Kinesiology Tape kopen? | GO Medical | ProBrace.nl - ProBrace

GO Medical Classic Kinesiology Tape (5cm x 5m)

De Kinesiology Tape van GO Medical is een hoge kwaliteit fysiotape, speciaal geschikt voor het verminderen van pijnklachten en het bevorderen van het herstel. Bij ProBrace altijd voor de beste prijs!

6,95

Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: In overleg
Koop 3 voor €6,60 per stuk en bespaar 5%

Koop 5 voor €6,26 per stuk en bespaar 10%

Koop 10 voor €5,91 per stuk en bespaar 15%

Koop 25 voor €5,21 per stuk en bespaar 25%

GO Medical Kinesiology Tape kopen?

Kinesiology taping is de verzamelnaam voor het tapen met elastische tape. Het doel van taping is het verminderen van lichamelijke klachten. De Go Medical kinesiologie tape staat bekend om een hoge kleefkracht, rekbaarheid met tevens een huidvriendelijke lijmlaag.

Kinesiotape aanbrengen kunt u in veel gevallen zelf:

  • Kinesiologisch tapen is geen vervanger voor (reguliere) therapeutische blessurebehandelingen. Overleg vooraf met uw fysiotherapeut of de werking van kinesiotape een ondersteunende rol kan spelen in de behandeling van uw lichamelijke klachten. Niet elke klacht is namelijk gebaat bij intapen.
  • Als u zelf kinesio sporttape kunt plakken, dan hoeft u hiervoor niet (meer) tot uw fysiotherapeut te wenden. Dit scheelt tijd en geld.

Op één rol zit 5 meter tape (+/- 150% rekbaar) van 5 cm breed. 

Ontvang een aantrekkelijke korting bij het bestellen van meerdere rollen:

Aantal rollen Korting
3+ 5%
5+ 10%
10+ 15%
25+ 25%

 

Wilt u grotere aantallen bestellen, dit kan! Stuur dan aub een e-mail naar [email protected] en geef aan hoeveel u wenst te bestellen en in welke kleur(en). U ontvangt vervolgens een offerte op maat. 


0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen