Elleboogkrukken online kopen? - ProBrace

Elleboogkrukken kopen? Wij hebben krukken van de beste kwaliteit!

Hieronder vindt u een selectie van verschillend elleboogkrukken. ProBrace heeft contact met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland. Uit een breed scala aan krukken heeft ProBrace voor u de beste producten geselecteerd.

Advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een specialist van ProBrace.

Elleboogkrukken kopen? Wij hebben krukken van de beste kwaliteit!
×

Kleur

Materiaal

Thuasne Comfort Elleboogkrukken - Enkel of per paar

Comfort Elleboogkrukken - Enkel of per paar

De Comfort Elleboogkrukken zijn op twee punten in hoogte te verstellen, bieden een gesloten manchet voor veiligheid en een anatomisch handvat voor de juiste drukverdeling en optimaal gebruikerscomfort.

€49,95

Bekijk en bestel
Thuasne Globetrotter Plus Krukken - Per paar

Globetrotter Plus Krukken - Per paar

De Thuasne Globetrotter Plus Krukken zijn het beste loophulpmiddel bij zwaardere blessures. De Globetrotter Plus Krukken zijn gebouwd van steviger materiaal, voor een langere gebruiksduur en meer comfort. Krukken worden standaard per paar geleverd.

€44,95

Bekijk en bestel
Thuasne Globetrotter Krukken - Per paar

Globetrotter Krukken - Per paar

De Thuasne Globetrotter Krukken zijn het beste loophulpmiddel bij lichte blessures. Deze Globetrotter Krukken hebben een uniek design; een breed sikkelvormig steunvlak voor een betere drukverdeling, hetgeen zorgt voor veiligheid en comfort.

€39,95

Bekijk en bestel
Thuasne Elleboogkrukken voor Kinderen - Per paar

Elleboogkrukken voor Kinderen - Per paar

Op zoek naar loophulpmiddelen voor kinderen? Hier vindt u de beste elleboogkrukken voor een goede prijs kwaliteit verhouding! U kunt kiezen uit comfort (elleboog) krukken, voor volwassenen en voor kinderen!

€47,95 €39,95

Bekijk en bestel
iWalk iWalk 3.0 Handsfree Kniekruk

iWalk 3.0 Handsfree Kniekruk

De iWalk 3.0 is de vernieuwde versie handsfree kniekruk, speciaal ontworpen om mobiel te blijven! Ontlast uw enkel, onderbeen, knie, armen en schouders met de nieuwste iWalk! En dat met vrije handen!

€189,95

Bekijk en bestel
Incl. btw

Wanneer u revaliderende bent, snel vermoeid bent of problemen met uw balans heeft kunnen goede krukken een wereld van verschil zijn. Krukken zijn goed in te zetten als loophulpmiddel voor mensen waarbij één of twee benen niet vol belast mogen worden.
  

Krukken kopen?

Krukken zijn goed in te zetten als loophulpmiddel voor mensen waarbij de benen niet volledig belast kunnen worden. Hierbij kan worden gedacht aan de volgende situaties: 

  • Balansproblemen
  • Beperkt loopbereik
  • Snelle vermoeidheid
  • Lichte blessures (verstuikingen, niet operatieve aandoeningen)
  • Zwaardere blessures (flinke verstuikingen, post operatieve behandeling)

Een goed paar krukken is onderdeel van een optimaal revalidatieproces. Onze krukken zijn licht van gewicht, in hoogte verstelbaar en bieden een hoog gebruikerscomfort. Ze zorgen voor een flinke verbetering van uw mobiliteit.
 
 

Online elleboog krukken assortiment

Bij het kiezen van krukken moet u rekening houden met twee criteria: het gewicht van de gebruiker én de gebruiksduur van de krukken. Hoe langer de krukken worden gebruikt, hoe comfortabeler de krukken moeten zijn.

   


< 21 dagen 

     
     Globetrotter krukken (max 150 kg)

21 - 45 dagen  

   
     Globetrotter plus krukken (max 150 kg) of 
     Comfort krukken (max 130 kg)

> 45 dagen


     Comfort krukken (max 130 kg)

Al onze krukken beschikken over een ergonomisch of anatomisch gevormd handvat voor een optimale drukverdeling. Daarnaast beschikken ze allemaal over een rubberen voetstuk voor de beste grip.

De Thuasne Comfort elleboogkrukken bieden naast de bovenstaande voordelen een extra instelmogelijkheid voor de onderarm steun. Ook is het handvat nog passender (anatomisch) gemaakt naar de vorm van uw hand.

 

Advies bij uw keuze?

Het juiste paar krukken is belangrijk voor de mobiliteit en bevordert het revalidatieproces. U kunt altijd contact met ons opnemen:

  • Wanneer u graag advies ontvangt van één van onze specialisten, voor het kiezen van het juiste paar krukken.
  • Wanneer u een vraag hebt over een van onze krukken.
  • Wanneer u een vraag hebt over een loophulpmiddel dat niet op onze site staat.
  • Wanneer u een vraag hebt over het plaatsen van een online bestelling

Contact opnemen kan telefonisch, via de mail of via de chat. U kunt ook langskomen op één van onze spreekuurlocaties of op ons hoofdkantoor. Voor dit laatste kunt u het beste vooraf telefonisch een afspraak maken.