Douchehoes Arm Volwassenen | ProBrace.com - ProBrace

Teyder Douchehoes Arm Volwassenen

De Teyder Arm Douchehoes voor volwassenen is verkrijgbaar in twee maten (small & large) en twee lengtes (de onderarm & de gehele arm).

17,95

Op voorraad
Op werkdagen voor 17.00u besteld, de volgende dag bezorgd!
Klik hier voor de maattabel

Gips Douchehoes Arm Volwassenen Teyder

De Teyder Arm Douchehoes voor volwassenen is een latex douchehoes die gedragen kan worden tijdens het douchen, ter bescherming van gips.

Deze douchehoes kunnen volwassenen om hun arm dragen tijdens het douchen, ter bescherming en tegen nat worden van gips, (droge) wonden, bandages, etc. De bovenkant is elastisch / stretch met een hydrofobe anti-slip boord, zodat de douchehoes over de arm (met gips) heen getrokken kan worden, goed aansluit aan de huid én goed op zijn plaats blijft zitten.

Small/Kort (onderarm)
De totale lengte van de douchehoes is 55 cm. De breedte aan de onderkant is 20 cm, zodat de hand vrij kan bewegen. De breedte aan de bovenkant is 10 cm. 

Small/Lang (hele arm)
De totale lengte van de douchehoes is 72,5 cm. De breedte aan de onderkant is 20 cm, zodat de hand vrij kan bewegen. De breedte aan de bovenkant is 10 cm. 

Large/Kort (onderarm)
De totale lengte van de douchehoes is 55 cm. De breedte aan de onderkant is 22 cm, zodat de hand vrij kan bewegen. De breedte aan de bovenkant is 11 cm. 

Large/Lang (hele arm)
De totale lengte van de douchehoes is 75 cm. De breedte aan de onderkant is 22 cm, zodat de hand vrij kan bewegen. De breedte aan de bovenkant is 11 cm. 

Indicaties Teyder Douchehoes

  • Dragen van gips
  • Bescherming van de huid

Eigenschappen en voordelen Teyder Douchehoes

  • Zowel rechts als links te dragen!
  • In twee maten verkrijgbaar (Small & Large)
  • Super prijs-kwaliteit verhouding!
  • Licht van gewicht
  • Hydrofoob materiaal


Hoe meet u de Teyder Arm Douchehoes Adult aan?

De Teyder Arm Douchehoes voor volwassenen is zowel rechts als links te dragen, verkrijgbaar in twee maten én twee lengtes. Zie onderstaande maattabel voor de juiste lengtemaat.

 Maat / Lengte  Kort  Lang
 Small  Onderarm  Hele arm
 Large  Onderarm  Hele arm

 

NB: de douchehoes is niet bedoeld voor in bad of om mee te zwemmen. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen