Thuasne - ProBrace

Thuasne

×

Kleur

Materiaal

Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

De Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk is een duim en polsbrace in één en geeft maximale steun en bescherming. De brace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, quervain, skiduim of na een carpaal tunnel interventie.

€38,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Elleboogbandage

Elleboogbandage

Deze elleboogbrace is een Anti-epicondylitis bandage met extra compressie middels klittenband versteviging. Ideaal bij een overbelasting van de onderarm en pijn rond de elleboog.

€49,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Tenniselleboogbandje Epicondylitis

Tenniselleboogbandje Epicondylitis

Deze elleboogband is ideaal bij een beginnende tenniselleboog. Het dunne profiel en de zachte voering verzekeren een comfortabel gebruik.

€19,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Sport Duimbandage / Polsbandage

Sport Duimbandage / Polsbandage

De Thuasne Sport Duimbandage: een functionele en comfortabele duim- en polsbandage in een met versteviging bij de duim voor extra steun van het CMC en MCP-gewricht.

€27,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Sport Enkelbandage met Straps

Sport Enkelbandage met Straps

De Thuasne Sport enkelbandage met bandsluiting is een universeel inzetbare sportbrace. Deze bandage geeft ondersteuning zonder hierbij hinderlijk te zijn. De comfortabele compressie van het neopreen voorkomt vochtophoping rond de enkel.

€34,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Ortel Liesbreukband

Ortel Liesbreukband

De breukband kan worden gebruikt voor een liesbreuk aan de linker- of rechterzijde of aan allebei de kanten. Door de siliconen pelotte heeft de liesbreukband een hoog draagcomfort.

€79,95 €64,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace

Ligaflex Classic Polsbrace

De Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace is een comfortabele polsspalk en ideaal bij een goedaardige polsverstuiking, traumatische polsproblemen, Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) of instabiliteit van het polsgewricht.

€34,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Sport Schouderbandage

Sport Schouderbandage

Voorkom schouderpijn met deze Thuasne Sport schouderbandage. Houd de spieren van de schoudergordel warm en geef stabiliteit met deze schouderbrace.

€29,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne NOX Compacte Nachtspalk

NOX Compacte Nachtspalk

Bestel nu deze compacte nachtspalk! Bewezen effectief in de conservatieve behandeling van Plantair Fasciitis, Hielspoor en /of Achillespees Tendinitis. Vandaag besteld, morgen in huis!

€79,95 €53,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Ligaflex Rhizo Duimbrace

Ligaflex Rhizo Duimbrace

De Ligaflex Rhizo Duimbrace heeft een versteviging van metaaldraad, die de duim in een niet pijnlijke positie immobiliseert. De druk die de brace geeft is goed te regelen en daardoor ideaal in geval van duimartrose.

€21,00

Vergelijk
Informatie
Thuasne Genu Ligaflex Kniebrace

Genu Ligaflex Kniebrace

Bij een instabiele knie, bandletsel en/of meniscusletsel zorgt de Thuasne Genu Ligaflex met het gepatenteerde TM5 scharnier voor de juiste ondersteuning van uw knie, zonder uw bewegingsvrijheid te hinderen!

€99,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Neopreen Kniebandage met Baleinen

Neopreen Kniebandage met Baleinen

De neopreen kniebandage van Thuasne is een kniebrace die veelal ingezet wordt tijdens het (water)sporten. De baleinen aan de zijkant van de brace ondersteunen het kniegewricht in haar functie voor een optimale sportieve prestatie!

€44,95 €34,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Hielspoor Nachtspalk

Hielspoor Nachtspalk

Deze nachtspalk is een geprefabriceerde nacht orthese voor de conservatieve / effectieve behandeling van Fasciitis Plantaris (hielspoor) en Achilles Tendinitis (achillespees ontsteking). Vandaag besteld, morgen in huis!

€49,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Dynastab Dual Compacte Polsbrace

Dynastab Dual Compacte Polsbrace

De Thuasne Dynastab Dual is een ideale polsbrace bij beginnende polsklachten of een verstuiking. De brace is compact, eenvoudig in gebruik en de mate van ondersteuning is eenvoudig aan te passen middels verschillende meegeleverde baleinen.

€26,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace

Malleo Dynastab Enkelbrace

De lichtgewicht Thuasne Malleo Dynastab met vetersluiting is de nieuwste enkelbrace van Thuasne. Een extra dun profiel zodat deze gemakkelijk in de schoen gedragen kan worden.

€54,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Globetrotter Plus Krukken - Per paar

Globetrotter Plus Krukken - Per paar

De Thuasne Globetrotter Plus Krukken zijn het beste loophulpmiddel bij zwaardere blessures. De Globetrotter Plus Krukken zijn gebouwd van steviger materiaal, voor een langere gebruiksduur en meer comfort. Krukken worden standaard per paar geleverd.

€34,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Neopreen Steunverband Bovenbeen

Neopreen Steunverband Bovenbeen

Deze bovenbeenbandage is bedoeld om preventief te dragen of bij hervatting van sportactiviteiten na een (kleine) spierblessure van de m. hamstrings / m. quadriceps. De bovenbeenbandage zit comfortabel en is bovendien zowel links als rechts te dragen.

€19,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Ligaflex Clavicula Sleutelbeenbrace

Ligaflex Clavicula Sleutelbeenbrace

Sleutelbeenbrace Ligaflex Clavicula, ter immobilisatie van het sleutelbeen. Deze sleutelbeen brace wordt gebruikt bij de behandeling van sleutelbeenbreuken en bij glenohumerale instabiliteit (kop en kom instabiliteit van de schouder).

€34,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Epi Med Elleboogbrace

Epi Med Elleboogbrace

De Thuasne Epi Med elleboogbrace is een ideale brace bij de zogenoemde tennis- of golferselleboog en is te gebruiken tijdens inspanningen, werk en sport.

€34,95 €29,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Schoudersling Immo Vest

Schoudersling Immo Vest

Deze schoudergordel sling is ter immobilisatie van het schoudergewricht. Heeft u een gebroken schouder of uw schouder uit de kom? Dit immobilisatie vest biedt u de oplossing!

€54,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Immo Classic Schoudersling

Immo Classic Schoudersling

De Thuasne Immo Classic sling is een basic schouderbrace voor het fixeren en ondersteunen van de elleboog na (schouder) trauma's of een schouderfractuur.

€24,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Thuasne Silistab Achillo Achillespeesbrace

Thuasne Silistab Achillo Achillespeesbrace

Bij een irritatie of ontstekking van de achillespees zorgt de Silistab Achillo Achillespeesbrace voor een verlichting van de pijn zonder enige beperking van de bewegingsvrijheid! Inclusief 2 hielkussens! In elke (sport)schoen te dragen!

€69,95 €59,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Malleo Dynastab® BOA® Enkelbrace

Malleo Dynastab® BOA® Enkelbrace

De lichtgewicht Thuasne Malleo Dynastab® BOA® is de nieuwste enkelbrace van Thuasne, maar voorzien van een BOA sluiting om het aan- en uittrekken te vereenvoudigen.

€74,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Sport Kniebandage

Sport Kniebandage

De Sport Kniebandage is dé kniebandage die veel gebruikt wordt tijdens sport. De baleinen aan de zijkanten zijn de ideale ondersteuning voor uw kniebanden. Daarnaast is de bandage voorzien van een siliconen inlay om afzakken te voorkomen.

€33,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

Thuasne brace

Thuasne is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van hulpmiddelen, met hun ‘roots’ in Frankrijk. Sinds de oprichting in 1847 hebben zij het doel de mobiliteit van mensen te verbeteren. Thuasne biedt een oplossing voor bijna elke fysieke bewegingsklacht. Een brace Thuasne vindt u doorgaans terug in zowel de iets lagere en hogere prijsklassen. Een Thuasne brace kiest u daarom wanneer u wilt gaan voor een zeer degelijk product met een goede prijs. De kwaliteit van de Thuasne braces wordt hierbij bepaald door de hoogwaardige materialen en het comfortabele ontwerp. Dit is belangrijk omdat bij veel blessures een brace van Thuasne voor langere tijd wordt gedragen.

 

Thuasne heeft de kwaliteit van het orthopedisch hulpmiddel hoog in het vaandel staan. Dit houdt in dat de bestaande orthesen, braces en bandages van hoge kwaliteit zijn, maar ook dat Thuasne graag investeert in het ontwikkelen van nieuwe medische en orthopedische producten. Samen met mensen uit de praktijk zijn ze constant bezig met innoveren en verbeteren. Hier hoort ook bij dat Thuasne wetenschappelijk onderzoek uitvoert om te testen of hun producten daadwerkelijk effectief zijn.

 

Thuasne brace per blessures

Een Thuasne brace vindt u voor elke blessure en elke klacht. Wanneer u kiest voor een brace Thuasne bent u ervan gegarandeerd dat u een kwalitatief goede brace koopt voor een goede prijs. Hieronder hebben we voor u een kleine greep gemaakt uit ons brace Thuasne assortiment.

 

Deze Thuasne achillespees brace die om de enkel ligt is speciaal gemaakt om de achillespees te ondersteunen. De brace voor de achillespees is dun van pasvorm en de hielkussens zorgen voor een masserende werking op de achillespees.

Deze Thuasne brace voor het bovenbeen zorgt voor een warmte en betere doorbloeding in het bovenbeen. Geschikt voor een blessure aan de hamstring of quadriceps.

Deze Thuasne brace voor om de duim heeft een immobiliserende werking om zo de duim te ondersteunen. Geschikt voor onder andere een skiduim, syndroom van de Quervain, gekneusde duim, verstuikte duim, artrose duim en algehele duimpijn.

Deze Thuasne brace voor om de elleboog is onder andere geschikt voor een tenniselleboog of golferselleboog (mogelijk als golverselleboog geschreven). Dit wordt ook wel Epicondylitis lateralis of epicondylitits medialis genoemd. De elleboogbrace ondersteunt de peesaanhechting bij een ontsteking of een overbelastingklacht.

