Overzicht van alle inlegzolen? Online de beste steunzolen! - ProBrace

Zolen online kopen? Bekijk hier alle zolen!

×

Kleur

Materiaal

GO Medical Platvoet inlegzolen

Platvoet inlegzolen

Deze steunzolen tegen platvoeten hebben een harde kunststof kern waardoor het mediale gewelf (de voetboog) goed ondersteund wordt. Dit is noodzakelijk om het naar binnen zakken van de voetboog tegen te gaan. De optimale steun, stabiliteit bij platvoeten!

€29,95

Bekijk en bestel
Souls Footcare Comfort Steunzolen (voor de normale / neutrale voet)

Comfort Steunzolen (voor de normale / neutrale voet)

Deze comfort steunzolen zijn basic inlegzolen voor de 'normale' voet, met een gemiddelde ondersteuning onder het mediaal gewelf (de voetboog). Gemakkelijk in elke schoen te plaatsen èn bij u thuis voor een super prijsje!

€24,95

Bekijk en bestel
Footlogics Footlogics Comfort Inlegzolen - Platvoet zolen

Footlogics Comfort Inlegzolen - Platvoet zolen

Bent u op zoek naar de beste inlegzolen tegen platvoeten? Zoek dan niet verder! De Footlogics Comfort inlegzolen zijn met haar diepe hielkuip en hoge mediale gewelf ondersteuning de beste inlegzool voor mensen met platvoeten!

€34,95

Bekijk en bestel
Footlogics Footlogics Comfort Plus Inlegzolen

Footlogics Comfort Plus Inlegzolen

De comfort plus inlegzolen zijn gegarandeerd de beste mix van stabiliteit en comfort. De ondersteuning van het voetgewelf en de diepe hielkuip garanderen een betere stand van de voet en zijn dé oplossing bij overpronatie!

€52,95 €39,95

Bekijk en bestel
Footlogics Footlogics Casual Inlegzolen - Extra dunne inlegzool

Footlogics Casual Inlegzolen - Extra dunne inlegzool

Bent u op zoek naar extra dunne en kleine inlegzolen? Deze driekwart inlegzolen zijn bedoeld voor smalle schoenen en legt men op het originele voetbed van de schoenen.

€29,95

Bekijk en bestel
GO Medical Hallux inlegzool

Hallux inlegzool

Deze steunzool typeert zich met name door een stug voorvoet gedeelte. Door dit stugge deel is deze steunzool erg goed in te zetten bij mensen die klachten aan de grote teen hebben (bv. een Hallux Valgus of een Hallux Rigidus).

€19,95

Bekijk en bestel
Souls Footcare Fasciitis Plantaris Inlegzolen

Fasciitis Plantaris Inlegzolen

Inlegzolen speciaal ontworpen voor de klachten van Fasciitis Plantaris / Peesplaatontsteking. Ondersteunt het voetgewelf en ontlast de peesplaat. De zooltjes pakken hiermee de oorzaak van uw pijnklachten aan!

€19,95

Bekijk en bestel
GO Medical Hielspoor Zooltjes

Hielspoor Zooltjes

Deze hielspoor zolen zijn de ideale oplossing bij klachten zoals hielspoor, een ontstoken peesplaat (fasciitis plantaris), hielpijn en andere pijn rond de hiel.

€32,95 €24,95

Bekijk en bestel
Bauerfeind Bauerfeind Ergopad Redux Heel 2 Hielspoor Steunzolen

Bauerfeind Ergopad Redux Heel 2 Hielspoor Steunzolen

Heb je last van hevige of aanhoudende pijn in je hiel of een hielspoor? Dan is de Ergopad redux heel 2 echt iets voor jou! Deze flexibele binnenzool past in elke schoen en vermindert acute hielpijn.

€72,95 €54,95

Bekijk en bestel
Footlogics Footlogics Sport Inlegzolen

Footlogics Sport Inlegzolen

Sport steunzolen nodig? Footlogics sport inlegzolen zijn extra dunne inlegzolen voor sportschoenen. Deze inlegzool heeft een lichte mediaal gewelf ondersteuning en twee Poron kernen voor (veel!) demping bij de hiel en voorvoet. Ideaal tijdens sport!

€42,95 €34,95

Bekijk en bestel
GO Medical Dempende Inlegzolen (bij Diabetes / Artrose)

Dempende Inlegzolen (bij Diabetes / Artrose)

Deze comfortabel inlegzool is een dempende inlegzool die toegepast wordt bij mensen met metatarsalgie, neuropathische pijn onder de voeten, diabetes voeten, artrose of simpelweg voor extra comfort tijdens het staan, sporten & gaan.

€39,95 €19,95

Bekijk en bestel
Souls Footcare Souls Neuropathie Inlegzolen - Zolen voor gevoelige voeten (Neuropathie)

Souls Neuropathie Inlegzolen - Zolen voor gevoelige voeten (Neuropathie)

Deze nieuwe 'Neuro' zolen van Souls Footcare zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met pijnlijke, branderige en/of gevoelige voeten door Neuropathie. Heeft u last van neuropathische klachten? Probeer de zachte Souls Neuropathie inlegzolen!

€19,95

Bekijk en bestel
Footlogics Footlogics Sensi Inlegzolen - Zolen voor gevoelige voeten (diabetes / artritis)

Footlogics Sensi Inlegzolen - Zolen voor gevoelige voeten (diabetes / artritis)

Deze Sensi Inlegzolen zijn zolen speciaal ontwikkeld voor mensen met pijnlijke, branderige en/of gevoelige voeten. Heeft u last van jicht, neuropathie, artrose, artritis of een diabetes voet? Probeer dan deze volle lengte Footlogics Sensi inlegzolen!

€34,95

Bekijk en bestel
Footlogics Footlogics High Heel Comfort Inlegzolen - Zolen voor hoge hakken

Footlogics High Heel Comfort Inlegzolen - Zolen voor hoge hakken

Op zoek naar inlegzolen voor damesschoenen met middelhoge tot een hoge hak? Deze inlegzolen hebben een anti-slip sticker onder de hiel om te vermijden dat de zolen naar beneden glijden.

€19,95

Bekijk en bestel
Footlogics Footlogics Kids Inlegzolen - Steunzolen voor kinderen

Footlogics Kids Inlegzolen - Steunzolen voor kinderen

Zoekt u confectie steunzolen voor uw kind! Deze kinder inlegzolen van Footlogics hebben een stevige kern, een mediaal gewelf ondersteuning (tegen platvoeten en overpronatie), een diepe hielkuip en zien er bovendien erg leuk uit!

€19,95

Bekijk en bestel
Bauerfeind Viscoheel

Viscoheel

ViscoHeel® zijn anatomisch gevormde, visco-elastische hielkussens die de druk op de gewrichten, de wervelkolom en de achillespees effectief verminderen. De ViscoHeel® kan in elke (sport-) schoen worden gedragen. Inhoud: 1 paar.

€27,95

Bekijk en bestel
Bauerfeind Viscospot

Viscospot

ViscoSpot® functioneert als een schokdemper voor uw hielen en enkels. Het elastische materiaal vangt stootbelastingen op en bestrijdt de pijn. Zo kunt u comfortabel blijven lopen.

€34,95

Bekijk en bestel
GO Medical Dunne gelhakjes (5 mm)

Dunne gelhakjes (5 mm)

Deze extreem dunne gelhakjes zijn een uitstekende oplossing voor diverse klachten aan voet en enkel. Draag deze hakjes overdag in uw schoen. De dempende werking lossen uw klachten op!

€27,95 €14,95

Bekijk en bestel
Bauerfeind Bauerfeind Ergopad Redux Hallux Rigidus Inlegzolen

Bauerfeind Ergopad Redux Hallux Rigidus Inlegzolen

De Bauerfeind Hallux Rigidus stugge inlegzool ondersteunt -door haar verstijfde voorzijde- de afwikkeling van de grote teen, zodat pijnklachten verminderen. Ideaal voor mensen met pijn aan hun grote teen of mensen die geopereerd zijn aan hun grote teen.

€72,95 €64,95

Bekijk en bestel
Souls Footcare Souls Footcare Talonette Hakverhoging

Souls Footcare Talonette Hakverhoging

De Souls Footcare Talonette Hakverhoging is een makkelijk toe te passen verhoging voor de hak. Deze hakverhoging is te verkrijgen per stuk en per paar & in drie verschillende hoogtes (0.5 cm, 0.7 cm en 1 cm hoogte). Nergens goedkoper!

€14,95

Bekijk en bestel
OPED EvenUp Schoenverhoging

EvenUp Schoenverhoging

Voorkom eenvoudig rug en nekklachten bij een (loop)gips of walker. De EvenUp schoenverhoging is eenvoudig over elke schoen te dragen en zorgt voor een vereffening van het beenlengteverschil.

€47,95

Bekijk en bestel
Souls Footcare Knobbeltang - Schoenoprekker

Knobbeltang - Schoenoprekker

Nooit meer pijnlijke tenen in uw schoenen! Het geheim van elke schoenmaker, dankzij deze schoenoprekker kunt u nu zelf ruimte maken in uw schoen om drukplekken van uw pijnlijke tenen te voorkomen!

€150,00

Bekijk en bestel
Kingmed Kingmed Talonette Hakverhoging

Kingmed Talonette Hakverhoging

De Kingmed Talonette Hakverhoging is verkrijgbaar in drie hoogtes (5, 10 of 15 mm) en drie verschillende schoenmaten. De combinatie van kurk en leer maken deze talonettes kwalitatief zeer hoog en slijtvast!

