Wandelstokken online kopen? Vanaf € 9,95 de beste wandelstokken bij ProBrace! - ProBrace

Wandelstok kopen?

Hieronder vindt u een selectie van wandelstokken. ProBrace heeft contact met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland. Uit een breed scala van wandelstokken heeft ProBrace voor u de beste producten geselecteerd.

Advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een specialist van ProBrace.

Wandelstok kopen?
×

Kleur

Materiaal

Thuasne Wandelstok Soft Grip - De meest luxe wandelstok!

Wandelstok Soft Grip - De meest luxe wandelstok!

De Thuasne Soft-Grip wandelstok is de meest luxe wandelstok op de markt. Deze wandelstok wordt standaard geleverd met veiligheidskoord, heeft een anatomisch handvat en draagt tot 130 kg lichaamsgewicht!

€44,95

Bekijk en bestel
Thuasne Aluminium Wandelstok met Anatomische Handgreep

Aluminium Wandelstok met Anatomische Handgreep

Deze aluminium wandelstok met anatomisch handvat ligt altijd goed in de hand, is licht qua gewicht en heeft een geluiddempende ring voor een geruisloos gebruik.

€24,95

Bekijk en bestel
Thuasne Opvouwbare Wandelstok - Verstelbaar in hoogte

Opvouwbare Wandelstok - Verstelbaar in hoogte

Vindt u het lastig dat u uw wandelstok niet goed kan opbergen? Vanaf nu niet meer! Met deze opvouwbare wandelstok heeft u uw compacte wandelstok altijd bij de hand én hij is gemakkelijk op te bergen!

€19,95

Bekijk en bestel
Thuasne Aluminium Wandelstok met Houten T-vorm Handvat

Aluminium Wandelstok met Houten T-vorm Handvat

Deze stok is gemaakt van aluminium en het T-vorm handvat van hout. Bovendien is deze wandelstok makkelijk in 10 verschillende hoogtes in te stellen!

€19,95

Bekijk en bestel
Incl. btw

Wandelstok nodig?

De wandelstok behoort tot één van de lichtste en meest bekende loophulpmiddelen. Een wandelstok is in te zetten bij mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn. Dit kan worden veroorzaakt door algemene problemen met lopen, maar kan ook worden veroorzaakt door een blessure zoals een verstuiking of een post operatieve behandeling.

Een wandelstok biedt u verlichting wanneer u snel vermoeid bent en biedt u een beter evenwicht wanneer u last hebt van een balansprobleem. Een wandelstok zorgt in vele gevallen voor een vergroting van de mobiliteit en daarmee ook een vergroting van het loopbereik en het gevoel van vrijheid.

 

Kwalitatieve wandelstok op maat

Wij bieden een compleet assortiment aan wandelstokken zodat er altijd één aansluit bij uw wensen. Dit assortiment varieert van een klassieke houten wandelstok tot een luxe, lichtgewicht, van aluminium gemaakte, wandelstok. Bij ons kunt u onder andere wandelstokken met een anatomisch of ergonomisch handvat, maar ook met een klassieke ronde handgreep of handvat in T-vorm bestellen. Een anatomisch handvat zorgt voor een optimale drukverdeling en is zeer geschikt wanneer u (snel) last hebt van uw hand. Wandelstokken met deze handgrepen zijn verkrijgbaar voor links en rechts.

Sommige wandelstokken zijn in hoogte verstelbaar, door ze in of uit te schuiven, zodat u een goed looppatroon kunt behouden. U hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een wandelstok met een veiligheidskoord, zodat u niet hoeft te bukken om uw steun en toeverlaat op te rapen.

Wanneer u regelmatig onderweg bent of de wandelstok niet altijd nodig hebt kan onze opvouwbare stok een uitstekende optie zijn. Deze past gemakkelijk in een tas, waardoor deze makkelijk mee is te nemen. Al onze wandelstokken beschikken over een rubberen dop waardoor u maximale grip hebt op de ondergrond. Dit is ideaal wanneer u de wandelstok ook bij het trap lopen wilt gebruiken. Daarnaast werkt deze rubberen dop ook geluiddempend en is de stok hierdoor zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken.

 

Welke wandelstok moet ik kiezen?

Bij het kiezen van uw wandelstok kunt u het beste rekening houden met drie dingen. Het eerste is uw gewicht, het tweede is het doel; waarvoor gaat u uw wandelstok gebruiken? Wat zijn uw wensen qua voor- en nadelen? En last-but-not-least: welke vindt u de mooiste? Het oog wil tenslotte ook wat! ProBrace heeft voor u een indicatie gemaakt.

 

Soort Wandelstok Gewicht (max.)  Voor- en nadelen*
Houten wandelstok met ronde handgreep  100 kg 
- Lichtgewicht
- Ronde handgreep 
 
Opvouwbare wandelstok verstelbaar (zwart)  100 kg
- In hoogte verstelbaar
- Inklapbaar 
 
Aluminium wandelstok met houten handgreep T-vorm  100 kg
- in 10 verschillende hoogtes 
-  Relatief zwaar
 
Houten wandelstok met handgreep T-vorm  100 kg
- Lichtgewicht
- Niet in hoogte in te stellen
 
Aluminium wandelstok met anatomische handgreep  100 kg
- In hoogte in te stellen
- Anatomische handgreep

Luxe wandelstok met soft-grip  130 kg
- In hoogte in te stellen
- Veiligheidskoord
- Tot 130 kg te belasten

     


*Alle voor- en nadelen zijn bepaald aan de hand van een onderlinge vergelijking.

 

Bestel wandelstok online bij ProBrace!

Bij ProBrace kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Mocht u vragen hebben of willen weten welke wandelstok het beste aansluit op uw wensen kunt u altijd contact op nemen met één van onze specialisten. Dit kan telefonisch, per mail of via de online chat.