Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende stageplek? Dan zoeken we jou! - ProBrace

Stagiaire(s) en stageplekken

Bij ProBrace willen we onze kennis graag delen, daarom begeleiden we regelmatig stagiaire(s) binnen ons team. Hieronder zullen zij zich even kort voorstellen:

Jelle Nicolaas

Jelle_Nicolaas

Bewegingstechnoloog i.o.


Hallo, Ik ben Jelle! Ik ben 22 jaar oud en woon in Leiden. Ik loop 10 weken lang stage bij ProBrace. Deze stage doe ik voor het 3e jaar van mijn opleiding Bewegingstechnologie. Ik ben begonnen met bewegingstechnologie omdat ik erg graag mensen help en graag met mijn handen werk. Deze aspecten worden goed gebundeld bij deze opleiding.

Bewegingstechnologen worden opgeleid om analytisch en oplossingsgericht te werken. Deze aspecten komen allebei terug bij deze stage bij ProBrace. Ik vind het leuk en leerzaam om bij ProBrace stage te mogen lopen. Het is bedrijf met een ontspannen en gezellige werksfeer.

In de uren dat ik niet bij ProBrace ben vind ik het leuk om te lezen en gamen. In mijn vrije tijd ga ik ook graag uit eten en naar de film met mijn vriendin, maar voor een filmpje op de bank ben ik ook altijd in.

------------------------------------------------------------------------


Lijkt het jou ook leuk om stage te lopen bij ProBrace en volg je een opleiding Bewegingstechnologie, Orthopedische technologie, IPO, Marketing of ICT. Of ben je er van overtuigd dat je de beste stagiaire bent die wij ons kunnen voorstellen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »