Bauerfeind EpiPoint Elleboogbrace

10/10  uit 1 beoordelingen

Prijs:

 54,45

Bauerfeind EpiPoint, de orthese voor gerichte compressie rond het ellebooggewricht. Dit zorgt ervoor dat de pijn minder wordt en de genezing bevorderd. One size fits all!

Wissen

Tweedekans Product

Dit product is ook beschikbaar als tweedekans product.Voordelige Tweedekans vanaf:  44,45

Bauerfeind EpiPoint Elleboogbrace – Pijnbestrijding bij een tenniselleboog!

De Bauerfeind EpiPoint stabiliserende elleboogbrace orthese helpt bij peespijn, zoals de zogenoemde tennis- of golferselleboog (Epicondylitis humeri) en soortgelijke spier- en peesaanhechtingsirritaties of -ontstekingen. In de orthese zit een elastisch drukkussen (pelotte) geïntegreerd die voor een heel precieze ontlasting van de peesaanhechting zorgt.

De orthese is een One Size product en wordt met een klittenband vast gemaakt rond de arm. De elastische rekband maakt een traploos instelbare compressiesterkte mogelijk. Er verschijnt een rood vlak op de band als de armband te strak zit en de druk te hoog staat ingesteld. Aan de onderkant van de arm oefent de pelotte met drie noppenzones een gerichte compressie op het betreffende spiergedeelte uit. Op deze manier worden de peesaanhechtingen ontzien, wordt de stofwisseling geactiveerd en wordt de pijn in de arm verlicht. Irritaties en ontstekingen genezen op deze wijze sneller.

Zowel rechts als links effectief
De draaibare pelotte maakt het dragen aan linker- en rechteronderarm mogelijk. Een klein kijkvenster geeft aan voor welke kant de pelotte is ingesteld. De nauwsluitende orthese, met de binnenzijde van badstof, kan zonder enig probleem onder truien of overhemden worden gedragen.

Indicatiestellingen tenniselleboogbrace

  • Tennis elleboog (Epicondylitis Lateralis)
  • Golfers elleboog (Epicondylitis Medialis)
Ondersteuningsklasse 2

Eigenschappen en voordelen epipoint elleboogbrace

  • Eenvoudig met 1 hand om te doen
  • Instelbare pelotte voor links en rechts
  • One size fits all!

Hoe aan te meten

De EpiPoint elleboogorthese is te verkrijgen in twee verschillende kleuren (titaan en zwart) en één maat, dus past altijd. De EpiPoint kan zowel links als rechts worden gedragen!

 

Specificaties

Gewicht0,75 kg
Afmetingen15 × 9 × 7 cm
Kleur

,

Mate van ondersteuning

2

Zijde

Universeel

1 beoordeling voor Bauerfeind EpiPoint Elleboogbrace

  1. henk b-

    Ik loop al 6 weken bij de fysiotherapeut met klachten aan mijn elleboog (een tenniselleboog?????) en toen heeft de fysiotherapeute mij naar jullie verwezen. gisteren besteld en vandaag al in huis. super service dank jullie wel.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handleidingen

Andere suggesties…