GO Medical Nachtspalk Hielspoor + Gratis Wreefpad

Prijs:

 34,95

Deze nachtspalk is het beste hulpmiddel voor behandeling van klachten veroorzaakt door hielspoor. De spalk draagt u gedurende de nacht. De spalk wordt geleverd in een handige reiszak en de gratis meegeleverde oefenbal gebruikt u overdag voor het masseren van de peesplaat onder uw voet.

Wissen

Nachtspalk Hielspoor Deluxe + gratis wreefpad én oefenbal

Deze luxe hielspoor spalk voor de nacht is de oplossing bij klachten ontstaan door hielspoor. De nachtspalk draagt u gedurende de nacht voor milde rek op de peesplaat onder uw voet. De gratis meegeleverde wreefpad kunt u onder de nachtspalk plaatsen voor een hoger draagcomfort (zie afbeeldingen). De gratis meegeleverde bal gebruikt u overdag om de voetzool te masseren. De combinatie van een dag én nacht is bewezen de beste methode voor behandeling van hielspoor klachten!

Indicatiestellingen van de GO Medical Nachtspalk Hielspoor Deluxe

Ondersteuningsklasse_3_probrace

Eigenschappen en voordelen Deluxe Nachtspalk Hielspoor

Door middel van de eenvoudige klittenbandsluiting is de nachtspalk eenvoudig in gebruik. Deze nachtspalk is voorzien van een ademende bekleding en een lichtgewicht kunststof constructie om het draagcomfort te waarborgen. De hoek waarin het enkelgewricht zich bevindt is traploos in te stellen door het materiaal aan te buigen. Aan te raden is om met een lage rek te beginnen. Dankzij het compacte ontwerp is het ook mogelijk om met deze nachtspalk klachten beiderzijds te behandelen, door het dragen van twee nachtspalken tegelijkertijd.

Hoe aan te meten

Deze nachtspalk is universeel (rechts en links te dragen) en in de meeste gevallen geschikt voor schoenmaat 35 t/m 44. U kunt deze orthese zelf  aanbuigen voor de beste pasvorm en optimale rek op de peesplaat.

Tips

 • Draag de nachtspalk minimaal zes weken iedere nacht voor het beste resultaat. Bij het aantrekken voelbaar minimale rek opbouwen aan de onderkant van de voet. Bouw deze rek zeer langzaam op gedurende de eerste 2 weken.
 • Bij druk op de wreef kunt u de hoek van de aluminium balein aanpassen (bijbuigen) totdat deze klacht verholpen is.


NB: Dit product is niet gemaakt voor comfort, het heeft een doel op de peesplaat op rek te houden in rust. Dit kan als oncomfortabel ervaren worden!

Specificaties

Gewicht0,75 kg
Afmetingen14 × 24 × 10 cm
Maat

One size

Kleur

Zijde

Universeel

Mate van ondersteuning

3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GO Medical Nachtspalk Hielspoor + Gratis Wreefpad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

 • Nachtspalk hielspoor ProBrace Ossur

  Össur FormFit Hielspoor Nachtspalk

  1 reviews

  Vanaf:  83,95

  Bekijken

 • Go Medical Universele Hielspoor Nachtspalk

  GO Medical Universele Hielspoor Nachtspalk

  4 reviews

  Vanaf:  29,95

  Bekijken

 • Ovation Posterior Night Splint With Model ProBrace

  Ovation Hielspoor Nachtspalk

  Nog geen reviews

  Vanaf:  59,45

  Bekijken