Consultkosten bij ProBrace - ProBrace

Consultkosten

Net als bij ieder andere zorgverlener rekenen wij consultkosten voor een bezoek bij ons in Amersfoort of op een andere aanmeetlocatie. Ons tarief voor een consult van per 20 minuten is 15 euro. Bij een aankoop groter dan 150 euro komen de consultkosten te vervallen.

Waarom consultkosten?

In dit bedrag inbegrepen zit een vergoeding voor de kosten die bij een webshop aankoop niet van toepassing zijn. Onze webshop prijzen zijn gestript van deze kosten om een scherpe prijs voor de online consument te bieden. Wanneer u toch kiest voor een consult bij ons zullen wij tijd voor u reserveren bij een gediplomeerd paramedicus. U mag een beoordeling en eerlijk bijpassend advies verwachten op basis van uw klachten & wensen en eventueel een duidelijke instructie van het gekozen hulpmiddel. De consultkosten zijn een vergoeding voor deze arbeids-, administratie- en huisvestingskosten. Consultkosten dienen direct per PIN te worden voldaan.

Krijg ik korting als ik samen met iemand anders een afspraak maak?

Ook als u met meerdere personen het spreekuur bezoekt, betaalt u per persoon consultkosten. Het advies is op het individu afgestemd. Daarnaast is er meer tijd gereserveerd voor een afspraak voor meerdere personen.

Niets nodig, toch consultkosten?

Soms blijkt tijdens een consult dat een brace of hulpmiddel voor u niet de beste oplossing is. Tijdens de gereserveerde tijd wordt wel met u gekeken naar uw wensen & klachten én worden eventuele aanvullende (gezondheids)adviezen gegeven. Daarom rekenen wij ook als er niet tot een aankoop wordt overgegaan een consult met u af.

Moet ik ook voor een herhalingsconsult betalen?

Ook als u voor een tweede of derde voorziening komt wordt een consult berekend. Het is daarom voordeliger om een herhaling van hetzelfde product zelf via de webshop te bestellen.