E-life Bunionette Silicone Kleine Teen Beschermer

Prijs:

 14,95

Heeft u last van een schoenmakersknobbel (Tailor’s Bunion)? Dan kan de E-life silicone kleine teen beschermer prettig zijn ter bescherming van de pijnlijke zwelling of vergroting aan de buitenkant van de voet bij de kleine teen. De kleine teen beschermer van E-life vermindert pijnlijke wrijving tussen de tenen en beschermt tegen drukpunten door schoenen. Het biedt comfort en bescherming tijdens activiteiten zoals lopen, rennen of staan. Hierdoor zal de pijn aan uw tenen afnemen.

Wissen

E-life Silicone Kleine Teen Beschermer / Tailor’s Bunion / Schoenmakersknobbel

Heeft u last van een bunionette (Tailor’s Bunion / schoenmakersknobbel)? Dan kan de E-life silicone kleine teen beschermer prettig zijn ter bescherming van de pijnlijke zwelling of vergroting aan de buitenkant van de voet bij de basis van de kleine teen.

Schoenmakersknobbels ontwikkelen zich door langdurige druk en wrijving op het gewricht van de kleine teen. Deze druk kan leiden tot een verkeerde uitlijning van het teengewricht, resulterend in ontsteking, zwelling en pijn. Soms komen ook likdoorns of eeltplekken voor. De E-life silicone kleine teen beschermer is een hulpmiddel dat is ontworpen om de kleine teen hiertegen te beschermen. De beschermer is een zacht hoesje dat gedragen wordt over de kleine teen.

Pijn vermindering bij schoenmakersknobbel en Tailor’s Bunion

U kunt de teenbeschermer gebruiken om pijnlijke wrijving tussen de kleine teen en de naastliggende teen te verminderen. Het kan ook worden gebruikt om de kleine teen te beschermen tegen drukpunten en irritatie veroorzaakt door schoenen, vooral bij schoenen die te smal zijn of ongemakkelijk passen. Over het algemeen biedt een siliconen kleine teen beschermer comfort en bescherming aan de kleine teen, waardoor pijn en ongemak worden verminderd tijdens activiteiten zoals lopen, rennen of staan.

Eigenschappen en voordelen silicone teenbeschermer

 • Geschikt voor mensen met een bunionette / schoenmakersknobbel (Tailor’s Bunion).
 • Vermindert pijnlijke wrijving tussen de kleine teen en de naastliggende teen.
 • Beschermt de kleine teen tegen drukpunten en irritatie veroorzaakt door schoenen.
 • Biedt comfort en bescherming tijdens activiteiten zoals lopen, rennen en staan.
 • Gemaakt van zacht silicone materiaal voor een comfortabele pasvorm.
 • Kan gebruikt worden bij bunionettes, hamertenen en andere klachten aan de kleine teen.
 • Eenvoudig te dragen en te reinigen voor langdurig gebruik.
 • Verkrijgbaar in één maat die geschikt is voor de meeste voeten.
 • Plaats de teenbeschermer over de kleine teen als een hoesje en draag ze ook in schoenen.

Indicaties voor silicone teenhoesje

 • Tailor’s Bunion, Schoenmakersknobbel
 • Hamertenen
 • Klauwtenen
 • Eelt
 • Eksterogen
 • Likdoorns
 • Overige deformaties afwijkingen van de kleine teen

Hoe aan te meten

Het silicone kussentje wordt geleverd per paar en is in 1 maat geleverd (one size, fits all). U schuift de silicone teenbeschermer als een hoesje over de kleine teen.

NB: Om hygiënische redenen kan dit product niet geretourneerd worden!

Specificaties

Gewicht0,025 kg
Afmetingen6 × 6 × 2 cm
Maat

S/M, L/XL

Kleur

Zijde

Universeel

Materiaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-life Bunionette Silicone Kleine Teen Beschermer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat is een schoenmakersknobbel, Tailor's Bunion?

Een schoenmakersknobbel, ook wel bekend als een Tailor’s Bunion is een pijnlijke zwelling of vergroting die zich vormt aan de buitenkant van de voet, bij de basis van de kleine teen.  De schoenmakersknobbel ontstaat door langdurige druk en wrijving op het gewricht van de kleine teen. Deze druk kan leiden tot een verkeerde uitlijning van het teengewricht, wat resulteert in ontsteking, zwelling en pijn.

Symptomen van een schoenmakersknobbel kunnen onder meer roodheid, zwelling, gevoeligheid en soms het ontstaan van likdoorns of eeltplekken op het aangetaste gebied zijn. In ernstige gevallen kan de kleine teen stijf worden en moeilijk te bewegen zijn.

Is de E-life kleine teen beschermer geschikt voor mensen met een schoenmakersknobbel?

Ja, de E-life silicone kleine teen beschermer is speciaal ontworpen om pijnlijke zwelling of vergroting aan de buitenkant van de voet bij de kleine teen, ook wel bekend als een schoenmakersknobbel, te beschermen en verlichten.

Kan de kleine teen beschermer helpen bij het verminderen van pijnlijke wrijving tussen tenen?

Zeker weten! Deze teenbeschermer is ideaal voor het verminderen van pijnlijke wrijving tussen de kleine teen en de naastliggende teen, vooral bij een bunionette of hamertenen.

Hoe kan ik de teenbeschermer het beste onderhouden?

Bewaar de teenbeschermer op een koele, droge plek weg van zonlicht en warmte. Het beste bewaart u de teenbeschermer in de originele verpakking.

Kan ik de silicone beschermer ook gebruiken om mijn kleine teen te beschermen tegen drukpunten veroorzaakt door schoenen?

Ja, de E-life kleine teen beschermer is uitermate geschikt om de kleine teen te beschermen tegen drukpunten en irritatie veroorzaakt door schoenen, vooral bij schoenen die te smal zijn of ongemakkelijk passen.

Hoe draag ik de kleine teen beschermer over mijn kleine teen?

De E-life silicone kleine teen beschermer is een zacht hoesje dat eenvoudig over de kleine teen geschoven kan worden. Zorg ervoor dat de beschermer goed aansluit en comfortabel zit voor optimale bescherming.

Andere suggesties…