Brace voor uw voet kopen? Klapvoet brace kopen? - ProBrace

Voetbrace, nachtspalk of klapvoetbrace kopen?

Hieronder vindt u een selectie van voetbraces en nachtspalken. ProBrace heeft contact met verschillende leveranciers in buiten- en binnenland. Uit een breed scala van voetbraces en nachtspalken heeft ProBrace voor u de beste producten geselecteerd.

Advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een specialist van ProBrace.

Bekijk ook onze categorieën enkelbrace en teenbrace of zoek op klacht.

Voetbrace, nachtspalk of klapvoetbrace kopen?
×

Kleur

Materiaal

Ossur Ossur Rebound Foot Up Klapvoet Brace

Ossur Rebound Foot Up Klapvoet Brace

De Rebound Foot up klapvoet brace is een orthese die gebruikt wordt voor mensen met een (partiële) voetheffersparese (de voet niet kunnen heffen). De Rebound Foot up is de nieuwe en verbeterde versie van de Ossur Foot up Orthese.

€99,95

Bekijk en bestel
Ossur Ossur Rebound Foot Up Shoeless Bandage Klapvoetbrace

Ossur Rebound Foot Up Shoeless Bandage Klapvoetbrace

Dit shoeless accessoire is een extra product dat past bij de Ossur Rebound Foot-up Klapvoet Brace. Dit accessoire draagt u om uw voet en bevestigt u aan de Rebound Foot-up, zodat ook uw voet geheven wordt wanneer u zonder schoenen loopt.

€49,95

Bekijk en bestel
Reh4Mat Reh4Mat Klapvoetbrace

Reh4Mat Klapvoetbrace

De Reh4Mat Klapvoetbrace is een zeer comfortabele klapvoetbrace die u gemakkelijk vast- en losmaakt door gebruik te maken van de BOA-sluiting aan de voorzijde. Altijd de beste prijs via ProBrace.nl!

€94,95

Bekijk en bestel
Orliman Boxia Klapvoet Foot-up Orthese

Boxia Klapvoet Foot-up Orthese

De Boxia is een lichte en dynamische bandage voor mensen met een klapvoet (drop foot). Het ergonomische ontwerp en de optionele accessoires maakt dat de Boxia één van de meest comfortabele klapvoet bandages op de markt is.

€84,95

Bekijk en bestel
Orliman Boxia Shoeless Klapvoet Bandage

Boxia Shoeless Klapvoet Bandage

Dankzij deze shoeless bandage wordt het mogelijk om de Boxia klapvoetbrace ook zonder geveterde schoen of zelfs helemaal zonder schoen te dragen. Let op: dit is een accessoire voor de Boxia klapvoetbrace!

€44,95

Bekijk en bestel
Orliman Orliman Boxia Klapvoetbrace Kuitbandage

Orliman Boxia Klapvoetbrace Kuitbandage

Voor een nog hoger draagcomfort van uw Boxia klapvoetbandage is de Boxia Anti-migratie Kuitbandage ontwikkeld! Dit accessoire dient samen met de Boxia Klapvoet Foot-up Orthese gedragen te worden!

€44,95

Bekijk en bestel
Orliman Orliman Boxia Schoenbevestiging

Orliman Boxia Schoenbevestiging

Wilt u niet steeds uw Boxia schoenbevestiging van schoen naar schoen wisselen, of is deze simpelweg versleten? Bestel dan een extra exemplaar!

€37,50

Bekijk en bestel
Orliman Boxia los elastiek

Boxia los elastiek

Elastiek voor de Orliman Boxia Klapvoet Orthese. Geschikt als reserve- of vervangend onderdeel.

€34,95

Bekijk en bestel
Ossur Ossur Foot-up Klapvoet Orthese

Ossur Foot-up Klapvoet Orthese

De Foot-Up is een lichtgewicht enkel-voet orthese die dynamische ondersteuning geeft bij een voetheffersparese, klapvoet (dropfoot) of soortgelijke klachten waarbij de voetheffers minder effectief functioneren.

€74,95

Bekijk en bestel
Ossur Ossur Foot-Up Shoeless Bandage

Ossur Foot-Up Shoeless Bandage

Door middel van deze shoeless bandage wordt het mogelijk om de Foot-up brace ook zonder geveterde schoen of zelfs helemaal zonder schoen te dragen.

€44,95

Bekijk en bestel
Ossur Ossur Foot-Up Plastic Inlay

Ossur Foot-Up Plastic Inlay

Wilt u niet steeds uw plastic inlay van schoen naar schoen wisselen? Bestel dan een extra inlay om in ieder paar schoenen te plaatsen.

€29,95

Bekijk en bestel
Orliman Orliman Boxia Plus Klapvoetbrace

Orliman Boxia Plus Klapvoetbrace

De Boxia Plus van Orliman is een One-Hand-On klapvoetbrace die met één hand aan te trekken is. Zowel rechts als links gedragen te dragen! Nergens goedkoper te verkrijgen!

€129,95

Bekijk en bestel
Orliman Orliman Boxia Schoenbevestiging Haakjes

Orliman Boxia Schoenbevestiging Haakjes

Deze haakjes zijn speciaal ontwikkeld voor de Boxia Klapvoet Bandage. Deze haakjes worden gedragen in de vetergaten van uw schoen. Tevens ideaal voor instappers, dé oplossing bij een klapvoet.

€29,95

Bekijk en bestel
Thuasne SpryStep® Flex

SpryStep® Flex

De SpryStep® Flex EVO van Thuasne is het nieuwste op het gebied van lichtgewicht klapvoetorthese voor sport en hogere activiteitenniveau's.

€589,00

Bekijk en bestel
Incl. btw

Nachtspalk hielspoor of D.E.N.S. nodig en direct online kopen?

Wanneer u last heeft van pijnlijke hielen kan dit betekenen dat u hielspoor of Fasciïtis plantaris heeft. Dit kan erg hinderlijk zijn, vooral bij het opstaan. Kenmerkend voor deze klachten is de startpijn. Om deze pijnen zoveel mogelijk te verminderen wordt vaak een conservatieve behandeling door middel van nachtspalken voorgeschreven. Tijdens deze behandeling moet u elke nacht een nachtspalk tegen hielspoor dragen gedurende enkele weken tot maanden. De nachtspalk bevorderd het herstel van de Fasciïtis plantaris of hielspoorklacht. Daarnaast zorgt de nachtspalk voor het verminderen van de startpijn direct na het opstaan.

 

Wat is het verschil tussen hielspoor en Fasciïtis plantaris?

Bij hielspoorklachten concentreren de klachten zich met name bij de aanhechting van de peesplaat onder het hielbeen, bij Fasciïtis Plantaris zijn de klachten wat meer diffuus en kunnen deze zich verspreid over de peesplaat uiten.

Gedurende de nacht ontspant de peesplaat en zal deze verkorten, daarnaast herstelt het lichaam zich in de nacht en kunnen eventuele beschadigingen aan de peesplaat zich herstellen. Het in de ochtend opnieuw oprekken van deze peesplaat door belasting zorgt voor de ‘startpijn’. Daarbij bestaat het risico dat door de belasting in de ochtend er weer nieuwe haarscheurtjes in deze peesplaat ontstaan (Fasciitis Plantaris). De blessure kan chronisch worden als deze vicieuze cirkel niet doorbroken wordt.


Onze nachtspalken zijn met zorg geselecteerd!

ProBrace selecteert alleen de beste producten, dit doen wij op basis van onze ervaring in de praktijk en onze spreekuren. Uit alle verschillende producten heeft ProBrace een selectie gemaakt van drie soorten nachtspalken:

De Strassburg sok: Deze sok is met name geschikt voor mensen die zeer bewegelijk zijn in de slaap. Het nadeel van deze sok is dat deze behoorlijk aan de tenen ‘trekt’ waardoor er krampen in de kuit kunnen ontstaan.

NOX compacte Nachtspalk: Deze nachtspalk is ook geschikt voor buikslapers. Het grote voordeel van deze spalk is de compactheid in combinatie met de rigiditeit waardoor de druk gelijkmatig verdeeld kan worden onder de bal van de voet.

UFO Nachtspalk:  De UFO of Unloading Foot Orthosis is de grootste nachtspalk die ProBrace verkoopt. Deze voet brace is eigenlijk alleen geschikt voor mensen die op hun rug of zij slapen. Het grote voordeel van dit model is juist het formaat. De druk wordt over de gehele kuit en voetplaat verdeeld.

 

Advies bij het selecteren van de juiste voet brace / nachtspalk?

ProBrace staat altijd voor haar klanten klaar en stelt kwaliteit en service voorop. Via onze chat kunt u online in contact komen met een van onze medewerkers om u te laten adviseren over het kopen of bestellen van een nachtspalk. Telefonisch of per mail kunt u ook om advies vragen, onze helpdesk staat voor u klaar! Wilt u de voet brace toch liever even passen of zien? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken op een van onze aanmeetlocaties. Kom voor vrijblijvend advies naar één van onze aanmeetlocaties in Bergambacht, Den Haag of Rijswijk om uw voetbrace of nachtspalk te laten opmeten door één van onze ervaren maatnemers!

 

Een hulpmiddel of ondersteuning kopen voor uw voet die aan de hoogste eisen voldoet? 

Wij leveren alleen de beste voetbraces / nachtspalken van dit moment. ProBrace staat voor kwaliteit!

 

Een brace voor uw voet kopen? Voetbrace, nachtspalk, klapvoet brace, voet orthese online bestellen!

Heeft u een hulpmiddel nodig van de aller beste kwaliteit? Een goed passende brace voor uw voet is van zeer groot belang. Braces en bandages worden ook wel orthesen genoemd. ProBrace biedt alleen voetbraces en nachtspalekn aan waar wij als specialisten honderd procent achter staan. Wilt u graag een ander type voetbrace of nachtspalk die niet op onze site staat, neem dan gerust contact met ons op via de chat of telefonisch. wij zijn specialisten in ons vak! Opgeleid om braces, sportbraces en andere medische voorzieningen aan te meten.