Bovenbeenbrace kopen? Bestel makkelijk en snel bij ProBrace! - ProBrace

Bovenbeenbrace kopen? Online assortiment bovenbeen braces!

ProBrace heeft voor u een selectie van bovenbeenbraces gemaakt. Wij hebben contacten met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland, hierdoor kan ProBrace de beste producten leveren. Wij zijn constant bezig om ons aanbod voor u uit te breiden. Komt u er niet alleen uit en heeft u advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een specialist van ProBrace.

Wat doet een bovenbeen brace?

Een bovenbeen brace beschermd de spieren in het bovenbeen, voorkomt zwelling en verbeterd de doorbloeding. Door de circulaire compressie werken de spieren effectiever, is er minder belasting op de spieren en spiervliezen. Dit vooral bij sporten waarbij grote schokgolven door het bovenbeen trekken zoals bijvoorbeeld hardlopen. Daarnaast zorgt de compressie voor een verhoging van de vasculaire druk, met als gevolg een verbeterde toevoer van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen.

Bovenbeenbrace kopen? Online assortiment bovenbeen braces!
×

Kleur

Materiaal

Thuasne Neopreen Steunverband Bovenbeen

Neopreen Steunverband Bovenbeen

Deze bovenbeenbandage is bedoeld om preventief te dragen of bij hervatting van sportactiviteiten na een (kleine) spierblessure van de m. hamstrings / m. quadriceps. De bovenbeenbandage zit comfortabel en is bovendien zowel links als rechts te dragen.

€24,95

Bekijk en bestel
Teyder Neopreen Bovenbeenbrace

Neopreen Bovenbeenbrace

De Neopreen Bovenbeenbrace van Teyder is het ideale hulpmiddel bij blessures aan het bovenbeen. De brace zorgt door compressie, warmte en een betere bloedcirculatie voor een spoedig herstel! Nergens goedkoper!

€24,95

Bekijk en bestel
Bauerfeind MyoTrain Bovenbeenbrace

MyoTrain Bovenbeenbrace

De Bauerfeind MyoTrain Bovenbeenbandage wordt door specialisten aanbevolen bij kneuzingen, de eerste periode na een fractuur (breuk) en bij spierblessures van de m. Hamstrings en m. Quadriceps. Zowel links als rechts te dragen!

€92,95 €89,95

Bekijk en bestel
Incl. btw

Bovenbeen brace indicaties?

Er zijn verschillende redenen om een bovenbeen brace  te willen of moeten aanschaffen. Een bovenbeen brace kan er voor zorgen dat u weer gemakkelijker en actiever kunt gaan bewegen.  Dit kan tijdens een blessure of juist ter preventie tegen of na een blessure. De meest voorkomende indicaties om bovenbeen brace in te zetten zijn:

  • Quadriceps ruptuur
  • Beter vasculair vermogen Quadriceps tijdens inspanning
  • Verhogen van de druk in Quadriceps
  • Hamstringblessure
  • Oedeem in het bovenbeen

 

Het is belangrijk dat een bovenbeen brace goed en netjes past. Dit om drukplekken of irritaties rond uw quadriceps en hamstrings te voorkomen. ProBrace biedt alleen de bovenbeen braces aan waar wij als specialisten volledig achter staan.

Heeft u al ervaring met een bovenbeen brace, maar staat deze niet op onze site? Neem dan gerust contact met ons op!

ProBrace staat voor kwaliteit! 

Bovenbeen brace tijdens het sporten

Een bovenbeen brace is bijzonder geschikt om te gebruiken tijdens het sporten.  De bovenbeenbrace zorgt voor een efficiënter spiergebruik en ter preventie van eventuele blessures. Sporten waar bovenbeen braces vaak worden ingezet zijn bijvoorbeeld:

  • Hardlopen
  • Voetbal
  • Volleybal
  • Hockey
  • Obstacle run’s

Persoonlijk advies over uw bovenbeen brace?

Komt u er zelf niet uit of twijfelt u tussen een bepaalde maat of bovenbeen brace?  Kom dan voor een vrijblijvend advies naar één van onze aanmeetlocaties in Bergambacht of Rijswijk om uw bovenbeen brace te laten opmeten door één van onze ervaren maatnemers! Neem geheel vrijblijvend contact op met een fysiotherapeut of productspecialist van ProBrace.