Bauerfeind ViscoSpot Inlegzolen

10/10  uit 1 beoordelingen

Prijs van-tot:

 55,45 58,95

ViscoSpot® functioneert als een schokdemper voor uw hielen en enkels. Het elastische materiaal vangt stootbelastingen op en bestrijdt de pijn. Zo kunt u comfortabel blijven lopen.

Wissen

Pijn onder de voet? Viscospot geeft u demping!

Heeft u last van pijn onder de hiel? De ViscoSpot echt iets voor u! Deze hielspoor zolen passen in elke schoen en verminderen de acute pijn onder de hiel. De speciaal gevormde blauwe kern werkt schokdempend en verhoogt het comfort tijdens het lopen.

Wat is hielspoor (fasciitis plantaris)?

Een ontsteking aan het peesblad van de hiel. Deze ontstaat meestal door een overbelasting van de peesplaat en kan hierdoor gaan ontsteken (Fasciitis plantaris).

Meestal gaat deze ontsteking gepaard met een sterke aanhoudende pijn onder de hiel. Bij langdurige ontsteking kan er een verkalking ontstaan ter hoogte van deze aanhechting, die chronische en erg pijnlijke hielklachten kan veroorzaken (hielspoor). Vaak hebben mensen met hielspoor in de ochtend de meeste klachten, omdat de peesplaat dan opgerekt wordt.

Ontstaan van pijn onder de hiel (hielspoor)

  • Schoeisel in combinatie met doorgezakte voet
  • Staand beroep
  • Overgewicht
  • Overbelasting door bijv. (hardloop)sporten

Viscospot werkt als schokdemper voor de enkel

Elke stap beïnvloedt niet alleen de enkels, maar ook de benen, de knieën, de heup en de wervelkolom. Zo kan beginnende hielpijn zich in bepaalde omstandigheden verder uitbreiden als deze onbehandeld blijft. ViscoSpot® functioneert als een schokdemper voor uw enkels. Het elastische materiaal vangt stootbelastingen op en bestrijdt de pijn. Zo kunt u ook comfortabel blijven lopen.

De Viscospot is zacht en stabiel

ViscoSpot® zijn duurzame hielkussens. Het op de gevoeligste plaats van de zgn. hielspoor ingebedde zachtste materiaal (de witte “spot“) zorgt daar voor een gerichte drukontlasting. Door een speciale gevormde zone (blauwe spot) die qua dempingsgraad tussen het witte en grijze materiaal in zit, kan bovendien de aanhechting van het peesblad aan de voet worden ontlast. In de bijzonder pijngevoelige zone wordt een zeer zachte kern aangebracht om deze zone het meest te ontlasten. Ook na langdurig dragen en een hogere belasting blijft de ViscoSpot zijn vorm en functie trouw. Dus worden ook knie-, heup- en bekkengewrichten permanent ontzien.

Uw viscospot maat

Maat           Schoenmaat
Maat 1         32  –  40
Maat 2         41  –  47

De viscospots worden altijd per paar verkocht. U kunt kiezen uit drie varianten.
– De zachte spot links en rechts
– De zachte spot links en rechts een neutrale siliconen hak zonder zachte spot
– De zachte spot rechts en links een neutrale siliconen hak zonder zachte spot

Specificaties

Gewicht0,75 kg
Afmetingen12 × 16 × 4 cm
Kleur

,

Maat

1, 2

Zijde

Links, Links en Rechts, Rechts

1 beoordeling voor Bauerfeind ViscoSpot Inlegzolen

  1. Ton-

    Verzachten de pijn van de hielspoor direct. Gaat niet weg, maar is draaglijk, waardoor je verder en sneller loopt!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handleidingen

Andere suggesties…