Lees hier over de missie en visie van ProBrace | Dé online specialist voor medische en orthopedische hulpmiddelen! - ProBrace

Missie en Visie


Ontwikkeling en innovatie zit in ons bloed, daarom maakt ProBrace gebruik van de nieuwste aanmeettechnieken en werkt ons team achter de schermen aan diverse innovatieve projecten op het gebied van medische en orthopedische technologie. Wij streven naar innovatieve en vernieuwende producten die voor u een uitkomst bieden. 

Naast onze aanmeetwerkzaamheden op locatie bieden wij via internet voorzieningen aan die wetenschappelijk onderbouwd zijn of vanuit de praktijk effectief blijken. Dit webshop concept is ontstaan met als doel het voordeliger en toegankelijker maken van de zorg, waarbij service en kwaliteit de boventoon voeren. Wanneer u een product via onze webshop bestelt wordt deze niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Uw wettelijk eigen risico blijft daardoor wel intact en u hoeft geen duurdere *clusterprijs te betalen die zorgverzekeraars vaak hanteren. Dit is vooral wenselijk wanneer u uw eigen risico nog niet (volledig) heeft verbruikt of een groter vrijwillig eigen risico heeft afgesloten.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het aanmeten van uw voorziening die u vanuit uw zorgvezekeraar vergoed wilt hebben. Het team van ProBrace staat altijd voor u klaar bij vragen en/of een vrijblijvend advies!
 

*Clusterprijzen: Sommige verzekeraars hanteren clusterprijzen. Dit wil zeggen dat er vaste vergoedingen gegeven worden voor bepaalde voorzieningen, ongeacht de werkelijke kostprijs. Wilt u weten of ook uw verzekering clusterprijzen hanteert, dan dient u dit zelf na te vragen bij uw zorgverzekeraar.