Bodyvine Compressie Bandages Kuit, Enkel, Pols, Duim, Bovenbeen, Dijbeen, Knie

Roel

Fysiotherapeut & Bewegingstechnoloog

Nieuws

Bodyvine Dunne Compressie Bandages Voor Optimale Ondersteuning

ProBrace biedt nu een nieuwe lijn met ultradunne compressie bandages en braces aan van het merk Bodyvine. De Bodyvine collectie bestaat uit een aantal mooie, lichtgewicht compressie bandages voor de knie, enkel, pols & duim, kuit en een bovenbeen- dijbeenbandage.

De Bodyvine sportbandages zijn zeer geschikt om te dragen tijdens sporten, maar zijn ook uitermate geschikt om onder kleding te dragen bij dagelijkse activiteiten. Bodyvine heeft extra veel aandacht besteed om de braces en bandagen zo dun en lichtgewicht  mogelijk te maken.

Bodyvine sport bandages met compressie tapings

De compressie tapings (Power-band™ Triple Compression) welke Bodyvine gebruikt in de producten, maken het product uniek. De ‘Vine-achtige’ Power-band™ Compressie Tapings van BodyVine maken gebruik van dunne, flexibele, maar sterke elastische materialen. Door gebruik te maken van kennis over biomechanica en sporttape-theorieën, ontwikkelt BodyVine diverse tapetechnieken die kunnen worden nagebootst in de braces en bandages, om compressie te kunnen uitoefenen op specifieke lichaamsdelen en deze te ondersteunen tijdens de meest uitlopende bactiviteiten.

Dankzij deze technologie kan BodyVine dunner, meer rekbare en comfortabelere stoffen gebruiken voor compressieproducten. Dit resulteert in minder trillingen en verstoring van de pezen en spieren, terwijl de bloedcirculatie nauwkeuriger en effectiever wordt bevorderd. Dragers ervaren verminderde vermoeidheid tijdens werk of inspanning, verbeterde fysieke prestaties en verminderd risico op blessures.

Bodyvine compressie sportbandages voor enkel, knie, pols, duim, bovenbeen, dijbeen, kuit

De sportbandages van Bodyvine zijn de ideale compressie bandages voor sport en of dagelijkse fysieke activiteiten! De bandages zijn gemaakt in donkere tinten en hierdoor onopvallend onder kleding en geschikt voor zowel mannen en vrouwen en beschikbaar in verschillende maten. De Bodvine lijn met compressie bandages bestaat uit:

Bodyvine Productlijn Compressie Bandages

Voordelen triple compression taping

  • Biedt gerichte stabiliteitbescherming zonder bewegingsvrijheid te beperken.
  • De circulaire compressie verbetert de doorbloeding met als resultaat verminderen of uitstellen van vermoeidheid en een verminderde kans op blessures.
  • Spieren worden gestabiliseerd en onnodige spiertrillingen worden verminderd, waardoor de prestaties bij het sporten kunnen worden verbeterd.
  • De elastomeer compressieve tapings kunnen zachte weefsels stabiliseren en ondersteunen. Dankzij de anatomische vormgeving worden onnodige beperkingen voorkomen.
  • Ultradunne compressietaping, in plaats van vergelijkbare reguliere pelottes. Hierdoor kan zelfs tijdens het dragen van de kleding tijdens dagelijkse activiteiten effectief worden ondersteund.

Vragen over dit artikel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen
  • Schermafbeelding 2024 02 01 135954

In de middag besteld en de volgende dag…

10 / 10

In de middag besteld en de volgende dag al in huis

Snel en makkelijk bestel proces

8 / 10

Snel en makkelijk bestel proces. Goede update over levering. Maattabel klopt

Toppie product

10 / 10

Perfect product doet zijn werk goed

Het zou fijn zijn als er bij de plastic…

8 / 10

Het zou fijn zijn als er bij de plastic onderdelen voor de nacht er een zachte stof of iets dergelijks overheen gedaan kan worden anders...

De service

10 / 10

De service

Laat een review achter