Bauerfeind EpiPoint Elleboogbrace (Tweedekans)

Prijs:

 44,45

Bauerfeind EpiPoint, de orthese voor gerichte compressie rond het ellebooggewricht. Dit zorgt ervoor dat de pijn minder wordt en de genezing bevorderd. One size fits all!

Let op! Dit is een tweedekans product. Het product is nog als nieuw, echter is de product verpakking beschadigd geraakt.

Wissen

Tweedekans Product

Originele prijs:  54,45

Dit product is geretourneerd, maar nog in een perfecte staat. Daarom word dit product verkocht tegen een verlaagd tarief. Klik hier voor het originele product

Bauerfeind EpiPoint Elleboogbrace – Tweedekans

De Bauerfeind EpiPoint stabiliserende elleboogbrace orthese helpt bij peespijn, zoals de zogenoemde tennis- of golferselleboog (Epicondylitis humeri) en soortgelijke spier- en peesaanhechtingsirritaties of -ontstekingen. In de orthese zit een elastisch drukkussen (pelotte) geïntegreerd die voor een heel precieze ontlasting van de peesaanhechting zorgt.

De orthese is een One Size product en wordt met een klittenband vast gemaakt rond de arm. De elastische rekband maakt een traploos instelbare compressiesterkte mogelijk. Er verschijnt een rood vlak op de band als de armband te strak zit en de druk te hoog staat ingesteld. Aan de onderkant van de arm oefent de pelotte met drie noppenzones een gerichte compressie op het betreffende spiergedeelte uit. Op deze manier worden de peesaanhechtingen ontzien, wordt de stofwisseling geactiveerd en wordt de pijn in de arm verlicht. Irritaties en ontstekingen genezen op deze wijze sneller.

Zowel rechts als links effectief
De draaibare pelotte maakt het dragen aan linker- en rechteronderarm mogelijk. Een klein kijkvenster geeft aan voor welke kant de pelotte is ingesteld. De nauwsluitende orthese, met de binnenzijde van badstof, kan zonder enig probleem onder truien of overhemden worden gedragen.

Indicatiestellingen tenniselleboogbrace

  • Tennis elleboog (Epicondylitis Lateralis)
  • Golfers elleboog (Epicondylitis Medialis)
Ondersteuningsklasse 2

Eigenschappen en voordelen epipoint elleboogbrace

  • Eenvoudig met 1 hand om te doen
  • Instelbare pelotte voor links en rechts
  • One size fits all!

Hoe aan te meten

De EpiPoint elleboogorthese is te verkrijgen in twee verschillende kleuren (titaan en zwart) en één maat, dus past altijd. De EpiPoint kan zowel links als rechts worden gedragen!

 

Specificaties

Gewicht0,75 kg
Afmetingen15 × 9 × 7 cm
Kleur

,

Mate van ondersteuning

2

Zijde

Universeel

Defect

Beschadigde product verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bauerfeind EpiPoint Elleboogbrace (Tweedekans)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handleidingen

Andere suggesties…