€29,95

Bekijk en bestel
Kingmed Kingmed Luxe Dunne Inlegzolen Voor Dames

Kingmed Luxe Dunne Inlegzolen Voor Dames

Deze Luxe Dunne Inlegzolen zijn ideaal voor vrouwen met voorvoetklachten, ter ondersteuning van de voetboog. Extra dun én speciaal gemaakt voor smalle damesschoenen!

€79,95

Bekijk en bestel
Incl. btw

Inlegzolen, steunzolen en sportsteunzolen worden geadviseerd voor een juiste houding en de juiste steun voor overdag. Dit kan zijn tijdens het werk, tijdens het sporten of tijdens andere dagelijkse activiteiten. De juiste steun begint tenslotte bij de basis van het lichaam, de voeten. ProBrace heeft verschillende steunzolen en inlegzolen voor alle voettypen en voor verschillende klachten. 

Zie hieronder een overzicht van alle inlegzolen:

 

Gel steunzolen

Kijk op deze pagina als u op zoek bent naar verschillende soorten gel inlegzolen. Dit zijn inlegzolen gemaakt van siliconen, in alle maten en soorten; van dik tot dun en van 1/1 zolen (hele zolen) en 1/2 zolen (halve zolen). Mocht u twijfelen over welke inlegzolen voor u de juiste zijn? Lees dan de productbeschrijvingen, volg onze blessurewijzer of neem contact met ons op.

 

Hakverhoging

Bent u op zoek naar een hakverhoging of een klein verhoginkje in uw schoen? Op deze pagina vindt u diverse verhogingen voor uw hak in alle maten en vormen. Hier kiezen de meeste mensen voor een halve hakverhoging om een beenlengteverschil / scheefstand van het bekken 'goed te maken' of om eventueel tijdelijk een verhoging van het been plaats te laten vinden (bijvoorbeeld bij SI klachten tijdens zwangerschap).

 

Hardloop zolen

Zoekt u steunzolen voor tijdens het hardlopen? Op deze pagina vindt u diverse inlegzolen die geschikt zijn voor gebruik bij het hardlopen. Bij hardlopen is het belangrijk om goed rekening te houden met de trainingsintensiteit, frequentie, de ondergrond en ook zeker het schoeisel. Wij bieden verschillende inlegzolen voor het hardlopen aan. Mocht u niet zeker weten welke zolen bij uw klachten / wensen passen? Neem dan contact op met ons team van specialisten

 

Hielspoor zolen

Hielspoor is een veelvoorkomende en erg hardnekkige klacht die vaak lang aanhoudt. Lees ook eens onze blog over hielspoor en fasciitis plantaris. Wie weet leert u nog wat! Op deze pagina over hielspoor zooltjes ziet u diverse producten van verschillende leveranciers wereldwijd. Let bij de keuze qua hielspoorproduct met name op hoelang u de klachten al ervaart, de intensiteit van de klachten en wanneer u deze klachten heeft. Ons team kan u perfect adviseren aangaande uw klachten. Wilt u ook een advies op maat? Neem dan contact op! 

 

Sport inlegzolen

Inlegzolen voor sport zijn erg belangrijk en vaak erg lastig om te selecteren. Wij hebben een selectie gemaakt van diverse sportzolen waarvan wij vinden dat het de beste sportzolen zijn die momenteel op de markt zijn. Wij bieden de Footlogics sportzolen aan omdat deze een uiterst goed voetenbed hebben, een gemiddelde mediaalgewelf ondersteuning bieden en daarnaast demping bieden rondom de voorvoet en bij de hiel. Precies wat je wil tijdens het lopen! Daarnaast bieden wij de Souls sportzolen aan met een diepe hielkuip die zorgt voor stabiliteit, de hieldemper die zorgt voor demping aan de hiel, de voorvoet-pad die zorgt voor een zachte afwikkeling en daarnaast een kunststof kuip die ervoor zorgt dat je stabiel landt. Perfect voor tijdens het lopen!

 

Steunzolen

Zolen die écht steun geven zijn zeldzaam. Wij zijn erg kritisch aangaande onze selectie van steunzolen. Op alle steunzolen die er op de markt zijn valt meestal wel iets aan te merken. Ook de zolen die wij aanbieden, maar we hebben ons best gedaan! Wij hebben gekozen voor de Footlogics Comfort Plus inlegzolen, omdat deze 3 belangrijke zaken bieden die een STEUNzool hoort te bieden! Dit houdt in dat ze een stabiele heelkuip hebben, een kunststof kern hebben én een hoge mediaal gewelf ondersteuning bieden!

 

Platvoet zolen

Zolen voor platvoeten hebben met name een hoog mediaal gewelf in de zool verwerkt zitten, dit om de platvoet goed te ondersteunen. Op deze manier staat je enkelgewricht een stuk meer recht en heb je vaak veel minder last van klachten in de enkel, klachten rondom de knie en heup, bekken of rugklachten