Bioskin - ProBrace

Bioskin

Bioskin Q-Brace Kniebrace

Q-Brace Kniebrace

De Bioskin Q-Brace kniebrace is bij uitstek geschikt om een instabiele knieschijf te stabiliseren. Dankzij de 'T'-strap is het mogelijk individueel de beste tracking voor uw knieschijf toe te passen.

€99,95 €84,95

Vergelijk
Informatie
Bioskin Elbow Skin - Elleboogsleeve

Elbow Skin - Elleboogsleeve

De standard Elbow Skin is een elleboogsleeve die gebruikt wordt bij regelmatige belasting van de biceps en triceps, bursitis of simpelweg tijdens het sporten. Let op: deze bandage valt klein!

€19,95

Vergelijk
Informatie
Bioskin Bioskin Thigh Skin Bovenbeen bandage

Bioskin Thigh Skin Bovenbeen bandage

De BioSkin Thigh Support Bovenbeenbandage biedt compressie, warmte en stabiliteit zonder hinderlijk aanwezig te zijn. De Thigh Support Bovenbeenbandage kan zowel preventief als bij blessures van de m. Hamstrings of m. Quadriceps ingezet worden.

€19,95

Vergelijk
Informatie
Bioskin Calf Skin Kuitbandage

Calf Skin Kuitbandage

De Calf Support Sleeve Kuitbandage is een allomvattende compressiesleeve die een thermische werking op uw onderbeen heeft. Daarnaast bevordert deze sleeve de doorbloeding waardoor u minder last heeft van krampen en spierpijn. Let op: valt klein uit!

€44,95 €14,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

Over Bioskin


Geschiedenis Bioskin

Oprichter Dean Cropper begon al in 1981 met het ontwerpen en produceren van hulpmiddelen voor de fysiotherapie en revalidatie techniek. Pas elf jaar later ontwikkelde en patenteerde hij het bekende Bioskin materiaal. Sinds 1994 ligt de focus van het bedrijf puur op de producten gemaakt uit het Bio Skin materiaal.

Visie Bioskin

Het bedrijf is ontstaan uit een wens om de kwaliteit van mensen te verbeteren. Sinds de oprichting ligt de focus op het leveren van de beste ervaring voor de gebruikers van Bioskin producten. Bioskin ontwikkeld en produceert premium en High-performance compressie producten om mensen beter  te laten bewegen, leven met minder pijn en om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Zowel in ADL en in sportieve prestaties.

Het hoofdkantoor en de productiefaciliteit zijn gevestigd te Ashland in de Amerikaanse staat Oregon. Omringd door natuur is dit niet de eenvoudigste locatie om een bedrijf te starten, maar volgens oprichter Dean Cropper wel de mooiste… Een mooi statement om de visie en mentaliteit binnen Bioskin weer te geven.

Voor meer informatie over dit merk kunt u kijken op www.bioskin.com  Komt u op deze website een artikel tegen wat niet op ProBrace.nl te vinden is. Neem dan contact met ons, wij kunnen dit artikel speciaal voor u bestellen!

 

Bioskin
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »