Zwem brace kopen? Braces geschikt voor tijdens het watersporten - ProBrace

Zwem brace kopen? Braces geschikt voor tijdens het watersporten

Heeft u een brace nodig die nat kan worden van de beste kwaliteit? ProBrace biedt alleen braces aan waar wij als specialisten honderd procent achter staan. Ons team bestaat uit bewegingstechnologen, fysiotherapeuten en orthopedisch instrumenmakers die streven naar het beste van het beste! 

Alleen top kwaliteit braces om mee te zwemmen

Helaas zijn er niet veel braces op de markt waarmee u kunt zwemmen of die nat mogen worden. Een brace die nat mag worden moet immers wel duurzaam zijn en u niet belemmeren in het water. Braces gemaakt van het materiaal neopreen zijn daarom zeer geschikt. Van dit materiaal zijn ook surfpakken gemaakt en neemt geen water op. U kunt uiteraard iedere brace nat laten worden maar dat zal de kwaliteit en levensduur niet ten goede komen. Een neopreen brace droogt snel en remt u niet af in het water.

Zwem brace kopen? Braces geschikt voor tijdens het watersporten
×

Kleur

Materiaal

Thuasne Neopreen Enkelbandage

Neopreen Enkelbandage

Wanneer u enkelklachten heeft tijdens watersporten kan het soms moeilijk zijn hier een passende oplossing voor te vinden. Vaak zijn de producten lomp of kunnen ze slecht tegen water. Dankzij de Thuasne Neoprene Enkelbandage is dat probleem nu voorbij.

€22,95

Bekijk en bestel
Thuasne Neopreen Steunverband Bovenbeen

Neopreen Steunverband Bovenbeen

Deze bovenbeenbandage is bedoeld om preventief te dragen of bij hervatting van sportactiviteiten na een (kleine) spierblessure van de m. hamstrings / m. quadriceps. De bovenbeenbandage zit comfortabel en is bovendien zowel links als rechts te dragen.

€22,95

Bekijk en bestel
Thuasne Thuasne Sport Schouderbandage

Thuasne Sport Schouderbandage

Voorkom schouderpijn met de Thuasne Sport schouderbandage. Het neopreen materiaal zit zeer comfortabel, houdt de spieren van de schoudergordel warm en biedt stabiliteit aan de schoudergordel.

€32,95

Bekijk en bestel
Thuasne Neopreen Kniebandage met Baleinen

Neopreen Kniebandage met Baleinen

De neopreen kniebandage van Thuasne is een kniebrace die veelal ingezet wordt tijdens het (water)sporten. De baleinen aan de zijkant van de brace ondersteunen het kniegewricht in haar functie voor een optimale sportieve prestatie!

€47,95 €37,95

Bekijk en bestel
Bioskin Elbow Skin - Elleboogsleeve

Elbow Skin - Elleboogsleeve

De standard Elbow Skin is een elleboogsleeve die gebruikt wordt bij regelmatige belasting van de biceps en triceps, bursitis of simpelweg tijdens het sporten. Let op: deze bandage valt klein!

€35,50

Bekijk en bestel
Zamst Polsbandage Zamst

Polsbandage Zamst

Eenvoudig aan te trekken polsbandage van het merk Zamst. Deze polssteun is voor mensen met instabiliteitsklachten en lichte verstuikingen. Ideaal tijdens het sporten!

€22,95

Bekijk en bestel
Thuasne Thuasne ACL Bold Kniebrace

Thuasne ACL Bold Kniebrace

De Thuasne ACL Bold kniebrace is een zeer rigide kniebrace. Speciaal ontworpen voor mensen met problemen aan de VKB (voorste kruisband) of AKB (achterste kruisband). Deze kniebrace is zeer geschikt voor zware inspanningen, zoals skiën of motorcross!

€492,95

Bekijk en bestel
Push Push Med Kniebrace

Push Med Kniebrace

De Push Med Kniebrace biedt ondersteuning bij voor- en achterwaartse bewegingen en geeft niet mee bij een zijwaartse beweging, hetgeen zorgt voor stabiliteit van de knie. Het Sympress-materiaal van de Push Med Kniebrace voelt aan als een tweede huid.

€132,95

Bekijk en bestel
Thuasne Thuasne Sport Enkelbrace met BOA

Thuasne Sport Enkelbrace met BOA

De Thuasne Sport Enkelbrace met BOA sluiting is een stevige enkelbrace en zeer geschikt om tijdens actieve sporten te dragen. De BOA sluiting maakt het erg makkelijk de enkelbrace voor de juiste mate van compressie in te stellen.

€62,95

Bekijk en bestel
Incl. btw

Persoonlijk advies nodig bij het selecteren van een watersportbrace?

Gerichter advies nodig? Kom voor vrijblijvend advies naar één van onze aanmeetlocaties in Bergambacht of Rijswijk en laat u adviseren door één van onze aanmeters!

Wij leveren alleen de beste braces en sportbraces van dit moment. ProBrace staat voor kwaliteit!

Zwem brace kopen? Braces geschikt voor tijdens het watersporten