De Thuasne brace voor hielspoor is te gebruiken bij hielspoor, fasciitis plantaris of achilles tendinitis. Deze compacte spalk is comfortabel in gebruik en verminderd de pijn in de ochtend aan de onderkant van de voet.

Deze Thuasne brace voor een tenniselleboog of golferselleboog (ook wel epicondylitis medialis/lateralis genoemd) vermindert de pijn aan uw elleboog. Eenvoudig, comfortabel en makkelijk in gebruik!

Deze Thuasne brace ondersteunt de enkel en zorgt voor meer stabiliteit. De enkelbrace is bijvoorbeeld goed geschikt voor een verzwikte enkel of verstuikte enkel.

Deze Thuasne brace is een kniebrace met een hoge ondersteuning. De kniebrace is in te zetten bij klachten aan de meniscus kniebrace, voorste kruisband kniebrace, achterste kruisband, collaterale kniebanden. De baleinen met scharnieren in de kniebrace zorgen voor een goede kwaliteit ondersteuning in een kniebrace die zeer comfortabel aanvoelt.

Deze Thuasne brace is speciaal gemaakt om de knieschijf te ondersteunen. Wanneer de knieschijf uit de kom gaat (ook wel patellaluxatie genoemd) is deze knieschijfbrace een goed hulpmiddel. Het instelbare correctiedraad zorgt voor een precieze ondersteuning tijdens het buigen en strekken van de knie.

De Thuasne kuitbrace en thuasne compressiekousen verbeteren de doorbloeding in het onderbeen. Bij onder andere een blessure aan de kuit, haarscheurtjes kuitspier, zweepslag kuitspier, vasculaire problemen, spierpijn in het onderbeen, verhoogde spierspanning is de Thuasne kuitbrace / compressiekous een geschikt hulpmiddel!

De Thuasne liesbreukband is geschikt voor een enkelzijdige en dubbelzijdige liesbreuk. De band geeft de nodige druk op de liesbreuk.

De Thuasne polsbrace is geschikt voor verschillende polsblessures. Denk aan pols artrose, pols reuma, pols carpaal tunnel syndroom (CTS) of een verstuikte pols. De spalk is een ondersteuning aan de pols van goede kwaliteit en is zeer comfortabel.

De Thuasne rugbrace is gemaakt de onderrug te ondersteunen. Wanneer u last van de rug of pijn in de rug heeft biedt de Thuasne rugbrace de nodige ondersteuning. De rugpijn vermindert en de het zitten en staan gaat makkelijker.

De Thuasne schouderbandage of schouderbrace ondersteunt de schouderbanden en de schoudergordel. Bij pijn of klachten aan de schouder, instabiliteitsproblemen (instabiel gevoel), schouderpijn, rotator cuff probleem, frozen shoulder, tendopathie, myopathie, overbelaste spieren in de schoudergordel is de thuasne schouderbrace een geschikt hulpmiddel!

De Thuasne sleutelbeenbrace is een goede brace bij een gebroken sleutelbeen of gebroken clavicula (clavicula fractuur). De thuasne sleutelbeenbrace dient als behandeling van een gebroken sleutelbeen (clavicula) en zorgt dat de breuk mooi aan elkaar groeit.

 

Zoals u ziet biedt Thuasne een zeer breed assortiment aan braces aan. Letterlijk van top tot teen! Wanneer u graag een brace wilt bestellen maar niet zo goed weet waar u op moet letten. Op elke productpagina staan indicaties voor de thuasne brace weergegeven. Zo kunt u nagaan of de brace die u bekijkt voor uw klachten geschikt is.

 

Thuasne ProMaster lijn

Sinds kort heeft Thuasne de nieuwe ProMaster lijn opgezet. Deze nieuwe lijn bestaat uit premium Thuasne braces van de hoogste kwaliteit waarbij geen concessies zijn gedaan. Onder andere promaster elleboogbraces, polsbraces, duimbraces, rugbraces, kniebraces en enkelbraces voor de alledaagse- en sportactiviteiten. Thuasne heeft het voor elkaar gekregen deze zeer hoogwaardige braces toch nog voor een betaalbare prijs te kunnen verkopen! Bekijk via onderstaande links enkele voorbeelden van een Thuasne ProMaster brace:

 

Dit laatste product heeft de German Design Award en de Red Dot Design Award gewonnen. De Thuasne ProMaster braces zijn niet alleen van hoge kwaliteit in pasvorm en ondersteuning, maar zien er ook nog eens smaakvol uit!

 

Thuasne ontwerpt haar producten zo nauwgezet mogelijk naar de menselijke anatomie, met gebruik van duurzame en huidvriendelijke materialen. En dat voel je!

 

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de volgende link! Wanneer u een product wilt bestellen die u niet in ons assortiment terug vindt wilt bestellen, neem dan contact met ons op! Wij kunnen dit op uw verzoek voor u bestellen.

 

Thuasne
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »