Draag een korset comfortabeler met een korsethemd! - ProBrace

Korsethemden voor gebruik onder romporthesen en korsetten


Korsethemden worden onder korsetten en romporthesen gedragen en bieden een aangenaam draagcomfort. De hemden zijn naadloos gebreid en passen zich optimaal aan de lichaamsvormen aan, zonder plooiten te vormen. Drukplekken en andere irritaties worden zo voorkomen.

Er zijn verschillende modellen uit Coolmax materiaal en deels ook uit X-Static materiaal verkrijgbaar. De Coolmaxvezels zijn in staat om transpiratievocht op een zeer efficiente manier op te nemen van de huid af te transporteren. Het X-Static materiaal (een met zilver gecoate polyamidevezel) kenmerkt zich door de antibacteriele-, odeurremmende-, antistatische- en warmteregulerende eigenschappen.

Korsethemden voor gebruik onder romporthesen en korsetten
×

Kleur

Materiaal

Basko Korsethemd met Okselbeschermer - Coolmax

Korsethemd met Okselbeschermer - Coolmax

Korsethemden worden onder korsetten en romporthesen gedragen en bieden een aangenaam draagcomfort. De hemden zijn naadloos gebreid en passen zich optimaal aan de lichaamsvormen aan, zonder plooien te vormen.

€39,95

Bekijk en bestel
Teyder Teyder Buikband / Buikbreukband

Teyder Buikband / Buikbreukband

De Teyder Buikband / Buikbreukband is een vier-pandige buikbandage die om de romp gedragen wordt, ter ondersteuning van de buik (bij een buikbreuk), ter bescherming (van de huid) of simpelweg ter correctie van overtollig bindweefsel. Nergens goedkoper!

€44,95

Bekijk en bestel
Basko Korsethemd Strapless Model

Korsethemd Strapless Model

Korsethemden worden onder korsetten en romporthesen gedragen en bieden een aangenaam draagcomfort. De hemden zijn naadloos gebreid en passen zich optimaal aan de lichaamsvormen aan, zonder plooien te vormen. Strapless model.

€46,95

Bekijk en bestel
Incl. btw


De hemden uit X-Static materiaal zijn met name geschikt voor personen met huidallergieen. is een naadloos hemd gemaakt van het speciale extra ademende 'Coolmax' materiaal. De


Het Coolmax materiaal wordt al veelvuldig gebruikt in high performance sportkleding. Dankzij de speciale Coolmax vezel kan de huid veel beter ademen onder een korset. Hierdoor is er een verlaagd risico op huidirritatie, transpiratie of zelfs wondjes.

Beide materialen zijn in alle richtingen 100% rekbaar.