fijn hulpmiddel om pijn en ongemak te verlichten en de navelbreuk te verminderen. De navelbreukband voor baby’s is gemaakt van hoogwaardig en comfortabel ademend materiaal. Het zachte siliconen pad zorgt voor een zachte comfortabele tegendruk van de navelbreuk, zonder dat dit hinderlijk is voor de baby. Hiermee is het een ideale oplossing veilig, effectief en betrouwbaar. Geeft je baby de ondersteuning die hij nodig heeft.

Navelbreukband voor baby’s met siliconen pad voor correctie en comfort

De Reh4Mat navelbreukband voor baby’s is uitgerust met een zachte siliconen pad die de navelhernia zachtjes corrigeert. Hierdoor kan een toekomstige operatie voorkomen worden. De navelbreukband wordt bij voorkeur over een rompertje gedragen, de overige kleding kan over de navelbreukband gedragen worden zodat deze niet verschuift en uw kind het klittenband niet los kan trekken.

Baby navelhernia band van ActiveDistance™ materiaal

De navelhernia band voor baby’s is gemaakt van het comfortabele ActiveDistance™ materiaal, welke zorgt voor een optimale stabiliteit en pasvorm. Het ActiveDistance™ materiaal is een drielaagse constructie welke zich aan de gebruiker aanpast en een perfecte pasvorm creëert. Het is gemaakt van zacht EVA-schuim met aan beide zijde een niet-elastische polyamide laag die gemakkelijk te onderhouden is. Wat belangrijk is, is dat ActiveDistance™ een niet-elastische stof is, zodat het het de navel van de baby op een perfecte manier stabiliseert. Dankzij het gebruik van het comfortschuim is de navelbreukband heerlijk zacht, wat invloed heeft op het gebruikscomfort. Het materiaal is waterdicht, hygiënisch, eenvoudig schoon te maken en biedt maximaal comfort.

Voordelen en eigenschappen navelbreukgordel voor baby’s

  • Gemaakt van hoogwaardige ActiveDistance™  materiaal, wat licht elastisch is en maximaal comfort biedt wanneer de baby ademt en beweegt
  • Voorzien van een veilige, zachte siliconenpad die de hernia zachtjes naar achteren duwt
  • Aanpasbare pasvorm
  • Voorkom de noodzaak van een operatie
  • Waterdicht materiaal voor extra bescherming

Maattabel Reh4Mat navelbreukband baby’s

Maatname Reh4mat Navelbreukband Baby S Hernia Riem BuikbandDe navelbreukband is een universele verstelbare band voor baby’s met een buikomtrek van minimaal 30cm en max 52cm. Hierdoor is de navelbreukband meestal te gebruiken voor baby’s tussen de 0 en 12 maanden oud. De breukband is aan de voorkant 7cm hoog en aan de achterzijde 3,5cm voor optimaal comfort bij het liggen.

 Maat Buikomtrek
 Universeel 30 – 52 cm

Specificaties

Gewicht0,2 kg
Maat

Universeel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reh4Mat Navelbreukband voor Baby’s” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat is een navelbreuk bij baby's?

Een navelbreuk, ook wel hernia umbilicalis, is een aangeboren afwijking bij kinderen, waarbij een opening bestaat in de buikwand ter plaatse van de navel. Dit wordt de breukpoort genoemd. Door deze opening komt de breukinhoud naar buiten. De breukinhoud bestaat uit darm of vet. Dit veroorzaakt een uitstulping nabij of in de navel. Het kan lijken alsof de navel van uw kind opgezwollen is. De navelbreuk komt voor bij 10 tot 20% van alle baby’s.

Wanneer de navelbreuk tot 4-5 jaar oud aanwezig blijft, is een operatie meestal noodzakelijk. Tot deze leeftijd is een conservatieve behandeling met de navelbreukband voor kinderen met siliconenpad aan te raden.

Wat is de functie van de navelbreukband voor baby's?

De band stabiliseert het lichaam en duwt de navelbreuk zachtjes naar binnen met behulp van een veilige, zacht siliconenpad. Het biedt een perfecte pasvorm en maximaal comfort voor uw baby.

Wat is ActiveDistance™ materiaal en waarom is het materiaal belangrijk?

ActiveDistance™ is een drielaagse constructie. Het zorgt voor een niet-elastische stabilisatie van het lichaam en biedt een perfecte pasvorm. Het is gemaakt van comfortabel EVA-schuim is licht elastisch en biedt comfort bij elke ademhaling en beweging van de baby

Hoe wordt de navelbreukband voor baby's bevestigd?

De band is universeel van maat en is traploos verstelbaaar voor elke maat. De band wordt gesloten met een eenvoudige klittenbandsluiting op de rug en biedt hoge effectiviteit en veiligheid.

Voor wie is de navelbreukband voornamelijk bedoeld?

Het product wordt ingezet bij baby’s tussen de 0 en 12 maanden met een navelbreuk die een conservatieve behandeling nodig hebben om de hernia te stabiliseren en eventuele complicaties te voorkomen.