E-life Siliconen Teenspreider / Teencorrector

Prijs:

 14,95

Heeft u last van pijnlijke tenen door wrijving of overlappende tenen? De E-life siliconen teenspreider is een van siliconen gemaakte teenspreider die u tussen uw tenen plaatst om wrijving te voorkomen en om likdoorns & blaren tegen te gaan. Met zijn comfortabele en duurzame materiaal, corrigeert en beschermt deze teenspreider uw tenen effectief.

Wissen

E-life Teenspreider / Teencorrector Met Siliconen Pulley

Een teencorrector, ook bekend als teenspreider, is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om de tenen te scheiden en uit te lijnen. Het is ontworpen om verschillende problemen met de tenen te verlichten, zoals overlappende tenen, hamertenen, klauwtenen, of tenen die elkaar onder druk zetten. De E-life teenspreider is een siliconen pulley welke de tenen spreidt wanneer nodig. Dit kan zijn wanneer u last heeft van blaren of een likdoorn tussen uw tenen of simpelweg wanneer u last heeft van wrijving tussen uw tenen (door bijvoorbeeld een hallux valgus). De E-life siliconen teenspreider is gemakkelijk te gebruiken voor het corrigeren van de stand van uw tenen. Dankzij het siliconen materiaal zit de teenspreider comfortabel en blijft deze op de juiste plek.

Pijnverlichting en verbetering voetgezondheid mbv een teenspreider

Personen met overlappende tenen, hamertenen, klauwtenen of andere teenproblemen kunnen pijn ervaren als gevolg van wrijving tussen de tenen. Een teenspreider kan helpen om deze wrijving te verminderen en zo pijn te verlichten. Daarnaast Door de tenen te scheiden en de drukpunten te verminderen, kunnen teenspreiders helpen om de algehele gezondheid van de voeten te verbeteren. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen die langdurig moeten staan of lopen tijdens hun werk of dagelijkse activiteiten.

Over het algemeen kopen mensen teenspreiders wanneer ze merken dat ze last hebben van pijn of ongemak veroorzaakt door overlappende tenen of andere teenproblemen, of wanneer ze preventieve maatregelen willen nemen om de gezondheid van hun voeten te behouden.

Indicaties gel teenspreider

 • Hallux Valgus
 • Wonden op of tussen de tenen
 • Blaren tussen de tenen
 • Een likdoorn
 • Overlappende tenen
 • Beknelde tenen
 • Pijn aan de tenen door wrijving
 • Deformaties van de tenen
 • Diabetesvoeten / tenen
 • Eeltvorming

Eigenschappen en voordelen softgel teenspreider

 • Eenvoudig in gebruik
 • Zowel links als rechts te dragen
 • In verschillende maten te verkrijgen
 • Corrigeert en beschermt de teen
 • Siliconen materiaal (zeer elastisch en sterk)
 • Duurzaam materiaal
 • Eenvoudig schoon te maken

Hoe aan te meten

De E-life siliconen teenspreider is verkrijgbaar in drie maten; S, M en L. De exacte afmetingen van de teenspreider kunt u hierboven lezen. Voor de maatvoering leest u in onderstaande tabel uw schoenmaat af en selecteert u bovenaan de maat die u aan wilt schaffen.

MaatSchoenmaat
S35 – 38
M39 – 42
L43 – 48

NB: Om hygiënische redenen kan dit product niet geretourneerd worden!

Specificaties

Gewicht0,015 kg
Afmetingen6 × 4 × 2 cm
Kleur

Maat

S, M, L

Zijde

Universeel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-life Siliconen Teenspreider / Teencorrector” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Helpt een teenspreider bij pijnverlichting?

Personen met overlappende tenen, hamertenen, klauwtenen of andere teenproblemen kunnen pijn ervaren als gevolg van wrijving tussen de tenen. Een teenspreider kan helpen om deze wrijving te verminderen en zo pijn te verlichten.

Corrigeert een teenspreider teen misvormingen?

Teenspreiders kunnen helpen bij het corrigeren van bepaalde teenmisvormingen door de tenen voorzichtig uit elkaar te houden en hun natuurlijke positie te behouden. Dit kan helpen om verdere misvorming te voorkomen en de algehele uitlijning van de voeten te verbeteren.

Voor wie is de E-life siliconen teenspreider geschikt?

De E-life siliconen teenspreider is geschikt voor mensen met overlappende tenen, pijn aan de tenen door wrijving, een scheve teen, hallux valgus, diabetesvoeten, eeltvorming, of andere tenen deformaties. Het is eenvoudig in gebruik en zowel links als rechts te dragen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een E-life teenspreider?

Door het gebruik van een E-life teenspreider kunt u pijn en ongemak veroorzaakt door tenenproblemen verminderen, verdere misvorming van de tenen voorkomen, en de algehele uitlijning van de voeten verbeteren. Het siliconen materiaal is elastisch en sterk, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak.