Douchehoes Been Volwassenen | ProBrace.com - ProBrace

Teyder Douchehoes Been Volwassenen
5/5

Deze douchehoes is geschikt voor benen van volwassenen. De hoes wordt gedragen om gips, ter bescherming van het gips en de huid. De douchehoes is verkrijgbaar in twee maten en zowel voor het onderbeen als het gehele been.

18,95

Op voorraad
Op werkdagen voor 17.00u besteld, de volgende dag bezorgd!
Klik hier voor de maattabel

Douchehoes Been Volwassenen Teyder

De Teyder Been Douchehoes voor volwassenen is een latex douchehoes die gedragen kan worden tijdens het douchen, ter bescherming van gips.

Deze douchehoes kunnen volwassenen om hun been dragen tijdens het douchen, ter bescherming en tegen nat worden van gips, (droge) wonden, bandages, etc. De bovenkant is elastisch / stretch met een hydrofobe anti-slip boord, zodat de douchehoes over het been (met gips) heen getrokken kan worden, goed aansluit aan de huid én goed op zijn plaats blijft zitten.

Small/Kort (onderbeen)
De totale lengte van de douchehoes is 65 cm. De breedte aan de onderkant is 26 cm, zodat de voet vrij kan bewegen. De breedte aan de bovenkant is 11 cm. 

Small/Lang (hele been)
De totale lengte van de douchehoes is 90 cm. De breedte aan de onderkant is 26 cm, zodat de voet vrij kan bewegen. De breedte aan de bovenkant is 18 cm. 

Large/Kort (onderbeen)
De totale lengte van de douchehoes is 70 cm. De breedte aan de onderkant is 30 cm, zodat de voet vrij kan bewegen. De breedte aan de bovenkant is 14 cm. 

Large/Lang (hele been)
De totale lengte van de douchehoes is 95 cm. De breedte aan de onderkant is 30 cm, zodat de voet vrij kan bewegen. De breedte aan de bovenkant is 20 cm. 

Indicaties Teyder Douchehoes

  • Dragen van gips
  • Bescherming van de huid

Eigenschappen en voordelen Teyder Douchehoes

  • Zowel rechts als links te dragen!
  • In twee maten verkrijgbaar (Small & Large)
  • Super prijs-kwaliteit verhouding!
  • Licht van gewicht
  • Hydrofoob materiaal


Hoe meet u de Teyder Been Douchehoes aan?

De Teyder Been Douchehoes voor volwassenen is zowel rechts als links te dragen, verkrijgbaar in twee maten én twee lengtes. Zie onderstaande maattabel voor de juiste lengtemaat.

 Maat / Lengte  Kort  Lang
 Small  Onderbeen  Hele been
 Large  Onderbeen  Hele been

 

NB: de douchehoes is niet bedoeld voor in bad of om mee te zwemmen. 

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen


5/5

Karin Geplaatst op 16 November 2021 at 15:53

Bevalt erg goed.