DJO Global Aircast Airheel nodig? - ProBrace

DJO Global Aircast Airheel - Hielspoorbandage

De Airheel kan worden gedragen om hielpijn en hielspoorklachten overdag aanzienlijk te verminderen. U loopt letterlijk op lucht.
Artikelnummer:
09AM
Levertijd:
1-2 werkdagen

€64,99 €54,95

Incl. btw

Aircast Airheel hielspoorbandage - Pijnverlichting en massage


Wanneer u overdag een pijnlijke hiel heeft en geen enkele ondergrond is zacht genoeg, dan geeft de  Aircast Hielspoorbandage u verlichting! Doordat u letterlijk op lucht loopt zal het lopen makkelijker gaan en minder pijnlijk zijn.

U kunt de Airheel gebruiken bij deze indicaties:

  • Fasciitis Plantaris
  • Ontsteking achillespees
  • Hielpijn
  • HielspoorEigenschappen en voordelen:

Twee onderling verbonden 'luchtzakken' zijn gevuld met lucht. Deze luchtzakken bevinden zich onder de hiel en aan beide zijde van uw achillespees. Bij elke stap verplaatst de lucht zich van het hielkussen naar de pelottes rondom de achillespees en vice versa.

Hierdoor wordt de druk rond uw hiel gedempt en dankzij deze pulserende compressie wordt uw achillespees gemasseerd. Dit helpt het verminderen van een eventuele zwelling en verbeterd uw bloedcirculatie. 

Eenvoudig zelf de Aircast Airheel aanmeten:

Om de juiste maat te bepalen heeft u enkel uw schoenmaat nodig. Voor de juiste maat kunt u in onderstaande tabel kijken. De Airheel is gemaakt van het dunne en lichtgewicht Breath-O-Prene materiaal en is eenvoudig aan te trekken met of zonder sok. De Airheel is zowel links als rechts te dragen.

Maattabel:

Maat   Schoenmaat
S    < 39
M    39 - 42
L    > 42
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen