De iWalk Kniekruk

De iWalk Kniekruk

Een blessure aan het onderbeen is al vervelend genoeg, maar ook nog uw handen vol met krukken? Dat kan anders! Met de iWalk 3.0 heeft u uw handen vrij, terwijl uw onderbeen goed wordt ondersteund.

Wat kan ik met een iWalk Handsfree Kniekruk?

Met de iWalk 3.0 ervaart u meer gemak en comfort terwijl u zelf in beweging kan blijven tijdens het herstel van uw onderbeenblessure. Zo kunt u zelf een kopje koffie of thee meenemen uit de keuken, traplopen, boodschappen doen of een stukje wandelen met de hond.

De iWalk 3.0 is geschikt voor mensen die een blessure of letsel aan het onderbeen hebben. U kunt denken aan een achillespeesscheur, een enkel- of voetbreuk of een operatie aan het onderbeen. Eigenlijk alle blessures/letsels waarmee je het onderbeen (tijdelijk) niet mag of kan belasten. Wel moet het mogelijk zijn de knie van het betreffende onderbeen in 90 graden te kunnen buigen en hierop te kunnen steunen (zie ook de video's). Het andere been moet uiteraard wel volledig functioneel te gebruiken en belasten zijn. Verder moet u, voorafgaande aan de blessure, een goede balans hebben en geen probleem hebben om de trap op en af te lopen zonder gebruik te maken van een trapleuning.

U kunt de iWalk 3.0 gebruiken bij een lengte van 147-198 cm en een maximaal gewicht van 125kg. Let er wel op dat u de tijd neemt om te wennen aan het lopen met de iWalk; oefening baart kunst! In principe is de iWalk voor iedereen geschikt, dus in plaats van leeftijdslimieten hebben we ontdekt dat vermogenslimieten veel beter werken. Zolang u uw verwachtingen redelijk houdt en onze vaardigheidsrichtlijnen volgt, is leeftijd alleen geen bepalende factoor om de iWalk te gebruiken.

De iWalk ontvangt u na het bestellen per post toegestuurd en deze kunt u zelf in elkaar zetten, zonder dat hier gereedschap voor nodig is. Bekijk hiervoor deze video:


Om de iWalk 3.0 op uw lichaam af te stellen kan u de volgende
video kijken:


Vervolgens is het goed om naar de
tips en tricks te kijken, zodat u met vol vertrouwen uw iWalk 3.0 overal kan gebruiken! Bekijk hiervoor deze video:Mocht u na het lezen van deze informatie en het bekijken van de video's nog vragen hebben over de iWalk en het gebruik hiervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar!

Wij wensen u veel loopplezier toe!


NB: U vindt het product hier: https://www.probrace.nl/nl/iwalk-3-0-handsfree-kniekruk.html 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.