E-life Bio-Contour Ondersteunende Schouderbrace

Prijs:

 49,95

Heeft u een pijnlijke schouder? Bij een instabiele schouder kan de E-life schouderbrace goed ondersteunen. De siliconen pelotte aan de binnenzijde van de schouderbrace masseert de grote schouderspier en zorgt voor druk op de juiste plek waardoor de pijn zal afnemen. De brace voor de schouder is elastisch en heeft een cross-over band welke zorgt voor stabiliteit. Deze band is traploos in te stellen voor persoonlijk comfort en ondersteuning.

Wissen

E-life ondersteunende Schouderbrace kopen?

De E-life schouderbrace is een elastische schouderbrace die erg mooi aansluit rondom de schouder. Deze “Bio-Contour” schouderbrace geeft compressie rondom de schouder en zorgt er door de cross-over band voor dat de schouder gestabiliseerd wordt. Deze cross-over band is traploos in te stellen door de eenvoudige  klittenbandsluiting. Des te strakker deze vastgezet wordt, des te stabieler de schouder zal voelen. De compressie rondom de schouder zorgt een comfortabele ondersteuning, de pijn gedempt wordt en bewegingen stabieler aanvoelen. Daarnaast zit er aan de binnenkant van de schouderbrace een siliconen bekleding, om ervoor te zorgen dat de m. Deltoideus (grote schouderspier) beschermd en gemasseerd wordt.

Indicaties E-life Schouderbandage

 • Schouderpijn
 • Na een schouderluxatie
 • Een instabiel gevoel in de schouder
 • Last van één of meerdere van de rotatorcuff spieren
 • Ruptuur van één of meerdere rotatorcuff spieren
 • Slijmbeursontsteking

Ondersteuningsklasse_2_probrace

Eigenschappen en voordelen E-life brace voor de schouder

 • Afneembare siliconen pelotte aan de binnenzijde, ter ondersteuning van de grote schouderspier (zit vast met klittenband)
 • Zeer dunne brace
 • Eenvoudig te dragen onder kleding
 • Nauwelijks zichtbaar onder kleding
 • Gemakkelijk te wassen

Hoe meet u de E-life schouderbandage aan? 

Dit product is verkrijgbaar in de maten S, M, L & XL. Zie voor de passende maat hieronder de maattabel.

 Maat Omtrek bovenarm (biceps)
 Small 25 – 28 cm
 Medium 28 – 31 cm
 Large 31 – 34 cm
 XL 34 – 37 cm

Tips voor de E-life schouder brace!

 • Draag onder de E-life Schouderbrace -wanneer wenselijk een hemd/t-shirt- om de huid goed te beschermen tegen druk en wrijving.
 • Sluit het klittenband wanneer u de E-life Schouderbrace af doet voor behoud van het materiaal!
 • Was de E-life Schouderbrace (zonde de siliconen pelotte) middels een handwas en laat deze vervolgens aan de lucht drogen! Aub niet op een hittebron zoals een verwarming of droger. U kunt deze aan de lucht laten drogen.

Specificaties

Gewicht0,5 kg
Maat

S, M, L, XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-life Bio-Contour Ondersteunende Schouderbrace” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Voor welke klachten is de E-life Schouderbrace geschikt?

De E-life Schouderbrace is geschikt voor mensen die last hebben van pijn aan de schouder, een instabiel gevoel in de schouder ervaren, klachten hebben aan de rotator cuff spieren of kampen met een slijmbeursontsteking.

Hoe werkt de compressie van de schouderbrace?

De schouderbrace geeft compressie rondom de schouder en zorgt ervoor dat de kop in de kom blijft. De cross-over band kan traploos worden ingesteld door de klittenbandsluiting, waardoor je zelf de gewenste compressie kunt bepalen.

Wat is het voordeel van de siliconen bekleding aan de binnenkant van de schouderbrace?

De siliconen bekleding beschermt en masseert de grote schouderspier, waardoor deze spier optimaal wordt ondersteund tijdens het dragen van de schouderbrace.

Kan ik de E-life Schouderbrace dragen tijdens het sporten?

Ja, de E-life Schouderbrace kan gedragen worden tijdens het sporten. De brace geeft extra stabiliteit aan de schouder en kan helpen bij het verminderen van pijn tijdens fysieke activiteiten.

Zal een brace mijn schouderpijn helpen?

Ja, de schouderbrace van E-life heeft een siliconen pelotte welke masseert en druk uitoefent op de juiste plek, hierdoor zal de pijn verminderen. Daarnaast wordt de schouder door een brace ondersteunt en helpt dit bij het houden van rust en herstel.

Andere suggesties…

 • E Life Cmc Duimbrace Probrace.nl

  E-life CMC Duimbrace

  7 reviews

  Vanaf:  34,95

  Bekijken