Gezichtsscherm Kopen? Bestel nu, morgen in huis - ProBrace

Teyder Gezichtsscherm

Dit gezichtsscherm is speciaal ontworpen om een barrière te vormen tussen u en anderen. Dit spatscherm zit zeer comfortabel, is te verstellen door het elastiek én kan omhoog en omlaag gezet worden. Een ideaal alternatief voor het mondkapje!

5,00

Op voorraad
Op werkdagen voor 17.00u besteld, de volgende dag bezorgd!

Teyder Gezichtsscherm kopen?

---

NB: Om de veiligheid en hygiene voor u en ons te waarborgen vervallen al onze retourvoorwaarden zodra dit product geopend is. Dit product wordt geleverd in een volledig transparante verpakking, zodat u zonder deze te openen de aard en kenmerken van dit product kunt beschouwen.

Door het plaatsen van een bestelling aanvaard u deze specifieke Coronagerelateerde voorwaarden.

---

Het lichtgewicht Teyder gezichtsscherm / spatscherm is de ideale gezichtsbescherming in tijden van corona. Het spatscherm zorgt dat u vrij kunt blijven ademen, zonder de beperkingen van een mondmasker.

De hoofdbeugel is gemakkelijk op/om het hoofd te plaatsen op gewenste hoogte en vervolgens met het elastiek aan de achterzijde in de gewenste stand/strakheid in te stellen. 

Het transparante spatscherm is gemakkelijke in verschillende standen in te stellen, zodat de kap eenvoudig omhoog en omlaag gezet kan worden, om bijvoorbeeld een slok drinken te nemen.

Eigenschappen
Kleur: Blauw (hoofdbeugel), transparant (spatscherm)
Afmetingen: 19,5 x 29,5 cm
CE-gecertificeerd

NB: Vanwege de strenge Coronamaatregelen is dit product niet te retourneren nadat de verpakking geopend is geweest!


Wilt u een bulkaankoop doen? Dit is mogelijk. Stuur dan een email naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen