GO Medical Universele Hielspoor Nachtspalk

10/10  uit 4 beoordelingen

Prijs:

 29,95

Deze universele nachtspalk is zeer geschikt voor de behandeling van Plantair Fasciitis, Hielspoor en/of een Achillespees ontsteking. De nachtspalk is eenvoudig in gebruik, zit comfortabel en is naar wens bij te buigen. Zowel rechts als links te dragen!

Wissen

Hielspoor / achillespees nachtspalk – One size (schoenmaat 35 t/m 44)

Deze nachtspalk is zeer geschikt voor de behandeling van Plantair Fasciitis, Hielspoor en Achillespees Tendinitis (achillespees ontsteking). De nachtspalk is een eenvoudig en gemakkelijk aan te brengen hulpmiddel. De nachtspalk is zo ontworpen om te voldoen aan het principe van een constante en minimale rek bij de behandeling van onder andere hielspoor en fasciitis plantaris. De nachtspalk is zo ontworpen om te voldoen aan het principe van constante rek bij de behandeling van onder andere hielspoor en / of fasciitis plantaris.

Indicaties voor deze nachtspalk

Ondersteuningsklasse_2_probrace

Eigenschappen en voordelen van deze hielspoor brace

Door middel van de eenvoudige klittenbandsluiting is de nachtspalk eenvoudig in gebruik. Deze nachtspalk is voorzien van een ademende bekleding en een lichtgewicht kunststof constructie om het draagcomfort te waarborgen. De hoek waarin het enkelgewricht zich bevindt is traploos in te stellen door het materiaal aan te buigen. Dankzij het compacte ontwerp is deze nachtspalk uitermate geschikt om pijnklachten beiderzijds te behandelen door het dragen van twee nachtspalken tegelijkertijd.

 Productfunctie

 • De nachtspalk steunt comfortabel de betroffen voet in een gecontroleerde hoeveelheid dorsaalflexie, die een Low Load Prolonged Stretch (LLPS) toepast op het zachte weefsels van de plantaire fascia en de achillespees.

Voordelen bij realisatie van therapie doelstellingen

 • De orthese kan de cyclus van blesseren, pijn en opnieuw blesseren doorbreken door contractie van de zachte weefsels tijdens de nacht te beperken.

Naast het gedurende de nacht dragen van deze spalk wordt het geadviseerd om overdag zachte gelzolen of Hielspoor zolen of Fasciitis plantaris zolen te dragen. Onze fysiotherapeut heeft een aantal goede oefeningen opgesteld bij hielpijn, download deze hier.

Optioneel toe te voegen accessoires

Hoe aan te meten

Deze nachtspalk is universeel (rechts en links te dragen) en geschikt voor schoenmaat 35 t/m 45. U kunt deze orthese zelf aanbuigen voor de beste pasvorm en optimale rek op de peesplaat.

Tips!

 • Draag de nachtspalk minimaal zes weken iedere nacht voor het beste resultaat. Bij het aantrekken voelbaar minimale rek opbouwen aan de onderkant van de voet. Bouw deze rek zeer langzaam op gedurende de eerste 2 weken.
 • Bij druk op de wreef kunt u de hoek van de aluminium balein aanpassen (bijbuigen) totdat deze klacht verholpen is.

Dit product is niet gemaakt voor comfort, het heeft een doel op de peesplaat op milde rek te houden. Dit kan als oncomfortabel ervaren worden!

Specificaties

Gewicht0,75 kg
Afmetingen22,9 × 16,4 × 11,5 cm
Maat

One size

Kleur

Zijde

Universeel

Mate van ondersteuning

2

4 beoordelingen voor GO Medical Universele Hielspoor Nachtspalk

 1. Marjan-

  Ik draag hem met een sok eronder.
  Bij het opstaan geen pijn meer in voet.
  Pijn overdag sterk verminderd.

 2. Rose-

  Doet wat ie moet doen. Makkelijk te stellen. Niet broeierig s nachts.

 3. Carla-

  Goed

 4. Karin-

  Echt super!! Ik draag deze nachtspalk nu 3 weken en mijn hielspoor is echt zo goed als over! gewoon super!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…