Partnerships van ProBrace - ProBrace

Partnerships van ProBrace


Leuk Orthopedie 

Leuk orthopedie is opgericht in 2013 en een relatief nieuwe naam in de orthopedische wereld, echter met een geselecteerd team van vakmensen van diverse opleidingsniveaus en leeftijdscategorieën bezitten zij kennis over de laatste innovatieve trends en productiemethoden, evenals de kennis en passie van het klassieke ambacht. Deze kennis gebruiken zij om u, jong en oud optimaal van dienst te zijn. U kunt bij Leuk orthopedie terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen. Van orthopedische inlays tot bandage en van sportbrace tot prothese! 


Exo-L
De Delftse start-up Exo-L is een revolutionair nieuw concept ontwikkeld door een oud-student van de TU Delft. Het concept is al met meerdere prijzen beloond en vindt nu zijn weg naar het grote publiek. Dit concept voorziet het enkelgewricht van ondersteuning op het moment van zwikken. Wanneer geen steun nodig is, wordt de enkel ook niet belemmerd. 


Bioch/Van der Lans Fysiotherapie en oefentherapie 
Een grote praktijk met meer dan 20 gespecialiseerde fysiotherapeuten die werkzaam zijn op de locaties in Den Haag en Rijswijk. De praktijk wil een innoverende en toonaangevende partij zijn die anticipeert op de hulpvraag van de patiënt. In onze praktijk streven we naar een laagdrempelige en informele sfeer waarbij kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. 

Specialisaties: manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie / lymfedrainage, handrevalidatie, Bekkenbodem / incontinentieproblemen, beweegprogramma’s in ketenzorg(RA, Fibromyalgie en Artrose), Dry needling, Mensendieck, zwangerfit, bewegingsagogiek, bewegingstechnologie. 


De Hardloopwinkel Den Haag
Gevestigd sinds 1992 in de Haagsche Schoolstraat, is de Hardloopwinkel Den Haag een begrip in de hardloopwereld. Deze eerste De Hardloopwinkel is gevestigd in een monumentaal pand dat in 2009 geheel gerenoveerd is. In een bijzondere ruimte die 240 vierkante meter beslaat beschikt de winkel in Den Haag over een unieke uitstraling. Vanwege de ruimtelijke opzet biedt de winkel een ideaal platform om hardloopschoenen te testen. Uiteraard is het ook mogelijk om de schoenen buiten uit te proberen en een testrondje om de Grote Kerk te maken.