Polsbrace Kopen? | Polsbraces / Polsspalken | Probrace - ProBrace

Polsbrace / Polsspalk kopen? Diverse polsbraces en polsspalken!

Heeft u klachten aan de pols en zou u deze graag willen ontlasten bij de alledaagse activiteiten of tijdens het sporten? Laat u door één van onze specialisten voorzien van advies en koop uw polsbrace / polsorthese bij Probrace.nl. Bij Probrace hebt u de garantie dat u een degelijk product aanschaft die voldoende ondersteuning biedt. De polsbraces en polsspalken zijn verkrijgbaar voor verschillende soorten sport, leeftijden en situaties.

Bestel uw polsbrace of polsspalk online of kom naar één van onze aanmeetlocaties!

Polsbrace / Polsspalk kopen? Diverse polsbraces en polsspalken!
×

Kleur

Materiaal

GO Medical Carpaal Tunnel Syndroom Spalk

Carpaal Tunnel Syndroom Spalk

Heeft u een spalk nodig in verband met een carpaaltunnel syndroom? Deze universele spalk is de ideale oplossing speciaal ontworpen voor mensen met klachten door een carpaal tunnel syndroom!

€32,95 €24,95

Bekijk en bestel
Teyder Teyder Premium Polsbrace

Teyder Premium Polsbrace

De Teyder Premium Polsbrace is een anatomische, elastische en ademende polsbrace. De polsbrace bevat een PolyGel-pad, een uitneembare aluminium spalk en verwijderbare/verplaatsbare elastische band voor extra stabilisatie. Nergens goedkoper!

€39,95

Bekijk en bestel
Thuasne Dynastab Dual Compacte Polsbrace

Dynastab Dual Compacte Polsbrace

De Thuasne Dynastab Dual is een ideale polsbrace bij beginnende polsklachten of een verstuiking. Deze polsbrace is compact, eenvoudig in gebruik en de mate van ondersteuning is eenvoudig aan te passen middels verschillende meegeleverde baleinen.

€29,95

Bekijk en bestel
Teyder Teyder Polsbrace Neopreen

Teyder Polsbrace Neopreen

Deze polsbrace van neopreen sluit zeer goed aan om uw arm, mag volledig nat worden, is gemakkelijk met één hand aan te trekken én heeft een extra strap ter hoogte van de pols voor extra stabiliteit. Nergens goedkoper!

€34,95

Bekijk en bestel
Ossur Össur FormFit Polsbrace

Össur FormFit Polsbrace

De FormFit Polsbrace van Ossur heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding van het moment! Zeer betaalbaar, comfortabel en duurzaam.

€44,95

Bekijk en bestel
Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace

Ligaflex Classic Polsbrace

De Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace is een comfortabele polsspalk en ideaal bij een polsverstuiking, traumatische polsproblemen, Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) of instabiliteit van het polsgewricht.

€35,95

Bekijk en bestel
Ossur Össur Spectra Polsbrace

Össur Spectra Polsbrace

De Össur Spectra polsbrace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, arthrose, RSI en/of carpaal tunnel syndroom. De eenvoudige sluiting en comfortabele voering maken de brace erg populair voor langdurig gebruik.

€59,95 €54,95

Bekijk en bestel
Thuasne Thuasne Ligaflex Pro Polsbrace

Thuasne Ligaflex Pro Polsbrace

Deze comfortabele polsbrace heeft een 'quick lace system' (aantreksysteem) waarmee eenvoudig met één hand de mate van compressie traploos ingesteld kan worden. Nergens goedkoper!

€39,95

Bekijk en bestel
Medspec Wrist lacer Polsbrace

Wrist lacer Polsbrace

De Wrist Lacer polsspalk is een comfortabele polsbrace en geeft optimale steun en bescherming voor het geïrriteerde polsgewricht. De brace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, arthrose, RSI en/of carpaal tunnel syndroom (CTS).

€64,95

Bekijk en bestel
Thuasne Sport Duimbandage / Polsbandage

Sport Duimbandage / Polsbandage

De Thuasne Sport Duimbandage: een functionele en comfortabele duim- en polsbandage in één met veerkrachtige kunststof versteviging bij de duim voor extra steun van het CMC en MCP-gewricht.

€34,95

Bekijk en bestel
Teyder Teyder Duimbrace / Polsspalk Neopreen

Teyder Duimbrace / Polsspalk Neopreen

De Teyder Neopreen Duimbrace en Polsspalk in één is een stabiele polsbrace met duim die naadloos aansluit. Deze mag nat worden, heeft 2 uitneembare baleinen en heeft een extra strap om de pols naar wens te stabiliseren. Nu extra voordelig geprijsd!

€39,95

Bekijk en bestel
Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

De Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk is een duim en polsbrace in één en geeft maximale steun en bescherming. De polsbrace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, m. quervain, skiduim of bij een carpaal tunnel syndroom.

€39,95

Bekijk en bestel
Thuasne Thuasne Ligaflex Pro Plus Pols- en Duimbrace in één

Thuasne Ligaflex Pro Plus Pols- en Duimbrace in één

De Thuasne Ligaflex Pro Plus Polsbrace heeft een handig aantreksysteem, die met één hand aan te trekken is. Daarnaast heeft deze polsbrace twee anatomische baleinen aan de onder- en zijkant zitten, ter ondersteuning van de pols én duim.

€49,95

Bekijk en bestel
Medspec Ryno Lacer Polsbrace

Ryno Lacer Polsbrace

De Med Spec Ryno Lacer Duimbrace / Polsspalk is een duim en polsbrace in één en geeft optimale steun en bescherming. Deze polsbrace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, Quervain, skiduim of een carpaal tunnel behandeling.

€64,95

Bekijk en bestel
Teyder Teyder Polsspalk

Teyder Polsspalk

Teyder Polsspalk is een comfortabele polsspalk en geeft optimale steun en bescherming voor het geïrriteerde polsgewricht. Deze spalk is ideaal bij heftige instabiliteit, peesontstekingen, artrose, RSI en/of carpaal tunnel syndroom (CTS).

€44,95

Bekijk en bestel
Incl. btw

Polsbraces met zorg geselecteerd

Het aanbod van polsbraces is met zorg geselecteerd door ons team van bewegingstechnologen en fysiotherapeuten. Zij konden dit niet zonder de expertise die zij hebben verkregen uit het werk in ziekenhuizen, zorgcentra en fysiotherapiepraktijken. De aangeboden polsbraces zijn geselecteerd vanwege hun onderbouwing vanuit de wetenschappelijke literatuur of hun werking in de praktijk.

Welke brace of spalk voor uw pols past bij uw situatie?

Niet alle polsbraces en polsspalken zijn geschikt voor uw situatie. Een polsbrace kan uw pols op verschillende manieren ondersteunen en uw pols compleet vastzetten of juist licht ondersteunen tijdens het bewegen. Bij het gebruik van een polsbrace tijdens het sporten heeft het laatste de voorkeur. De brace moet ondersteunen maar mag niet belemmeren in uw activiteit. Bij al onze polsbraces vindt u de ondersteuningsklasse. Deze geeft weer hoeveel ondersteuning u kunt verwachten van de geselecteerde polsbrace. Daarnaast bestaan er polsbraces die ook uw duim ondersteunen. De thuasne ligaflex manu duimbrace / polsspalk is daar een voorbeeld van.

Indien uw pols een aanzienlijk afwijkende maat heeft, dan kunt u beter een maatwerk brace laten aanmeten. Maak dan een afspraak op een van onze aanmeetlocaties. Een aantal indicaties waar polsbraces veel bij worden ingezet:

 

Polsbrace bij reuma en artrose kan heel effectief zijn

Veel mensen met slijtage / artrose of reuma in de pols gebruiken een polsbrace als hulpmiddel bij het opendraaien van potjes, huishoudelijk werk en diverse andere activiteiten. Een polsbrace kan ervoor zorgen dat uw pols niet continu overbelast raakt. Uiteraard doet u het liefst alles zonder een brace of spalk voor de pols. Helaas is dat niet altijd het beste voor u en uw pols. Een kleine ondersteuning aan uw polsgewricht kan een groot verschil maken voor uw pijnklachten in het dagelijks leven.

 

Polsbraces en polsspalken worden al jaren effectief ingezet bij Carpaal Tunnel Syndroom (CTS)

Mensen die last hebben van het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) hebben vaak veel pijn en zijn soms zeer beperkt in het dagelijks functioneren. Het Carpaal Tunnel Syndroom wordt veroorzaakt door een beknelling van een zenuw. Deze zenuw loopt in het midden van de arm / pols (n. medianus) en loopt door een doorgang genaamd de carpaal tunnel. De doorgang wordt gevormd door de handwortelbeentjes en een peesplaat tussen de muis van de pink en duim. Wanneer de doorgang te nauw is voor deze zenuw wil deze soms bekneld raken. Dit doet pijn! Het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) komt geregeld voor bij zwangere vrouwen. Zwangere vrouwen houden vaak meer vocht vast waardoor er een verhoogde druk kan ontstaan op de zenuw in de pols. De pols heeft rust nodig in deze situatie en daar is een polsbrace een ideaal hulpmiddel voor. De Thuasne Ligaflex classic is zeer geschikt voor het behandelen van het Carpaal Tunnelsyndroom.

 

Polsbrace bij een fractuur (breuk) of kneuzing van de pols

We spreken van een fractuur wanneer een bot gebroken is. De ernst van de breuk kan uiteenlopen van een enkele breuk tot verbrijzeling. In alle gevallen zal er een zwelling optreden en zult u ernstig belemmerd zijn in het dagelijks functioneren. Bij een polsbreuk is er een breuk aanwezig van de ellepijp, het spaakbeen of beide botten in de polsregio. Soms gaat het alleen om een scheurtje in het bot, maar vaak is er verplaatsing van de losse botstukjes. Wanneer er schade aan het bot is opgetreden is er ook altijd letsel van de zogeheten weke delen, zoals pezen, spieren en eventueel vaten en zenuwen. In veel gevallen zal de breuk behandeld worden met een gipsverband. Hoeveel weken u met het gips moet lopen hangt af van de ernst van de breuk. Over het algemeen zal deze termijn tussen de 2 tot 6 weken duren. Is de breuk niet gezet? Dan draagt u een brace die u over het algemeen 3-6 weken moet dragen. Deze doet u alleen tijdens het slapen en het douchen af.

 

Polsbrace, polsbandje of polsspalk bij Quervain al jaren met succes ingezet! 

Bij diverse peesontstekingen van de pols en peesirritatie worden braces ingezet. Bij Quervain zijn de pezen van de strekspier van de duim en pols ontstoken / geïrriteerd, waarbij de zijkant van de pols (duimzijde) en de gehele bovenzijde van de duim pijnlijk is. Hierbij kunnen roodheid en zwelling optreden in en rond het ontstoken gebied. Dit gebied heeft rust nodig om goed te kunnen herstellen. Wij adviseren u de Thuasne ligaflex manu pols spalk, deze brace wordt al jaren met groot succes bij o.a. Quervain en peesirritaties ingezet. 

 

Sport polsbrace?

Polsbraces worden veel ingezet bij het sporten. Handbal, volleybal, squash, tennis en badminton zijn sporten waarbij sportpolsbraces effectief ingezet worden. Belangrijk is dat de sportbrace slijtvast is, makkelijk gewassen kan worden en niet teveel belemmerd tijdens het uitoefenen van de sport. De merken Bauerfeind en PSB lopen voorop als het gaat om sportbraces. De PSB polsbrace en de Bauerfeind Manutrain zijn daar een goed voorbeeld van. Dynamische braces met een hoog draagcomfort.

Verzwakken mijn polsspieren bij het dragen van een polsbrace? 

Dat het dragen van een polsbrace leidt tot spierverzwakking is een fabel. Een brace dragen zorgt voor bescherming maar niet direct voor verzwakking van de spieren rond de pols. De meeste braces zijn functioneel ingesteld; niet-risicovolle bewegingen worden in grote mate toegestaan, waardoor de spieren rond de pols actief blijven.
 

Wanneer en hoe lang moet ik een polsbrace dragen?

Een polsbrace draagt u omdat u last heeft van uw pols en om uw pols te ontlasten. Hoe lang u het beste een polsbrace kunt dragen is afhankelijk van uw klachten en de mate van belasting van de pols. Het team van ProBrace heeft ervaring met meerdere type polsbraces geschikt voor diverse situaties. Neem contact met ons op voor gericht advies.

 

Vraag advies bij het selecteren van uw polsbrace

Via onze chat (rechtsonder in beeld) kunt u online in contact komen met een van onze ervaren medewerkers om u te laten adviseren bij het kopen van een polsbrace. ProBrace levert alleen polsbraces waar wij als specialisten achter staan. Vraag het ervaren team van ProBrace telefonisch of via de chat om advies. Wilt u graag een ander type polsbrace bestellen die niet op onze site staat, neem dan gerust contact met ons op. Bij iedere brace op onze website kunt u een maattabel terugvinden. Selecteer de juiste maat en zijde. Sommige braces zijn universeel in te zetten en zal deze optie dus ook niet zichtbaar zijn.

 

De juiste polsbrace gevonden? Online kopen en plaats een bestelling! 

Hoe u een bestelling plaatst op ProBrace.nl. Nadat u de gewenste polsbrace op ProBrace.nl gevonden heeft, dient u indien mogelijk de, kleur, maat en zijde te selecteren. Vervolgens klikt u op de knop 'In winkelwagen'. Hiermee heeft u de polsbrace eenmalig toegevoegd aan uw digitale winkelwagen. Vervolgens kunt u terugkeren naar de webshop om nog een polsbrace of polsspalk te selecteren of om af te rekenen. Zodra u op 'afrekenen' klikt wordt u stapsgewijs door het 'check out' proces geleidt. Als eerste wordt aan u de gewenste verzendmethode gevraagd:

  • Verzenden
  • Ophalen
  • Rembours

Vervolgens geeft u een aantal noodzakelijke gegevens op zoals naam, adres en woonplaats. Hierna kunt u kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden:

  • Handmatig overboeken
  • Ideal
  • PayPal
  • Creditcard
  • Mr. Bancontact
  • Afterpay

Zodra u uw keuze heeft gemaakt wordt u gevraagd de Algemene Voorwaarden te lezen en goed te keuren. Tot op het moment dat u naar de door u gewenste beveiligde betaalomgeving gestuurd wordt is het mogelijk de inhoud van uw winkelwagen te wijzigen of de bestelling te annuleren.

Nadat u heeft betaald ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling met in de bijlage het factuur  voor uw persoonlijk administratie. Eventuele antwoorden op vragen over het verzenden en/of retouneren van uw bestelde polsspalk of brace voor de pols kunt u hier vinden.