Maatwerk Exo-L Enkelbrace! Op maat gemaakt via ProBrace.nl! - ProBrace

Exo-L Exo-L 3D geprinte maatwerk enkelbrace

De EXO-L is een maatwerk 3D geprinte enkelbrace die buiten de schoen wordt gedragen. Het principe bestaat uit een maatwerk hielkap en een een lus op de schoen waartussen een extra enkelband gespannen wordt.

Adviesprijs: 302,00 202,00

Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: In overleg

Exo-L maatwerk enkelbrace - 3D gescand en geprint

Mensen met zwakke enkels opgelet. Als je net als ieder ander ‘meer wilt sporten’, heb je wellicht baat bij de Delfste start-up EXO-L. Zij maken enkelbescherming met behulp van 3D-printing, speciaal voor de circa 500.000 Nederlanders die per jaarlijks hun enkel in Nederland verzwikken – of daar bang voor zijn om enkels te verzwikken.

Hoe bestel ik een exo-L exemplaar?

Neem contact op met ProBrace of klik hier en wij zorgen dat er of bij ons of op locatie (meestal) binnen vijf werkdagen een 3D scan van je enkel wordt gemaakt Na het inleveren van je sportschoen is met 14 dagen de Exo-L en je schoenpatch klaar om afgeleverd te worden!


Probeer nu zelf uit!Wat is een exo-L?

Een op maat gemaakte enkelband die verzwikken van de enkel moet voorkomen. Het werkt net als een veiligheidsriem in de auto: zodra je dreigt te verzwikken, komt er spanning op de band te staan zodat dat niet gebeurt. De enkel blijft verder vrij om te bewegen. Veelgebruikte alternatieven – braces en tape – zetten de enkel juist een beetje vast, om de beweging te voorkomen.

 

Ondersteuningsklasse_3_probrace

Hoe gebruik je deze enkelbrace?

Je kunt de band verbinden met elke sportschoen, behalve hoge basketbalschoenen. Ook bij hele slappe turnschoentjes is het lastig, want de enkelband maakt juist gebruik van de schoen.*Op dit product zijn ProBrace kortingscodes niet van toepassing!
Exo-L
Merk: Exo-L
Kleur:
Maat:
Materiaal:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen