Patellabrace online kopen? Makkelijk en snel bestellen bij ProBrace! - ProBrace

×

Kleur

Materiaal

CARE Genu Kniebrace CARE

Genu Kniebrace CARE

De Genu Kniebrace van het merk CARE is een kniebrace met een siliconen ring rondom de knieschijf en baleinen aan de zijkanten van de knie voor extra versteviging! De beste prijs-kwaliteit verhouding!

€54,95 €29,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind Genutrain met Siliconen Kniebrace

Genutrain met Siliconen Kniebrace

De GenuTrain® met siliconenboord kniebrace is al jaren de best verkochte kniebrace. Zij ondersteunt het gewricht in haar functie, vermindert pijn en stimuleert een snellere mobilisatie. Al sinds de jaren '70 toonaangevend!

€61,50

Vergelijk
Informatie
Thuasne Genu Ligaflex Kniebrace

Genu Ligaflex Kniebrace

Bij een instabiele knie, bandletsel en/of meniscusletsel zorgt de Thuasne Genu Ligaflex met het gepatenteerde TM5 scharnier voor de juiste ondersteuning van uw knie, zonder uw bewegingsvrijheid te hinderen!

€114,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Neopreen Kniebandage met Baleinen

Neopreen Kniebandage met Baleinen

De neopreen kniebandage van Thuasne is een kniebrace die veelal ingezet wordt tijdens het (water)sporten. De baleinen aan de zijkant van de brace ondersteunen het kniegewricht in haar functie voor een optimale sportieve prestatie!

€44,95 €34,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind Sports Knee Support Kniebrace

Sports Knee Support Kniebrace

De beste bescherming tegen overbelasting: De Sports Knee Support geeft compressie, steun en stabiliteit aan het kniegewricht tijdens langdurig sporten.

€79,00

Vergelijk
Informatie
Orliman Kinder Kniebrace met Baleinen

Kinder Kniebrace met Baleinen

De Orliman Kinder Kniebrace met baleinen is een comfortabele kniebrace met ondersteuningen speciaal ontwikkeld voor kinderen. Dankzij deze kniebrace kan uw kind weer met plezier spelen en sporten zonder pijn!

€64,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Unloader PF Knieschijf Brace

Unloader PF Knieschijf Brace

Patellofemorale klachten? Klachten rond de knieschijf? De unloader PF is bij uitstek de beste kniebrace voor mensen met patella klachten.

€119,95

Vergelijk
Informatie
Orliman 3-TEX Universele Knieband

3-TEX Universele Knieband

De Orliman 3-TEX Universele Knieband is gemakkelijk aan- en uit te trekken door haar wrap around 2x2 klittenband sluiting. Op deze manier kunt u keer-op-keer een perfecte pasvorm creëren!

€89,95 €69,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind Genupoint Patellabandje

Genupoint Patellabandje

Deze kniebandage vermindert de pijn bij pijn aan de knieschijf, kniepeesontstekingen en een jumpersknee. Een bewezen oplossing!

€39,95 €34,95

Vergelijk
Informatie
Patellabrace G+

Patellabrace G+

Op zoek naar een betaalbare oplossing bij klachten aan en rondom de knieschijf? Deze patellabrace is geschikt bij pijnklachten aan de patellapees (knieschijf pees), net onder de knieschijf.

€29,95 €19,95

Vergelijk
Informatie
Push Med Patella Kniebandje

Med Patella Kniebandje

De Push Med kniebrace Patella geeft lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella (knieschrijf). Dit ontlast de aanhechting van de bovenbeenspier en vermindert de trekkracht op het onderbeen waardoor pijnklachten verminderen.

€49,95 €34,95

Vergelijk
Informatie
Mueller Mueller Open Patella Kniebandage

Mueller Open Patella Kniebandage

Een ideale bandage voor mensen met artritisklachten aan de knie en/of de beginnende bracegebruiker. Geschikt voor sport of dagelijks gebruik.

€17,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Thuasne Patella Reliever Patellabrace

Thuasne Patella Reliever Patellabrace

Deze patellabrace (knieschijfbrace) is speciaal ontworpen voor mensen met klachten rond de knieschijf of zelfs last hebben van knieschijf luxaties. De patellabrace heeft een super pasvorm, een lichtgewicht en bovendien zeer eenvoudig in te stellen!

€99,95 €79,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Thuasne Genu FS ProMaster Knieschijf Kniebrace

Thuasne Genu FS ProMaster Knieschijf Kniebrace

De Genu FS ProMaster knieschijf kniebrace bevat een siliconen ring rondom de knieschijf en twee banden direct boven én onder de knieschijf, om op deze manier de knieschijf te stabiliseren. Te gebruiken overdag én tijdens het sporten!

€69,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind Bauerfeind Genutrain P3 met Siliconen Kniebrace

Bauerfeind Genutrain P3 met Siliconen Kniebrace

De Bauerfeind Genutrain P3 met Siliconen zorgt door zijn instelbare correctiedraad voor een optimale sporing van de knieschijf. Voorkomt kniepijn tijdens het buigen & strekken en is preventief in te zetten tegen patella (sub)luxaties!

€93,00

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

Patellofemorale klachten? Braces voor patellafemorale klachten hier goedkoop online!

Hieronder vindt u een selectie van patellabraces en patellabandjes / kniebandjes. ProBrace heeft contact met verschillende leveranciers in buiten- en binnenland. Uit een breed scala aan patellabraces en patellabandjes / kniebandjes heeft ProBrace voor u de beste producten geselecteerd.

Advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een specialist van ProBrace.
 

Patellabandje, patellabrace of patellabandage ter ondersteuning van uw patella?          

Bij ProBrace hebben wij voor u een selectie gemaakt in ons assortiment van kniebraces, kniebandages, patellabandjes en sportbraces en deze gesorteerd per klacht. Wat betreft de klachten aan de patella (knieschijf) hebben wij voor u een aantal opties op een rijtje gezet, die hieronder weergegeven worden.
 

Wat doet een patellabandje / knieschijfbrace?

Deze kniebrace is niets meer of minder dan een (elastisch) kniebandje met een visco-elastische pelotte. Deze pelotte geeft druk op de patellapees onder de patella (knieschijf). Door deze druk is de patella beter in staat om te sporen in de kniegroeve (trochlea). Doordat de kniebrace niet groter is dan een bandje is de kniebrace eenvoudig te dragen onder kleding en is deze zeer klein van profiel. Deze soort knieschijfbrace / kniebandje is te dragen bij het sporten, maar wanneer de klachten dit verlangen is de kniebrace ook goed om in het dagelijks leven te dragen.
 

Welke diagnose en de patella (knieschijf) brace / bandage?

Klachten aan de patella (knieschijf) worden op veel verschillende wijzen gediagnosticeerd. Patella (knieschijf) klachten staan ook wel bekend onder de namen:

  • Patellabandje / kniebandje
  • Kniebrace / kniebandage
  • Knieschijfbrace / bandage
  • Jumpersknee bandage
 

Weet u niet welke patella brace / knieschijfbrace het beste past bij uw klacht?

Neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Weet u echter al wel welke diagnose past bij uw klachten? Dan kijk of uw diagnose hieronder tussen staat. Staat deze er toch niet tussen? Neem dan contact op met ProBrace.

Dit soort kniebrace / patellabandje / bandage is in te zetten als eerste vorm van conservatieve behandeling bij onder anderen:

  • Patella femorale klachten
  • Jumpersknee
  • Runners knee / lopers knie
  • Voetbal knie
  • Patella (knieschijf) subluxaties 
 

Advies nodig bij het selecteren van uw patellabandje / brace?

Via onze chat kunt u online in contact komen met een van onze ervaren medewerkers om u te laten adviseren bij het kopen van een patellabrace / patellabandje.

ProBrace levert alleen patellabraces waar wij als specialisten achter staan. Vraag het ervaren team van ProBrace vrijblijvend telefonisch, via de e-mail of via de chat om advies. Wilt u graag een ander type kniebrace bestellen die niet op onze site staat, neem dan contact met ons op. 

Bij iedere brace op onze website kunt u een maattabel vinden. Selecteer de juiste maat en eventueel zijde. Sommige patella braces zijn universeel in te zetten, dan zal deze optie dus ook ni

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »