Verbandschoenen - Diverse maten en soorten snel geleverd - ProBrace

Verbandschoenen of verbandsloffen kopen?

Hieronder vindt u een selectie van verbandschoenen. ProBrace heeft contact met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland. Uit een breed scala aan verbandschoenen heeft ProBrace voor u de beste producten geselecteerd.

Advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een specialist van ProBrace. 

Verbandschoenen of verbandsloffen kopen?
×

Kleur

Materiaal

OPED EvenUp Schoenverhoging

EvenUp Schoenverhoging

Voorkom eenvoudig rug en nekklachten bij een (loop)gips of walker. De EvenUp schoenverhoging is eenvoudig over elke schoen te dragen en zorgt voor een vereffening van het beenlengteverschil.

€47,95

Bekijk en bestel
Incl. btw

Verbandschoenen zorgen voor een vermindering van de belasting op en rondom de voet en bevorderen de genezing op en rond de voet bij diverse drukgevoelige problemen, of wanneer u vocht vast houdt. De verbandschoenen zijn bijvoorbeeld te gebruiken bij:

  • Huidulcer
  • Diabetes
  • Oedeem
  • Zwachtels
  • (open) wonden
  • Likdoorns
  • Postoperatief
  • Sensibilitieits stoornis
  • Circulatie stoornis
  • Na bevriezing van tenen of partiele amputatie
 

Verbandschoenen van ProBrace

ProBrace levert en adviseert uitsluitend merkverbandschoenen van het bekende merk Pulman. De verbandschoenen zijn leverbaar in een reguliere pasvorm of een extra brede pasvorm (Xtra). Deze Xtra brede pasvorm is met name geschikt voor ingezwachtelde voeten. Dankzij de warme voering en slijtvaste lichtgewicht rubberen zool zijn deze verbandschoenen ook geschikt om buiten te dragen.

Hoe onderhoud ik verbandschoenen

De verbandschoenen zijn eenvoudig op 40 graden te wassen in de wasmachine, de schoenen worden daarnaast geleverd met een EPS (piepschuim) leest om de schoenen op vorm te houden tijdens het drogen.

Worden verbandschoenen ook vergoed?

Verbandschoenen worden vergoed vanuit uw basisverzekering (2017). De hoogte van de vergoeding kan per verzekering verschillen en kunt u vinden in uw polisvoorwaarden. Zijn de kosten van de verbandschoenen hoger dan uw vergoeding zult u het verschil zelf moeten (bij)betalen. U hoeft voor verbandschoenen geen extra wettelijke eigen bijdrage te betalen, wel worden verbandschoenen eerst verrekend met uw eigen risico (€ 385,- ).

Als u uw eigen risico al heeft voldaan en de kosten van de verbandschoenen vallen binnen het door u verzekerde bedrag zijn er dus geen aanvullende kosten. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding moet u een verwijzing hebben van uw behandelend art. Hierop moet duidelijk beschreven staat wat de aard van de aandoening is. 

Bij ProBrace kan vanwege het constant wisselen van de vergoedingen geen rechten worden ontleend aan deze tekst. Deze tekst dient als richtlijn en ter informatie, voor exacte informatie zult u uw eigen verzekering moeten controleren.