Liesbreukband online kopen? | Novamed / Viofix - ProBrace

Viofix enkele liesbreukband (single)

Deze Liesbreukband van Viofix is in te zetten bij een behandeling van een liesbreuk. Deze liesbreukband draagt u als conservatieve behandeling bij een liesbreuk of ter ondersteuning na een operatie.

Adviesprijs: 67,95 45,95

Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: In overleg

Buikbreukband Viofix - Breukband bij een liesbreuk!

Een enkele liesbreukband (van Viofix) wordt gebruikt voor mensen die een liesbreuk of buikwandbreuk hebben opgelopen. 

Een liesbreuk, wat is dat?

Bij een liesbreuk ontstaat er een scheur (hernia) in de buikwand. Dit gebeurt meestal ter hoogte van de lies. Een behandeling voor een liesbreuk is vaak operatief of conservatief. Een conservatieve behandeling kan echter ook als ondersteuning dienen vóór of ná een operatie. Wilt u meer informatie hierover ontvangen? Neem gerust contact met ons op en vraag een van onze specialisten gratis om advies.

Liesbreukband kopen?

U kunt een liesbreukband gebruiken wanneer u een buikbreuk heeft opgelopen. Dit kan zijn in de liesregio, maar ook wanneer het de onderste buikwand betreft. Middels een siliconen pelotte ondersteunt de liesbreukband de buikwand. Op deze manier wordt voorkomen dat er teveel druk op de breuk ontstaat, waardoor de buikwand eventueel (weer) zou kunnen breken. Dit gebeurt vaak al bij de meest kleine bewegingen zoals hoesten, persen of niezen. 

Naast deze enkelzijdige Novamed liesbreukband is er ook nog de dubbele variant van deze liesbreukband. Een alternatief product is de Ortel Liesbreukband van Thuasne.

Indicatiestellingen Viofix liesbreukband (enkelzijdig)

  • Enkelzijdige liesbreuk
  • Enkelzijdige buikwandbreuk

Ondersteuningsklasse_2_probrace

Eigenschappen en voordelen buik breukband

  • Links óf rechts te dragen (2 varianten mogelijk)
  • Eenvoudig te dragen onder kleding
  • Zachte pelotte van siliconen, dit ter ondersteuning van de buikwand / liesregio

Hoe aan te meten 

De Viofix Single Liesbreukband is universeel (1 maat) verkrijgbaar in een linker en een rechter variant. Hierboven kunt u de zijde selecteren. De kleur van het product is standaard beige. Zie ook de dubbele liesbreukband variant van Viofix.  


Viofix
Merk: Viofix
Artikelnummer: 410-L
Kleur:
Maat:
Materiaal:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen