Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende stageplek? Dan zoeken we jou! - ProBrace

Stagiaire(s) en stageplekken

Bij ProBrace willen we onze kennis graag delen, daarom begeleiden we regelmatig stagiaire(s) binnen ons team. Hieronder zullen zij zich even kort voorstellen:

Rein Bassant

Rein
Bewegingstechnoloog i.o.

Hoi, ik ben Rein! Ik ben 22 jaar oud en kom uit Schoonhoven. 4 maanden lang loop ik stage bij ProBrace. Deze stage valt binnen mijn opleiding Bewegingstechnologie, waarvan ik nu het 4e jaar volg. Na de HAVO te hebben afgerond ben ik aan deze opleiding begonnen vanwege mijn interesse in het menselijk lichaam en technische vakken.

Bewegingstechnologen zijn mensen die analytisch en oplossingsgericht werken. Deze aspecten komen beide terug in mijn werkzaamheden bij ProBrace. Ik maak hier kennis met het ondernemerschap en alles wat daar bij komt kijken. Het is leuk en leerzaam om te werken bij zo’n jong en ambitieus bedrijf met een ontspannen werksfeer.
 

In het weekend en de avonduurtjes speel ik in de band Still Blue. Met vrienden muziek maken en daarbij anderen een leuke avond bezorgen is fantastisch om te doen.

Ik hoop nog veel te leren voor het eind van de stage. Zo hoop ik het binnenkort voor elkaar te krijgen om mijn bureau opgeruimd te houden ;)

------------------------------------------------------------------------


Lijkt het jou ook leuk om stage te lopen bij ProBrace en volg je een opleiding Bewegingstechnologie, Orthopedische technologie, IPO, Marketing of ICT. Of ben je er van overtuigd dat je de beste stagiaire bent die wij ons kunnen voorstellen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden!